naime hanım (isminizi bilmesem ibrikli sayın üye diye hitap ederdim :) )
Kimsenin haçı maçı savunduğu olur mu yahu...
Deli misiniz?Olur mu öyle şey??
Bop-Mop la nasıl bağladınız olayı hayret ettim yahu...
Valla ağzım açık kaldı..
22.043 görüntülenme · 211 yanıt
◆ Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 95 mesaj
fidanras:)
Hoş bulduk.
Yani nedir şu anlamsız hareketin kaynağı anlamadım.Bunu söyleyince noluyor biliyormusun artu "haçı savunuyorsun" demek oluyormuş bu...Bak bak...
"Haçı savunuyorsun" diyorlar yahu...Allah allah beni benden daha mı iyi biliyorlar anlamadım...
Madem baksana benim içimde bilmedigim bi haç sevgisi varmış, arkadaşlar ortaya koydular.Yalnız benim haberim yokmuş...
Gel senle "Haça evet" diyelim açıktan.
Ne o öyle sakınalım değil mi?
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
✦ Mübarek Üye
aliye_aliyeSelamün Aleyküm نعىمة kardeşim.
Sizin de -Allah c.c razı olsun- hemen her konunuzda vurgu yaptığınız malum proje ve faaliyetlerin gerçekten de gayet masum(!), zararsız(!) ve hüsn-ü zan sınırlarını (!) zorlayacak meyveleri..
Allah c.c ıslah etsin, şerlerinden bizleri muhafaza buyursun inşallah.. Bu ülke siyonist ve evangelist zihniyetlilerin açık bir pazarı halinde uzun yıllardır, hatta asırlardır.. Allah c.c planlarını başlarına geçirsin ve muvaffak olmalarını nasip etmesin inşallah.. Bizleri bilgilendirdiğiniz için Allah c.c razı olsun kardeşim.. Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile..
✦ Mübarek Üye
BatiTrakyali34, post: 657634, member: 34351ABD ve ondan once EU Avrupa birligi ile yapilan gizli/acik anlasmalar var, bunlar Turk milletinin basina cesitli coraplar sarilarak gizlenmeye calisiliyor.Kurt teroru bunun en buyuk ornegi.Turkiye topraklarinin, yatirim ve gelisme, kalkinma hikayeleri ile satilmasi bu anlasmalarin bir sonucudur.Avrupa ve ABD pasaportlu Yahudi ve Ermeni gocu, Turkiyede mal mulk edinme yoluyla surmektedir.Antalya, Kusadasi,

✦ Mübarek Üye
Nevin_1982yani ne denir ne denmeli bilmiyorum.Umarım bir kasıt yoktur eğer varsa lanet olsun o insanlara.O insanlara oy verenlerede...aeolunuz emeğinize sağlık.s.a
نعىمة;657654a.s ,size de teşekkürler
biz bu dünyaya gelmeden önce vardı kasıt, yok olmadı şimdi de var
Irak, Afganistan, Filisitin ...tam 22 ülke
ABli şirket ,12 kat, asansör boşluğu...
gönül boşluğu, akıl kıtlığı, vicdan tatile çıkmış..
artık göz göre göre yapıyorlar, gavur bakmış ki kucak açmış bekliyorlar azmış tabi.

✦ Mübarek Üye
mustafa11s a kardeşim baksanıza buraya kadar ulaşmışlar bunlar burada bile haçı savunabiliyorlar çok yazık çok zaten bu insanlar avrupa özentisiydiler şimdi onlar için gün doğdu bu insanlar ülkelerini bile bu sevda uğruna satarlar ve bunada şaşırmamak lazım ama bilmiyorlarki dönüşü olmayan bir yola giriyorlar..ne diyelim allah islah etsin....
نعىمة;657664aleyküm selam, ama burası Müslümanların forumu, onun için fazla onay toplamazlar. insanlar aynı duyguları paylaştıkları için bir araya gelir.
çok haklısınız ,Türkiyenin evladları Türkiyeyi, Avrupanın uşakları Avrupayı savunur. kime göre ABli gibi olmak, ABli olmak kadar mutluluk yoktur.
Müslüman Hilali savunur, haçlı haçı. bunun ortası yoktur.

Nevin_1982yani ne denir ne denmeli bilmiyorum.Umarım bir kasıt yoktur eğer varsa lanet olsun o insanlara.O insanlara oy verenlerede...aeolunuz emeğinize sağlık.s.a
نعىمة;657628fidancım, o ibirkte senin için kahve pişiriyom...başın döner demedim mi demedimmi
sizinle ciddi konuşmak olmuyo işte ciddiye alamamak lazım artucum sizler önce dini bilgilerinizi şöyle bir düzene sokun.
Sn. Neval hanım kendi sözlerini yazmamış orda. Üst makamlarına ait demeçlerden ve imzalanan resmi belgelerden bahsetmişti okumadınız demi? işinize gelmez ...:gulegule
✦ Mübarek Üye
fidanras, post: 657672, member: 70715Naime hanım siz ciddi misiniz?
Bugün 1 nisan filan değil.Benim doğum günüm de değil...
Allah allah?
Yemin ederim sizin şu Don Kişot'luk hal-hareketinize apıştım kaldım.
Şaka filan değil, değil mi bu? Ciddisiniz yani...
mustafa bey ,
yaş itibariyle büyügümsünüz.Biraz düşünerek konuşun ,yazdığınızı ölçerek tartarak foruma koyun.Sizin küçügünüz olsakta küçümsemenizi sineye çekecek değiliz...Biraz büyük laflar edin.Büyük dediysem büyüklere yakışan türde.Öyle sataşkan,sürtüşme amaçlı,mesnetsizce taciz amaçlı konuşmak için çok yaşlısınız.En azından 10 lu yaşları çoktan aşmışsını.Siz hatılamamışsanız hatırlatmayı görev bilirim.Hatırlatırım...
✦ Mübarek Üye
fidanrasNeden böyle yapıyorsunuz?
Neden?
Ötekileştiriyorsunuz?
"Bunlar" diye hitap ederken bile yarattığınız tahribatın farkında mısınız?
Siz bilgisine ve karakterine önem verdiğim biriydiniz...
İzninizle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33972-toki-konutlari-hac-dolu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.