Aöf Sinav Soçlari Ne Zaman Açiklanacak Bilgisi Olan Var Mi????

6.539 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
syntax

syntax

Üye · 35 mesaj

roses_death88, post: 692329, member: 61910Selamun aleyküm ve rahmetullah. Bir dersiniz varmış Allah'tan . Ama üzülmeyiniz inşallah çalışırsanız hakkından gelirsiniz. Muhasebe zor bir ders ama çalışınca yapılıyor. İnşallah geçersiniz kardeşim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin. Siz de içinizden amin dermisiniz?
Hayırlı günler.

aminnnnnnnnn

belgeledim bile :)
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

syntax, post: 692324, member: 20924ben son sınıf işletme ama muhasebeden kaldım mezun olamadım Eylüle kaldı artık dua edin geceyim

:B aynisi abi bende son sinif isletme biter insallah
syntax

syntax

Üye · 35 mesaj

hayırlısısı olsun kardeş napalım
keşke muhasebeden geçip diğer 6 dersten kalsaydım
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

leventbjkcarsi:B aynisi abi bende son sinif isletme biter insallah

İnşallah siz de hayırlısıyla zorlandığınız dersleri aşarsınız. Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısını versin. Amin.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
syntax

syntax

Üye · 35 mesaj

amin Kardeşim Amin Sağolun
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

saolun kardeslerim evet abi muhasebe kasiyor adami biraz zira teferruati cok alengirli bayagi bende haz etmedim ama 3 deki mal muhasebesi gordugum en kazik dersidi
syntax

syntax

Üye · 35 mesaj

Işin Ilginci Ben Muhasebeden Aldiğim En Düşük Not 47 Idi Ama Son Siniftaki Sorular Uzaydan Gelmiş Gibiydi..
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

syntaxIşin Ilginci Ben Muhasebeden Aldiğim En Düşük Not 47 Idi Ama Son Siniftaki Sorular Uzaydan Gelmiş Gibiydi..

:B evet aca'pti sorular insallah geceriz
asilkiz

asilkiz

Yeni Üye · 2 mesaj

asilkiz************finaller

asilkiz************finaller

2008 final sonuçları haziran 20 ve 25 i arasında açıklanacagı bildirildi bana umarım herkesin hakkına hayırlısı olur arkadaşlar
asilkiz

asilkiz

Yeni Üye · 2 mesaj

ben iletişim bilimleri halkla ilişkilerde okuyorum 2 sınıfa geçecegim Allah izin verirse 2. sınıf derslerini bilen var mı bu bölümün çalışmaya şimdiden başlamak istiyorum
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.