gülnisa, post: 637807, member: 20924selamunaleykum damlacım şu an yoksun ama bende ıstıyorum haberın olsun:)
allaha emanet ol
siz isteyin ben yapıyım :)
13.425 görüntülenme · 111 yanıt
Im_muslimSelamünaleyküm bende istiyorum kardeşim lütfen
şimdiden teşekkür ederim...
<DAMLA>, post: 638179, member: 33601
canım benım harıka olmuş elıne sağlık
teşşekkurlerrrr:H
ozlem_37Acaba bende istesem yaparlarmı ki Bir sormakta fayda var.Banada yapar mısınız acaba şöyle sarılı lacivertli bir Özlem yazısı çok isterim.Umarım kırmazsınız beni.Selam va dua ile...
<DAMLA>, post: 638297, member: 73307kardeşim yaptım parlayan lila gibi inşallah beyenirsin:)
___damlacım çok teşekkür ediyorum güzel kardeşim sagol çok begendim bir sürü emek sarfettin hakını helal et ablacım ... ablan çok begendi..lila rengini çok seviyorum buda çok güzel...ellerine saglık dert görmesin ellerin torunlarını sevesin:):D inşallah
selam ve sevgi ile________
aminenur, post: 638302, member: 22491___damlacım çok teşekkür ediyorum güzel kardeşim sagol çok begendim bir sürü emek sarfettin hakını helal et ablacım ... ablan çok begendi..lila rengini çok seviyorum buda çok güzel...ellerine saglık dert görmesin ellerin torunlarını sevesin:):D inşallah
selam ve sevgi ile________
ben teşekkür ederim ablacım beyendiğine çok sevindim amin inşallah :) rabbim razı olsun güzel duan için ablacım istersen çeşitli çeşitli yapıyım
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
rüyam3, post: 638324, member: 16903Selamün Aleyküm
Damla hani bana ben hem kendime isitoyrum hemde kızım için istiyorum
Hülya ve Rüya Medine:D
Selametle

Aleyküm Selam ablacım unuturmuyum sizi hiç ablacım yaptım inşallah beğenirsiniz..
Selam ve dua ile...
<DAMLA>, post: 638365, member: 68130
Aleyküm Selam ablacım unuturmuyum sizi hiç ablacım yaptım inşallah beğenirsiniz..
Selam ve dua ile...
Eline sağlık canım kardeşim sen yaparsında ben beğenmezmiyim emeğine sağlık çok güzel oldu
selametle
<DAMLA>aleykum selam isteyin kardeşim yaparım inşallah beyenirsin kardeşim sanırım isminiz aydın emin degilim ama degilse eger isterseniz isminizlede yaparım
çok güzel olmuş DAMLA kardeşim emeğine sağlık.
evet evet doğru ismim aydın
hepside çok güzel zahmet vermişsiniz sağolun...
selametle kalınız...kardeşim...
hayırlı günler
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32922-siz-isteyin-ben-yapiyim · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.