🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

** Kûn Fe Yekûn "Ol der ve olur!"**

6.892 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Ol der ve olur!
Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur. Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür…

Kûn

Sözün başladığı yerdir!Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzını haykırışa başladığı yerdir.’Ol der ve olur!’ ya her şey…Kelamıma ‘ol’ dediği yerdir…

Bütün yasakların yasak olduğu,lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O’nun olduğu yerdir Kûn!’Olma’ nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an…Vâr oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır…Ve uçsuz bucaksız düşüncelerimi dizginlemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O’nu fark edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kûn!

‘Ol der ve olur!’

ya, gem vurulamayan hissiyâtın yaratılışı da vuku bulur!Kûn…O’nun ‘ol’ busesi…Hazin namelerini arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi…Benim yerimdir…Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir…Kûn!...
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Kûn

Sözün başladığı yerdir!Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzını haykırışa başladığı yerdir.’Ol der ve olur!’ ya her şey…Kelamıma ‘ol’ dediği yerdir

selamun aleykum kardeşim benim hayırlı günler.Allah dilemezse hiçbir şey olmaz!!!Bunun bilincindemiyiz bilnmez...SAğolasın dili ağırda olsa biraz güzeldi.Akıcı,etkileyici..emeğinize sağlık olsun efendim.Allaha emanet ol...
ferahhfeza

ferahhfeza

Nevin_1982
Kûn

Sözün başladığı yerdir!Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzını haykırışa başladığı yerdir.’Ol der ve olur!’ ya her şey…Kelamıma ‘ol’ dediği yerdir

selamun aleykum kardeşim benim hayırlı günler.Allah dilemezse hiçbir şey olmaz!!!Bunun bilincindemiyiz bilnmez...SAğolasın dili ağırda olsa biraz güzeldi.Akıcı,etkileyici..emeğinize sağlık olsun efendim.Allaha emanet ol...

aleykum selam kardeşim benim .. teşekkür ederim...amenna!!
rabbim razı olsun
selam ve dua ile

dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm canım o older ve olur kudret onundur amenna emeyine sağlık yüreyi güzel kardeşim
ferahhfeza

ferahhfeza

dinciselamün aleyküm canım o older ve olur kudret onundur amenna emeyine sağlık yüreyi güzel kardeşim

,,aleykum selam degerli ablam ..:)
teşekkür ederim rabbim razı olsun inşaALLAH
selam ve dua ile
YEGAN

YEGAN

Aktif Üye · 78 mesaj

ne zaman anarsam seni kararım kalmaz ALLAHIM..
ALLAH HERŞEYİ GÖRÜR DUYAR BİLİR İŞİTİR YOKTAN VAR EDER HERŞEYE GÜCÜ YETTER
BİR RESSAM YAPTIĞI RESMİ NASIL YAPMIŞSA YARATANDA BİZLERİ SEVDİĞİ İÇİN YARATMIŞTIR SENİ COK SEVİYORUM ALLAHIM
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

Allah razı olsun kardeşim
Asİ_GeNç

Asİ_GeNç

Üye · 41 mesaj

aminenur

Ol der ve olur!
Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur. Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür…

Kûn
Sözün başladığı yerdir!Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzını haykırışa başladığı yerdir.’Ol der ve olur!’ ya her şey…Kelamıma ‘ol’ dediği yerdir…

Bütün yasakların yasak olduğu,lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O’nun olduğu yerdir Kûn!’Olma’ nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an…Vâr oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır…Ve uçsuz bucaksız düşüncelerimi dizginlemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O’nu fark edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kûn!

‘Ol der ve olur!’
ya, gem vurulamayan hissiyâtın yaratılışı da vuku bulur!Kûn…O’nun ‘ol’ busesi…Hazin namelerini arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi…Benim yerimdir…Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir…Kûn!...

Allah razı olsun. Bilgilerin için ellerin dert görmesin.
islamcı2

islamcı2

Kıdemli Üye · 195 mesaj

allah razı olsun kardeş emegine sağlık
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

çok güzel kardeşim selametle kal.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.