ozlem_37Kapalıyım, ama ailem okul için başımı açmamı istiyor
"AİLEN SENİ CEHEMMEN ATEŞİNDEN KURTARMAYACAK"
Maalesef bunu yapıyorum.Okul için başımı açıyorum.Rabbim affeder inşallah.
örtünememe !!!
4.774 görüntülenme · 66 yanıt
Insallah düzelir hersey kardesim..ALLAHa emanet olun..Selam ve dua ile...
Selamun aleyküm kardeşim. Allah razı olsun vallahi senin yazınsa tebrik ederim çok güzel yazmışsın . Sen yazmadıysan da Rabbim yazandan ve bizimle paylaşan senden razı olsun. Bahaneler... Allah kapanmayan kardeşlerimize yardımcı olsun. Amin.
Hayırlı günler.
Hayırlı günler.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Vealeykümselam...Yok kardesim bir yerden alinti yaptim...Allah senden de razi olsun..Allaha emanet ol..Selam ve dua ile...
roses_death88Selamun aleyküm kardeşim. Allah razı olsun vallahi senin yazınsa tebrik ederim çok güzel yazmışsın . Sen yazmadıysan da Rabbim yazandan ve bizimle paylaşan senden razı olsun. Bahaneler... Allah kapanmayan kardeşlerimize yardımcı olsun. Amin.
Hayırlı günler.
Çok güzel bir paylaşım olmuş ALLAH razı olsun nurus kardeşim , peki kapanmama yani başörtüsünü örtmeye kocam müsade etmiyor bu durumda ne yapabilirim boşanmaya kadar gidiyorsa ya da en hafifi kocanın artık evililikle alakası olmuyorsa bu durumda ne yapılır çoğu insan olsun boşan bu başörtüsü başka bişeye benzemiyor desede tabiki başörütsü çok çok önemli evlilikte biterse ne olur ozaman ne yapmak gerekir
Amin Allah sizden de razi olsun....Yani Allah emri o istiyor sonucta hicbir dünyalik sey önemli degil..Hersey göze alinmali Rabbimiz istiyorsa..Belki zor olabilir ama sonucta Rabbimizin rizasi var degilmi?..Rabbim kolayliklar versin insallah..Allaha emanet olun..
mynames, post: 658936, member: 72916Çok güzel bir paylaşım olmuş ALLAH razı olsun nurus kardeşim , peki kapanmama yani başörtüsünü örtmeye kocam müsade etmiyor bu durumda ne yapabilirim boşanmaya kadar gidiyorsa ya da en hafifi kocanın artık evililikle alakası olmuyorsa bu durumda ne yapılır çoğu insan olsun boşan bu başörtüsü başka bişeye benzemiyor desede tabiki başörütsü çok çok önemli evlilikte biterse ne olur ozaman ne yapmak gerekir
Es-Selamün Aleyküm Hamide Nur kardeşim yine güzel paylaşımlarda bulunmuşsun ellerine sağlık....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33278-ortunememe · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.