islam_güneşisözlerinize katılmakla beraber namaz hakkındaki görüşünüzü pek doğru bulmuyorum.namazın kandırmakla alakası bile olamaz.zaten kandıran kişi bunu çok kolay ele verebilir.evlenecek kişi de bu kadar gözü kara sevdalı olmaz.namaz kılan insan kötü olsa bile namaz o insanı yapacağı kötü davranışlardan alıkoyar.engeller.bence namaz ve namaz kılmak üzerine daha geniş düşünmelisiniz.ben sadece size bir kaçını yazdım.önceki söyledikleriniz çok doğru tanışma safhasında bir insanı nasıl değerlendirmeliyiz bunları çok dikkate almalıyız herkesin okumasını tavsiye ederim.esenlikler dilerim
Eyvallah kardeşim, yanlış anlamışsın namaz ile ilgili yazdıklarımı. Namaz elbet insanı kötülükten alı koyar, insana "yol"u gösterir. Fakat bir insanın kalp güzelliği namaz veya oruç ibadetlerini yapıp yapmasından daha önce gelir. Zira Allah c.c. "ben insanların kalplerine bakarım" buyuruyor. peygamberimiz dini sadece "Ahlak" kelimesi ile özetliyor. Ben sadece bu tarafa dikkat çekmek istemiştim. Yoksa bazı insanları namaz bile düzeltemiyor maalesef. örnek: günümüzde yaşadığımız bir yazarın çirkinlikleri, ihlas, kombassan, yimpaş ile toplanan paralar ve bunların ceplere indirilmesi, "müslüman" kisvesi altındaki bazı siyasetçilerin israile ve abdye yardımda "herkes"ten önce gelmeler.
Allah cümlenize hayırlı eşler nasip etsin. Gerçekten çok önemli bir seçim, 100 kere düşünün 1 kere karar verin...