نعىمة;640169benim şuanki avatarımda gerçek arab kahvesi var...:)
Canım çekti doğrusu نعىمة kardeş .
Arap kahvesi ilkin çok ağır gelmişti ama daha sonra alıştım. Mırranın biraz değişik türü ama çok lezzetli. Olsada içsek :)
4.848 görüntülenme · 38 yanıt
نعىمة;640169benim şuanki avatarımda gerçek arab kahvesi var...:)
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
sivetokCanım çekti doğrusu نعىمة kardeş .
Arap kahvesi ilkin çok ağır gelmişti ama daha sonra alıştım. Mırranın biraz değişik türü ama çok lezzetli. Olsada içsek :)
نعىمة;640269evet olsada içsek ben çok sevdim..:(
şimdi sadece bu resme bakıp hatıralarla avunuyom :)
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
sivetok, post: 640274, member: 77254Bende aynen kardeş. inşallah tekrar gitmek nasip olurda yine keyifle o hurma bahçelerinde yudumlarız kahveleri...
-Tuğba-SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ÜSTÜME ALINDIM ÇÜNKÜ BENİM KONULARIMI İÇERİYO SÖYLEDİĞİN SÖZLER ..
BEN KONUYU AÇARIM KARDEŞİM
İSTEYEN ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM CEVAP YAZAR İSTEMEYEN YAZMAZ RABBİMİZ HEPSİNDEN RAZIOLSUN DA NE ALAKA KURDUN ANLAYAMADIM
kim nereli , ne iş yapıyorsunuz ... gibi bir sürü konu açılıyor. Ben de size soruyorum o zaman neden böyle davranışlar sergileniyor ?
roses_death88, post: 646965, member: 50627Ve aleyküm selam kardeşim ben sana söylemedim böyle ufak şeylerle vakit geçirmeyelim diye birilerine söyledim. Senin üzerine alınman da tuhaf çünkü ben senin aleyhine birşey yazmadım. Hatırladıysan ben de cevap yazmıştım senin açtığın konuya. Hem senden başka böyle konular açanlar da oldu sanırım kardeşim. Ben çekinmeden söylerim eğer sana karşı birşey söyleyecek olursam böyle gevelemem direk söylerim. Ama dediğim gibi sen üzerine alınma benim kastettiğim sen değilsin. Haklısın kim cevap yazmak isterse yazar istemeyen de yazmaz. Bu kadar hiddetlenmene gerek yok. Ayrıyeten böyle küçük şeylerle vakit geçirmeyelim . Ben avatarıma ne istiyorsam onu koyarım. Bu kimseyi ilgilendirmez. Bakmak istemeyen bakmaz olur biter. Sen değerli kardeşim " sivetok" bakmak istemiyorsun o zaman bakma . Herhalde kendinizi haramdan nasıl koruyacağınızı biliyorsunuzdur. Biliyorsanız da şayet uygulayın ona buna taş atmayın lütfen.
Hayırlı günler.
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM YOK KARDEŞİM NE HİDDETLENMESİ BEN KOLAY SİNİRLENEN BİR İNSAN DEGİLİM :)
BENİM İÇİN ARK NİYETLİ BİRŞEY SÖYLEMEYECEĞİNİDE BİLİRİM
TEVAFUK MUDUR BİLMEM AMA ÜZERİME ALINMAM DOĞAL TAKTİR EDERSİN Kİ BENİMDE ÖYLE KONULARIM MEVCUT
rABBİMİZE EMNAET OL İNŞAALLAH HAKKINI HELAL ET:H
-Tuğba-, post: 647753, member: 37970SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM YOK KARDEŞİM NE HİDDETLENMESİ BEN KOLAY SİNİRLENEN BİR İNSAN DEGİLİM :)
BENİM İÇİN ARK NİYETLİ BİRŞEY SÖYLEMEYECEĞİNİDE BİLİRİM
TEVAFUK MUDUR BİLMEM AMA ÜZERİME ALINMAM DOĞAL TAKTİR EDERSİN Kİ BENİMDE ÖYLE KONULARIM MEVCUT
rABBİMİZE EMNAET OL İNŞAALLAH HAKKINI HELAL ET:H
◆ Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 95 mesaj
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33002-avatarlardaki-fotograflar-hakkinda · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.