...::::bugün Ne öğrendiniz ?:::...

617 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Peygamber Efendimizin dedigi gibi iki günü eşit olan ziyandadır!

Bizde iki günümüzünde eşit olmaması adına her günümüzden bi ders çıkaralım ve ögrendiklerimizi buraya yazalım paylaşalım.

Güzel paylaşımlar olacagı kanısındayım

Hadi buyrun bakalım... :H
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

gülagacı

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 137 mesaj

Bu Gün Naime Arkadaşin Yazisindan Kadinlarin Erlkeklerden Farkli Kefenlendigni ögrendim...

Ayrica GÜLEFŞAN İSİMLİ ÜYENİN PAYLAŞTIGI YAZIDAN TEVBE SURESİNİN BAŞINDA BESMELE OLMADIGNI VE NİGÇİN OLMADIGNI ÖGRENDİM..

PAYLAŞIMLARDA BULUNAN KARDEŞLERİMDEN ALLAH razı olsun:H
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Hafize annem..
Çok güzel bir başlık olmuş.. Allah c.c razı olsun inşallah.

~*~ İstediğim şeyleri, iman ve ihlas çizgisinden bir an bile sapmadıkça, Allah'ın da yardımı ve izniyle başarabileceğimi öğrendim:)

~*~ Uzun zamandır ziyaret etmek istediğim bir yerle ilgili olarak, daha önce hiç duymadığım bilgiler edindim..

~*~ Yalnıza O'na kul olmanın güzelliğini ise her an yeni yeni, yeniden öğreniyorum:)..

Rabbimize emanetsiniz Hafize annem..Selam ve baki dua ile inşallah..:H
hafize

hafize

Bende Yazmaya Açik Biraktiğim Yeri Birakmamayi öğrendim Benim Yerime Torunlar Yazmiş:Kişin şakası tabi bu

Mustafa Karakaş hocadan duydum cahil kime denir diye talebelerine sormuş hoca kimisi hiç birşey bilmeyene demiş kimisi az okuyana demiş hocada demişki okuyana,okuyana,okuyana demiş hocam okuyan insana cahil denirmi diye sormuşlar hoca cevap vermiş insanlar okudukça ne kadar cahil olduklarını anlarlar demiş benim de çok hoşuma gitti paylaşmak istedim hayırlı geceler :H

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

selamünaleyküm hayırlı sabahlar

Mevlana'dan

Bana

T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

hayırlı sabahlar hafize anne. cok güzl bir konu acmışsınız. bugün ben ne mi öğrendim: bugün rabbimin bana ne kadar güzel bir hediye verdiğini anladım benim 22 aylık bir kızım var resimdeki benim kızım. bu sabah evden cıkarken arkamdan ağladı anne park dedi. ben işe gidecem babanla gidersin dedim ama içim sızladı onu öyle bırakınca anladınki o benim herşeyim mutluluk kaynağım.beni ne kadar mutlu ettiğini hayatımın onsuz anlamının hiç olmadığını anladım. beni cok ama cok yoruyor. ama bir gülüşü dünya kadar dertlerimi unutturuyor rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin selam ve dua ile....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.