Allah Aşkina
2.179 görüntülenme · 29 yanıt
MyKaBuS1.400 Salavat-ı Tefriciyye okumuştum daha önceden sana ve herkese hediye ediyorum...:)
s.a. Mykabus kardeşimiz önceden okuduğu bu 1400 tefriciyeyi bagban kardeşimizede hediye etti.sanıırım bi karışıklık var.duanı yapmadan önce mykabusun cevabını bekle istersen.ya elinde birikmiş 2800 var yada hediye edince sıfırlandığını bilemedi kardeşimiz.selametle
AFRA_NUR, post: 656103, member: 25977s.a. Mykabus kardeşimiz önceden okuduğu bu 1400 tefriciyeyi bagban kardeşimizede hediye etti.sanıırım bi karışıklık var.duanı yapmadan önce mykabusun cevabını bekle istersen.ya elinde birikmiş 2800 var yada hediye edince sıfırlandığını bilemedi kardeşimiz.selametle
a.s.tamam kardeşim,beklerim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33737-allah-askina · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Peygamber Efendimizin Aşkina Bize Yardim Eder Misiniz ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- De ALLAH ALLAH ALLAH Şiirler 10 cevap
- Allah Allah Hak Bir Allah Şiirler 1 cevap
- Allah namına ver.. Allah namına al.. Allah namına başla.. Bismillah.. Dini sohbet 12 cevap
- Allah'ı İnkar Etme, Allah'ın Varlığını Kabul etmeme, Allah'ı Reddetme, Ateizm, Ateist Allah (c.c) Hazretleri 1 cevap
- Allah sevgisi ve Allah korkusu Allah (c.c) Hazretleri 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.