Allah Aşkina

2.179 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

S.A.SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM,,İNANIN BANA SİZLERE ÇOK İHTİYACIM VARMIŞ BUNU ANLADIM.BEN SİZDEN DUA İSTİYORUM,YA DA SİTEDE TEFRİCİYE FİLAN OKUNUYO SANIRIM,NE OKUYABİLİRSENİZ,İSTER BAŞKA SURE İSTER TEFRİCİYE.....SAYILI DA OLUR,YETER Kİ OKUYALIM LÜTFEN.....BENİM DOSTUM DEDİĞİM İNSAN,KARDEŞİM DEDİĞİM İNSAN,ONUN İYİLİĞİ İÇİN SÖYLEDİĞİM BİŞEYİ YANLIŞ ANLADI VE ŞİMDİ ESKİ SAMİMİYETİMİZ YOK VE BENİM BU DURUMDAN CANIM YANIYO...İÇİMDE ZERRE KADAR ART NİYET YOKTU İNANIN VE ALLAH RIZASI İÇİN NE OLUR DUA EDİN BENİM İÇİN...İNŞ ANLATABİLMİŞİMDİR KENDİMİ...AEOL
xxmirimxx

xxmirimxx

Üye · 49 mesaj

bu kadar üzülmeyin, eminim arkadaşınız sizi yakında anlayacaktır dualarım sizinle allaha emanet olun
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

xxmirimxxbu kadar üzülmeyin, eminim arkadaşınız sizi yakında anlayacaktır dualarım sizinle allaha emanet olun

allah razı olsun çok sağolun,siz daha iyi bilirsiniz,sitede okuma başlatsam mı sayılı,nasıl olur
xxmirimxx

xxmirimxx

Üye · 49 mesaj

neden olmasın tabiki bu sitedeki kardeşlerimiz çok duyarlı, bende babamı kısa süre önce kaybettim o yüzden bende hatim başlattım tabi sonuçta okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.gönlünüzü ferah tutun ..
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

xxmirimxxneden olmasın tabiki bu sitedeki kardeşlerimiz çok duyarlı, bende babamı kısa süre önce kaybettim o yüzden bende hatim başlattım tabi sonuçta okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.gönlünüzü ferah tutun ..

başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.peki siz bana yardım eder misin mesela ne okunabilir
xxmirimxx

xxmirimxx

Üye · 49 mesaj

yasin olabilir, tefriciye olabilir mesela bir kardeşimiz muradı için 500 adet yasin okutuyor sizde böyle bir şey düşünebilirsiniz.
xxmirimxx

xxmirimxx

Üye · 49 mesaj

bu arada sizin gibi dostlar sağolsun hepimizin ölmüşlerinin mekanı cennet olsun ve allah razı olsun.
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

xxmirimxxneden olmasın tabiki bu sitedeki kardeşlerimiz çok duyarlı, bende babamı kısa süre önce kaybettim o yüzden bende hatim başlattım tabi sonuçta okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.gönlünüzü ferah tutun ..

anladım çok teşekkür ederim,41 tane yasin okuyalım o zaman olur di mi?inş.katlım olur
xxmirimxx

xxmirimxx

Üye · 49 mesaj

tabi olur ben şimdiden 2 tane alıyım
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

arkadaşlar ben de diileğim için,41 yasin okuyalım diyorum,katılım olursa memnun olurum.aeolun
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

xxmirimxxtabi olur ben şimdiden 2 tane alıyım

allah razı olsun sizden
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum lütfen
xxmirimxx

xxmirimxx

Üye · 49 mesaj

sevgili kardeşim ben almış olduğum 2 yasini az evvel okudum allah kabul etsin.
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

xxmirimxxsevgili kardeşim ben almış olduğum 2 yasini az evvel okudum allah kabul etsin.

Allah sizden razı olsun,Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını nasip etsin
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

Arkadaşlar Beni Yalniz Birakmayacaksiniz Di Mi
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

kimse yok mu
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

arkadaşlar?
sena524

sena524

Üye · 26 mesaj

bana bu sitede yardım edecek kimse yok mu yani
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

selamün aleyküm senacım ihşalah arkadaşın yanlış anlaşıldıgını farkeder
yeniden iyi bir dostluk kurarsınız bende senin için iki tane yasin okuycagım
ALLAH kabul etsin A.E.O.
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

aleyküm selam kardeşim,

sabır en büyük bir nimettir sabrediniz. Rabbim(c.c) her şeyi bilendir. Arkadaşınız da gerçeği anlayacaktır elbet.Üzülmeyiniz.Namaz ve dua ile geçilmeyecek sıkıntı yoktur Allah(c.c.) izni ile..Peygamber efendimize(s.a.v.) salavat getirerek dua ederseniz ve tüm dualarınıza böyle başlarsanız geri çevrilmez inşallah

Dualarımızdasınız
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.