siz isteyin ben yapıyım :)

13.425 görüntülenme · 111 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

nevin2007, post: 638347, member: 16903Damlacigim Kiskandim Dogrusu Valla Bende Istiyorum Zahmet Olmazsa Banada Oglum Ve Benim Adima Yaparmisin Nevin Ve Eray.çok Teşekkür Ederim .çok Sagol.

Ablacım sen kıskanma hemen sanada tatlı ogluna da yaptım Inşallah begenirsiniz selam ve dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm kardeşim.istek yapma sırası sanırım geldi artık.ama listem çok kalabalık.ablalarımın çocukları için istiyorum.

onlara göstereceğim.inşaALLAH.

BURAK
BERKAY
BERİLSU NİSA
OĞULCAN
SEMANUR
ŞEVVAL

acelesi yok.müsait olunca bakabilirsin.şimdiden emeğine t.ederim.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

<DAMLA>
ben teşekkür ederim ablacım beyendiğine çok sevindim amin inşallah :) rabbim razı olsun güzel duan için ablacım istersen çeşitli çeşitli yapıyım

rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

<<B)>>

damlam çok teşekkür ediyorum birde gerçek ismimle yazsan çoooooooook makbule geçecek

selmanur acelesi yok ne zaman istersen msn de kullanmak için:D:Dşimdiden çokkkkkkk teşekkür ederim
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

damlacım banada yaparmısın canım yaparsan çoq sevinirim
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

bende isterim bende
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

ben de......:(:):(:D
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

teşekkürler,,,,
hilaynur_1986

hilaynur_1986

Aktif Üye · 70 mesaj

banada yaparmısın rica etsem damla çok begendım bende istiyorum RABBIME emanetsın ins
<DAMLA>

<DAMLA>

uğur21selamun aleyküm çok güzel olmuş yaptıklarınız ellerinize sağlık bende istiyebilirmiyim şimdiden çok teşekkür ederim selam ve dua ile kalın Allaha emanet olun....

aleykum selam istiyebilirsiniz yaparım tabi ben teşekkür ederim inşallah beyenirsin
selam ve dua ile
<<B)>>

<DAMLA>

<DAMLA>

zeynep.sSELAMUN ALEYKÜM ABLACIĞIM...HEPSİ ÇOK GÜZEL.ELLERİİNİZE SAĞLIK. BANA DA YAPAR MİSİNİZ.? ALLAHA EMANT OLUN....:H

aleykum selam zeynepcim tabi yaparım niye yapmayım teşekkür ederim gözlerine saglık canım kardeşim
selam ve dua ile

eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
BİRAZ KALABALIK OLACAK KUSURA KALMA HAKKINI HELAL ET
EMİN + SEHER+ SADIK +ÖMER + SALİH + SEMA .
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

<DAMLA>

<DAMLA>

-KAAN-
selamünaleyküm kardeşim.istek yapma sırası sanırım geldi artık.ama listem çok kalabalık.ablalarımın çocukları için istiyorum.

onlara göstereceğim.inşaALLAH.

BURAK
BERKAY
BERİLSU NİSA
OĞULCAN
SEMANUR
ŞEVVAL

acelesi yok.müsait olunca bakabilirsin.şimdiden emeğine t.ederim.

aleykum selam kaan abi siz istediğiniz isimleri yazın bende yapmaya çalışcam inşallah şimdi burak yiğeninki oldu :) inşallah beyenirsiniz
<<B)>>

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

t.ederim kıymetli kardeşim.sağ olun.zamanınız oldukça diğerlerinide bekliyorum.yoksa gücenirler bak ablası sana.haberin olsun .:K:H

selam ve dua ile kalın kardeşim.hayırlı ve bereketli geceler olsun inşaALLAH.

<DAMLA>
aleykum selam kaan abi siz istediğiniz isimleri yazın bende yapmaya çalışcam inşallah şimdi burak yiğeninki oldu inşallah beyenirsiniz

mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

mustafa11bende isterim bende

?????............
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
<DAMLA>

<DAMLA>

mustafa11?????............

mustafa abi sırayla gidiyorum inanın ayrım yapmıyorum inşallah beyenirsiniz bugün birazda yorgunum o yüzden yavaş yapıyorum hakkınızı helal edin bekletiysem inşallah beyenirsin istersen başka da yapabilirim :gulegule
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

.. .. ..

.. .. ..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
<DAMLA>

<DAMLA>

-KAAN-, post: 638861, member: 33601
t.ederim kıymetli kardeşim.sağ olun.zamanınız oldukça diğerlerinide bekliyorum.yoksa gücenirler bak ablası sana.haberin olsun .:K

selam ve dua ile kalın kardeşim.hayırlı ve bereketli geceler olsun inşaALLAH.

kaan abicim güncenmesinler bana elim geldiğince yapmaya çalışıyorum onlar sevinsinlerde yeter bana :) hayırlı geceler abicim

bunlarda berkayın
<DAMLA>

<DAMLA>

eminkmsSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
BİRAZ KALABALIK OLACAK KUSURA KALMA HAKKINI HELAL ET
EMİN + SEHER+ SADIK +ÖMER + SALİH + SEMA .

olsun abicim ama biranda yapamıcam inşallah beyenirsiniz

zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

<DAMLA>

aleykum selam zeynepcim tabi yaparım niye yapmayım teşekkür ederim gözlerine saglık canım kardeşim
selam ve dua ile

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ABLACIĞIM.ÇOK GÜZEL YAPMIŞSINIZ. ELİNİZE ,EMEĞİNİZE SAĞLIK. ...RİCA EDERSEM BİRDE "ZEYNEP" OLARAK YAZABİLİR MİSİNİZ ? HAKKINIZI HELAL EDİN ABLACIĞIM...
ALLAHA EMANET OLUN...:H
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

canım damlacıgım çok sagol çooook güzel olmuş çok begendim.ellerine saglık canım.ALLAHA EMANET OL.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.