aleykümselam kıymetli kardeşim.şu an çıkmam gerekiyor ama size uzun uzun yazmak isterdim.sizi kırmak yada gücendirmek adına değil ama bu durum gaflet ve nasipsizlik içersinde olduğumuzu gösteriyor.
Namaz kılmak da Allah'ın emri, başı örtmek kapanmak da. Nasıl ki namaz kılmak sureti ile Allah'ın bir emrini yerini getiriyorsanız, başınızı örtmek ve kapanmak sureti ile de Allah'ın bir diğer emrini yerine getirmelisiniz.
ALLAH cc cümlemizi hidayete erdirsin.bizleri islah eylesin.ölüm gelmeden evvel doğru yolu bulmamızı ve bu yolda daim sabit olmamızı bizlere nasip,kısmet ihsan eylesin.
iyi insanlar ile karşılaştırsın.ALLAH cc emir ve yasakları doğrultusunda hayırlı ameller ile yaşayanlardan eylesin.
selam ve dua ile kalın hayırlı ve bereketli günler olsun kardeşim.hakkınızda hayırlısı olsun ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun.bu düşünceden en kısa zamanda ALLAH cc izni ile sıyrılmanız duası ve ümidi ile.selametle.
uzgun_42S.a. Kardeşim. Ama Neden öyle Yargiliyorsunuzki? Açik Olmak Ayip Degilki. önemli Olan Insanin Kalbi, Degilmi? Ben Açigim. Ama Namazimi Kiliyorum. Kurani Kerimi Bildigim Kadariyla Okuyorum.ben Hem Okuyorum Hemde çalişiyorum. Saçimin Açik Olmasi, Edepsiz Oldugum Anlamina Gelmezki.