saat 04:21 ben ve şehir yalnızlığı...

2.176 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
NesLihan.18

NesLihan.18

Yeni Üye · 4 mesaj

Çok GüzeLdi ELLerine SagLık.....
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

NesLihan.18Çok GüzeLdi ELLerine SagLık.....

aleyküm selam beğendiğin sağol kardeşim.
vuslat_hasen

vuslat_hasen

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Selamün aleyküm
emeğiinize sağlık
çok güzel
Allah'a emanet olun...
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

vuslat_hasenSelamün aleyküm
emeğiinize sağlık
çok güzel
Allah'a emanet olun...

Aleyküm Selam Allah siz ve sevdiklerinizi korusun. Dua ile kalın.
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

çok etkileyici ve anlamlı bi paylaşımdı.ALLAH RAZI OLSUN sizden.SELAM VE DUA İLE...
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

emanet55 çok etkileyici ve anlamlı bi paylaşımdı.ALLAH RAZI OLSUN sizden.SELAM VE DUA İLE...

Aleyküm selam hoşgeldiniz!..
Allah (cc.) sizden ve sevdiklerinizden razı olsun. Çok teşekkürler.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

sa.yazı cidden güzel sizemi ait?

saat 04:35 düşüncem bile sessizliğime ortak, münker ve nekir meleklerine neleri yazdırdım acaba diye düşüne dururken anlık bir telaş kapladı içimi,

şu cümledeki münker ve nekir değil kiramen katibin melekleri olacaktı.Münker ve nekir bizi kabirde sorgulayacak meleklerdir..

Selametle kalın..
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

Nevin_1982sa.yazı cidden güzel sizemi ait?

saat 04:35 düşüncem bile sessizliğime ortak, münker ve nekir meleklerine neleri yazdırdım acaba diye düşüne dururken anlık bir telaş kapladı içimi,

şu cümledeki münker ve nekir değil kiramen katibin melekleri olacaktı.Münker ve nekir bizi kabirde sorgulayacak meleklerdir..

Selametle kalın..

Aleyküm selam düzeltmeniz için teşekkürler. Evet kendi kalemimden. Aslında yüklediğim anlam şu idi münker ve nekir' e hazırlık çünkü oraya nasıl giderseniz o minval üzere sorguya çekileceksiniz. Allaha emanet olun. Allah razı olsun
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık Rabbim sizin gibi düşünmeyi nasip etsin hepimize inşallah.Selam ve dua ile allah'a emanet olun.
Allah hepimizni yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip estin Rabbim.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

leyla-1Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık Rabbim sizin gibi düşünmeyi nasip etsin hepimize inşallah.Selam ve dua ile allah'a emanet olun.
Allah hepimizni yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip estin Rabbim.

Aleyküm selam kardeşim duanıza AMİİİN.Beğendiğiniz için teşekkürler. Allaha emanet olun.
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

Bu dizelerimden beni hatirlayabileniniz var mi acaba?
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.