örtünememe !!!

4.774 görüntülenme · 66 yanıt

Paylaş:
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

emeğine saglık
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Lise ve üniversitedeki başı açık öğrencilere dinimi anlatacağım için başımı açacağım, yani hizmet için
"KENDİNE HİZMET EDEMEYECEKSİN"

A BAK ŞİMDİ AYIP ETTİN KARDEŞİM.BAŞINIZI AÇABİLİRSİZ DİYEN KİMİ HOCALARA RENCİDE ETTİN ŞİMDİ.BİDE ONLARIN YOLUNDAN GİDEN KİŞİLERE!!!!

KESİNLİKLE KATILIYORUM AEOLUNUZ.S.A.
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

vealeykümselam..Allah razi olsun..sizinde yüreginize saglik..Allaha emanet olun...selametle..
berat05selamün aleyküm

her açık -kapanmak isteyen ama kapanamayan kardeşimizin bahaneleridir bunlar....mutlaka 1 tutar...

Gözlerimize serdiğiniz bu bahanelerden ve GERÇEKLERDEN inşallah kapanmak isteyipte yapamayan nefsine yenik düşen tüm kardeşlerimize birer örnek olur,
kalplerindeki o körlük ve gafletlik gider

Allah(c.c.)'a emanet olunuz..gönlünüze sağlık:)
nurus

nurus

Allah razi olsun..yüreginize saglik..Allaha emanet olun...
seda_seda_emeğine saglık
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

Allah razı olsun çok güzeldi keyifle okudum sağol kardeş Allaha emanet ol...
nurus

nurus

Vealeykümselam..Yüreginize saglik..Allah razi olsun...Sizde Rabbime emanet olun..selam ve dua ile insaAllah..
aminenur_______selamün aleyküm
emeginize saglık nurus kardeşim
rabbimize emanetsiniz
selam ve dua ile______
nurus

nurus

Allah sizden de razi olsun..Sagolun..Allaha emanet olun..selam ve dua ile..
ozden-ihlAllah razı olsun çok güzeldi keyifle okudum sağol kardeş Allaha emanet ol...
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a nuruscum.bugün seni hatırlatan bir şey oldu.bir arkadaşa kapalısın ama artık pardesö giysen dedim.bana emekli olunca,kem küm yaptı. bende seni hatırladım.ALLAH A emanet ol....
nurus

nurus

Allah razi olsun..sizde Allaha emanet olun insaAllah..selam ve dua ile...
Nevin_1982Lise ve üniversitedeki başı açık öğrencilere dinimi anlatacağım için başımı açacağım, yani hizmet için
"KENDİNE HİZMET EDEMEYECEKSİN"

A BAK ŞİMDİ AYIP ETTİN KARDEŞİM.BAŞINIZI AÇABİLİRSİZ DİYEN KİMİ HOCALARA RENCİDE ETTİN ŞİMDİ.BİDE ONLARIN YOLUNDAN GİDEN KİŞİLERE!!!!

KESİNLİKLE KATILIYORUM AEOLUNUZ.S.A.
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

başı açık olan herhangi bir bayana nezaman sorsam neden kapanmıyosun diye muhakkak bu bahnelerden birini veriyodu cevap olarak...
çok güzel bi paylaşımdı..
ALLAH razı olsun...yüreğinize sağlık...SELAM VE DUA İLE..
nurus

nurus

Velaleykümselam..Allah sizden de razi olsun insaAllah...amin ecmain..ALLAHA EMANET OLUN
umeyye
Selamün Aleyküm Kardeşim ...

Eline emeğine sağlık RAHMAN razıolsun güzel bir paylaşım MEVLA istifade etmeyi nasip eylesin inşaALLAH

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
nurus

nurus

vealeykümselam..Allah sizden de razi olsun...Bil-mukabele..A.e olun sizde----
MENTESESelamun Aleykum Kardeşim, Bu çok Güzel Paylaşiminiz Için Allahim Razi Olsun Sizden, Emeğinize Yüreğinize Sağlik, A.e. Olun
nurus

nurus

ozden-ihlAllah razı olsun çok güzeldi keyifle okudum sağol kardeş Allaha emanet ol...

Allah sizden de razi olsun..allaha emanet olun...
nurus

nurus

vealeykümselam..Allah razi olsun....iyi bir vesileyle hatirlanmak güzel..ALLAHA EMANET OLUN....
s.s.s, post: 646324, member: 75604s.a nuruscum.bugün seni hatırlatan bir şey oldu.bir arkadaşa kapalısın ama artık pardesö giysen dedim.bana emekli olunca,kem küm yaptı. bende seni hatırladım.ALLAH A emanet ol....
nurus

nurus

Amin Allah sizden de razi olsun insaAllah...sizinde yüreginize saglik..Allaha emanet olun..selam ve dua ile...
emanet55başı açık olan herhangi bir bayana nezaman sorsam neden kapanmıyosun diye muhakkak bu bahnelerden birini veriyodu cevap olarak...
çok güzel bi paylaşımdı..
ALLAH razı olsun...yüreğinize sağlık...SELAM VE DUA İLE..
SSAALLİİHH

SSAALLİİHH

Yeni Üye · 1 mesaj

Ellerine Sağlik En I6yi Yazilardan Biri Olmuş
nurus

nurus

Allah razi olsun yüregine saglik insaAllah..Allaha emanet olun...
SSAALLİİHHEllerine Sağlik En I6yi Yazilardan Biri Olmuş
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

ALLAH cc cümlemize ehli sünnet itikadını sağlam bir şekilde öğrenmeyi ve uygulamayı nasip,kısmet etsin.selametle kalın kardeşim.selamünaleyküm.....
ozlem_37

ozlem_37

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Kapalıyım, ama ailem okul için başımı açmamı istiyor
"AİLEN SENİ CEHEMMEN ATEŞİNDEN KURTARMAYACAK"
Maalesef bunu yapıyorum.Okul için başımı açıyorum.Rabbim affeder inşallah.
nurus

nurus

Amin insaALLAH..Allah razi olsun.Allaha emanet olun..vealeykümselam...
-KAAN-
ALLAH cc cümlemize ehli sünnet itikadını sağlam bir şekilde öğrenmeyi ve uygulamayı nasip,kısmet etsin.selametle kalın kardeşim.selamünaleyküm.....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.