Nasılsınız inşaallah afiyettesinizdir...
Ben şükür iyiyim ama bir süre devamlı olarak aranızda olamadım.
ALLAHIm bu sitedeki zamanlarımı cümlemize hayırlı eylesin inşaAllah...
ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...
11.946 görüntülenme · 130 yanıt
gülnisa, post: 836214, member: 20924aleykumselam öğretmenım
sızı gordüğüme cok sevındım
hoşgeldınız
hamd olsun allah ıma
iyiyim
allah her daım mutlu kılsın bızlerı
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
Im_muslimSelamünaleyküm Sİtemizin Güzel Nadide İnsanları. şu günün mutluğunudan güzelliğinden bir parça almak istemez misiniz.
Bugün ilk mesajımda böyle bir yazı yazmak geçti içimden. Hoşgörünüze sığınıyorum.
Herkese Güzel bir hafta Diliyorum inşaallah...Hiç olumsuz bir olay yaşanmadan. Kimseye kızmadan, kimseyle tartışamdan çoğunlukla ailenizle geçireceğiniz. Çocuklarınıza her zamankinde daha çok zaman ayıracağınız bir hafta olur.
Çünkü onlar sizin sevginize muhtaç ilginize muhtaç onları bir kez daha öpün bugün ama her günden farklı olsun ve çocuğunuz bunun farkına varsın tamam mı. Eşinizi de unutmayın tabi...
Annenize evden çıkarken farklı bir şekilde bakın. Onun duasını almayı unutmayın.
Çalışanlara ALLAH kolaylıklar versin. İşlerinde bereket hayırlı kazançlar ihsan eylesin inşaallah. Hiç yorulmayın çalışırken. Akşam eve döneceğinizi çocuklarınıza kavuşacağınızı düşünün. Ailenizle birlikte olacağınızı aklınıza getirin ve hiçbir olumsuzluğu evinize taşmayın asla. Olumsuz bir durum yaşamayacaksınız ama olurda hani yaşarsanız evinize asla girmesin.
Bugün öğrencilerinize, talebelerinize daha içten gülümseyin. Biliyorum hergün böyle yapıyorsunuz ama bugün bir farklı olsun. Hani çocuğunuzu öpecektiniz ya işte onun gibi öğrencilerinizde bunun farkına varsın tamam mı.
Öğrenci isenizde bugün daha bir sarılın derlerinize. Öğretmenlerinize sevgiyle bakın. Çlışmayı bırakmayın...
ALLAHa şükredelim bizleri bir gün daha bekliyor. Bugünümüz dünden daha güzel olsun inşaallah. Herkese hayırlı günler olsun...
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...ALLAH'ın rahmet ve bereketi üzerinizden eksik olmasın...
hafize, post: 937122, member: 37970aleykümselam ım müslim ateş böceği gibi bir görünüyor bir kayboluyorsun :a04:
gülnisaSelamunaleykum değerli öğretmenim
bugün bir başka olsun inşaallah
daha da güzel olsun inşaallah
bugün mutlu olsun herkes inşaallah:)
allaha emanet olun
selam ve dua ile
ım_muslim[ı]aleyna ve aleykümselam öğretmenim...[/ı]
[ı]inşaallah bugün daha güzel geçsin, güzel haberler alalım, öğrencilerimiz daha istekli olsunlar arkadaşlarımıza gülümseyelim...[/ı]
[ı]sizi ve diğer kardeşlerimizi çok özlemişim...[/ı]
[ı]hafize hanımefendiciğimin dediğini okudunz mu.[/ı]
[ı]ateş böceği gibi bir görünüyon bir kayboluyon...:):)[/ı]
[ı][/ı]
[ı]allaha emanet olun[/ı]
[ı]selam ve dua ile...[/ı]
gülnisaselamunaleykum değerli öğretmenım
bugün bir başka olsun
bugün cok güzel olsun
inşaallah yüzümüz gülsün
inşaallah küçük sevinçler yaşarız
değıl mi
okullarda bıtmek üzere
havalarda ısındı
kuşlar kelebekler
ne kadar güzel hayat
allah daım etsın inşaallah
amin amin
allaha emanet ol öğretmenım
cok mutlu kal
Im_muslimaleykümselam öğretmenim...
Evet bugün çok güzel başladı hakkaten mutluyum sevinçliym...
sizi görmek daha da sevindirdi beni
Umarım sizde çok çok mutlusunuzdur...
Bahardan sanırım
dışarıda çok güzel bir hava var..
ALLAHım mutluluğunuzu daim eylesin inşaAllah...
az kaldı evet okullar bitmek üzere, geçen cuma geziye gittik bütün öğrencilerle çok güzeldi...
İyiki tanıdım sizi, iyi ki varsınız...
ALLAH razı olsun öğretmenim
Bugününüz ve hergününüz çok çok güzel olsun İnşaAllah...
hayırla kalınız
Im_muslimSelamünaleyküm kardeşlerim...
Bütün Güzellikler ve hayırlar sizlerin olsun...
selametle kalınız...

hafizeAleykümselam aydın öğretmenim can dostlar dostundan ayrılmazmış nereye gitse bulurmuş ben sana ateş böceği demiştim ya ışıklarından seni buldum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32982-bu-gunumuz-bir-baska-olsun · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.