ister istemez yazılanları üzerime aldım ve çok kırdınız beni.sizin bunları yazacağınız aklıma bile gelmezdi.bu sitede bu anlamda dua isteyen 3 bayan var.rüyam,mazlumkul ve ben.onlar adına tabii konuşamam ama kendi adıma size birşeyler söylemek isterim.evliliğimde neler yaşandığını,sorunlarımızı,kimin kime ne kadar saygı ve sevgi gösterdiğini,benim eşime olan sevgi ve saygımı nerden biliyorsunuz.benim elimden geleni yapmadığımı nerden biliyorsunuz.ayrıca dua etmek,işlerin sonucunu RABBİM den hayırlısıyla istemek,sabırla beklemek,dua almak çok önemlidir.açıkca sizden bunu beklemezdim,üstelik benim bir formumda bana bu niyetle dua da etmiştiniz ki ALLAH razı olsun,neden katıldınız duama o zaman.kısaca olayları bu şekilde yorumlamanızı kınıyorum.
ve zaten bu konudan dolayı üzülürken,belki bir nebze üzüntümü sizlerle paylaşmaya çalışırken yaptığınız hoş değil.
ama sanırım durum yanlış anlaşıldı...
eğerki siz, durumu düzeltmek adına birşeyler yapıyorsanız, yanında zaten dua da bulunmalı değilmi...
inşaallah hakkınızda hayırlısı neise olur...
hayattaki imtihanımız heran devam etmekte değilmi... kesintisizce....
ama sıkıntılar, dertler ve kimi zaman yanındaki sevinçlerin varlığındanda haberdarız...
Ne olursunuz üzülmeyin... bizide üzmeyin...B)
ALLAHA EMANET OLUNUZ