Im_muslimSelamünaleyküm öğretmenim. Nasılsınız iyisiniz inşaallah...
Öğretmenim dün bizim okula sihirbaz geldi. Gösteri yaptı. Benim minikler çok eğlendiler.
Bizde eğlendik aslında. Yorgunluğu atmış olduk bir nebze.
Ama öğretmenim sonra olanları okuyunuz lütfen...
gün güzel başlamıştı. son ders saatinde il milli eğitim müdürü geldi. ilk benim sınıfıma girdi. biraz konuştuk, diğer sınıfları gezmiş. en son okulu beğenmedim dedi ve gitti. beğenmemesinin sebebi ise okul düzenli değilmiş. öğretmenim bizim okul iki bina biri eski bina benimde sınıfımın olduğu bina ve yaklaşık 50 yıllık taş bir bina.
diğeri yeni bina. yani biz ne kadar da çalışsak o eski binayı tabiri caizse adam edemiyoruz. İl milli eğitim müdürünün bu şekilde davranması hepimizin moralini bozdu.
Köyde dün düğün vardı. benim 6 öğrencim gelmemişti. kimisi hasta kimisi düğüne gitmiş nerde bu çocuklar bana soruyor bende tam söyleyecektim müdür bey söyledi olanları, ama diğer arkadaşlara evine gideceksiniz çocuğa bakacaksınız demiş.
arkadaşlarla aramızda espri yapıyoruz daha müfettişler gelmemişti ya onlar da gelir bide onlar fırçalar...
birde öğretmenim ben bugün memleketime konyaya gidiyorum ailemin yanına tatili değerlendirelim istedik...bu süre içerisinde siteye giremeyebilirim kendinize ii bakın öğretmenim...
ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...
aleykumselam öğretmenim
sihirbaz gosterısıne cok sevındım
dığer teftışe gelenlerı boşverın cünlü onlar acaba bu mesleği yapmışlar mı
önemlı olan bina değıl kı ıcrattır
demek kı halen gosterışte takılı kalmışlar
boşverın
ben sızın en bırıncı öğretmen olduğunuzu bılıyorum:evet
bende dün okula varır varmaz ıdarecımız cocukları havalanına götürür müsünüz dedı
araba da ayarlanmış
bızde cocuklaro götürdük uçağın ıçını gezdik cok güzeldi:G
bızım 19 törenımız var yanı burdayız aslında anneme gıtmek ıstıyordum ama nasıp değılmış bızımkıler ın burda da evlerı var ama şu an denızlı deler
cok sevındım adınıza annenıze selam soyleyın ellerınden öperım konya gorduğum en guzel şehır ızmırdende guzel
benım yerıme de gezın olur mu
allaha emanet olun
selam ve dya ıle:H