Allah Aşkina
2.179 görüntülenme · 29 yanıt
S.A.SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM,,İNANIN BANA SİZLERE ÇOK İHTİYACIM VARMIŞ BUNU ANLADIM.BEN SİZDEN DUA İSTİYORUM,YA DA SİTEDE TEFRİCİYE FİLAN OKUNUYO SANIRIM,NE OKUYABİLİRSENİZ,İSTER BAŞKA SURE İSTER TEFRİCİYE.....SAYILI DA OLUR,YETER Kİ OKUYALIM LÜTFEN.....BENİM DOSTUM DEDİĞİM İNSAN,KARDEŞİM DEDİĞİM İNSAN,ONUN İYİLİĞİ İÇİN SÖYLEDİĞİM BİŞEYİ YANLIŞ ANLADI VE ŞİMDİ ESKİ SAMİMİYETİMİZ YOK VE BENİM BU DURUMDAN CANIM YANIYO...İÇİMDE ZERRE KADAR ART NİYET YOKTU İNANIN VE ALLAH RIZASI İÇİN NE OLUR DUA EDİN BENİM İÇİN...İNŞ ANLATABİLMİŞİMDİR KENDİMİ...AEOL
xxmirimxxneden olmasın tabiki bu sitedeki kardeşlerimiz çok duyarlı, bende babamı kısa süre önce kaybettim o yüzden bende hatim başlattım tabi sonuçta okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.gönlünüzü ferah tutun ..
başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.peki siz bana yardım eder misin mesela ne okunabilir
xxmirimxxneden olmasın tabiki bu sitedeki kardeşlerimiz çok duyarlı, bende babamı kısa süre önce kaybettim o yüzden bende hatim başlattım tabi sonuçta okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.gönlünüzü ferah tutun ..
anladım çok teşekkür ederim,41 tane yasin okuyalım o zaman olur di mi?inş.katlım olur
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
aleyküm selam kardeşim,
sabır en büyük bir nimettir sabrediniz. Rabbim(c.c) her şeyi bilendir. Arkadaşınız da gerçeği anlayacaktır elbet.Üzülmeyiniz.Namaz ve dua ile geçilmeyecek sıkıntı yoktur Allah(c.c.) izni ile..Peygamber efendimize(s.a.v.) salavat getirerek dua ederseniz ve tüm dualarınıza böyle başlarsanız geri çevrilmez inşallah
Dualarımızdasınız
sabır en büyük bir nimettir sabrediniz. Rabbim(c.c) her şeyi bilendir. Arkadaşınız da gerçeği anlayacaktır elbet.Üzülmeyiniz.Namaz ve dua ile geçilmeyecek sıkıntı yoktur Allah(c.c.) izni ile..Peygamber efendimize(s.a.v.) salavat getirerek dua ederseniz ve tüm dualarınıza böyle başlarsanız geri çevrilmez inşallah
Dualarımızdasınız
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33737-allah-askina · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.