Bugün ne Keşfettiniz? / Farkettiniz?
1.804 görüntülenme · 21 yanıt
Bugün hastanedeyken, ''koluum, koluumm.. Rabbim Sana sığınıyorum.. Rabbim Sen çok büyüksün'' diye feryat eden, muhtemelen araba kazası geçirmiş bir bayanın, sedyede inleme sesleriyle; Rabbimize aldığımız her nefes, verdiğimiz her nefes için ne kadar şükretmemiz gerektiğini, dünyanın ne kadar boş, ölümün ne kadar yakın, sağlığımızın ne kadar önemli ve değerli olduğunu yeniden, yeniden ve yeniden keşfettim..
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Zamanın çok çok çok önemli olduğunu tekrar tekrar keşfettim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Yaşamın belki bir parçası , belki yüce Allah c.c. bizler için bir sınavı. Hepsiyle adım adım gün ve gün yaşamak ve yüzleşmek. En güzel yanı her gün bir adım tecrübelenmek. Bugün ağlayan bir İslamiyet gördüm. Timurtas Hoca mın söylediği gibi şikayetçiydik bugün ümmeti soyanlardan. Bugün buralar çok çıplaktı gözümde. Yürürken kafamızı kaldıramaz olduk buralarda. Etrafımız artık haramlarla çevrili oldu. Bugün insanların bilmediklerini KEŞFETTİM. Bugün biraz daha akan yaşamımızda bilmeyi de istemediğimizi KEŞFETTİM. Bilmedikçe de akan gözyaşlarımızın faydasızlığını KEŞFETTİM. Mevlam yar ve yardımcımız olsun.
İnsanlara hak ettiginden fazla iyi davranmamanın gerektıgını yine ögrendim, dayanamıyorum iyi davranıyorum, başka beklenti içine giriyorlar. Sert olmak zorundayım anladım yine erkek kesimine , ezik değil yiğitce, Şems hoş geldin haneme
Şems olmak zorundayım yoksa hayatla baş edemediğimin farkındayım.
Şems olmak zorundayım yoksa hayatla baş edemediğimin farkındayım.
Susmanın daha iyi olduğunu fark ettim..
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Bugun onun kalbinde hic yer etmedigimi
bugun onun icin hic onemli olamadigimi
Bugun onun icin sadece bir hic oldugumu
Bugun ne kadar onun icin degersizligimi hicligimi ogrendim
Bugun onun umurunda olmadigimi
onun icin doktugum gozyaslarnin onun icin anlamsiz oldugunu bir kez daha ogrendim
bugun umut etmemem gerektigini ve artk onun kalbimden silmem gerektigini bir kez daha ogredin..
ve keske bunlari artik kalbime gonlumude bi anlata bilsem..
ben bugun beni hic sevmedigini ogrendim.
bugun ondan cook sey ogrendim..
ben bugun bunlari fark ettim..
ve artik eski ben olamadigimi ogrendim..
bugun onun icin hic onemli olamadigimi
Bugun onun icin sadece bir hic oldugumu
Bugun ne kadar onun icin degersizligimi hicligimi ogrendim
Bugun onun umurunda olmadigimi
onun icin doktugum gozyaslarnin onun icin anlamsiz oldugunu bir kez daha ogrendim
bugun umut etmemem gerektigini ve artk onun kalbimden silmem gerektigini bir kez daha ogredin..
ve keske bunlari artik kalbime gonlumude bi anlata bilsem..
ben bugun beni hic sevmedigini ogrendim.
bugun ondan cook sey ogrendim..
ben bugun bunlari fark ettim..
ve artik eski ben olamadigimi ogrendim..
.................
Bugün ne kadar kalabalık olduğumuzu gördüm. Çok yoğun bir trafikte araçların sıralı dizildiklerini gördüm. Buna hitaben mahşer günü ne kadar kalabalık ve saf saf olacağımızı keşfettim.
joomla ile wp kıyaslamalarının hala çok şiddetli şekilde devam ettiğini fark ettim.
cms ile oyalanmaktansa otur ne ihtiyacın varsa yaz ya da yazdır şeklinde cümlelerin daha tutarlı olduğu keşiflerim arasında olabilir.
cms ile oyalanmaktansa otur ne ihtiyacın varsa yaz ya da yazdır şeklinde cümlelerin daha tutarlı olduğu keşiflerim arasında olabilir.
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82671-bugun-ne-kesfettiniz-farkettiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.