selamün aleyküm....

3.120 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Bir kez gönül kırdın ise

Bu kıldığın namaz değil

Yetmiş iki millet dahi

Elin yüzün yumaz değil”

yunus emre..............

diyor. Onun için sevgili arkadaşlar abilerim ablalarım son zamanlarda sitede hep bir olay oluyor... bizler de yaşadığımız sürece çok dikkatli olalım. Yeryüzünde bir zerreyi bile incitmeyelim.

Allah(c.c)'ya emanet olun...:H
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

aleyküm selam kardeşim..çok güzel bi paylaşım son günlerde herkesin ihtiyacı vardı bunları birkez daha anlamaya....RABBİM RAZI OLSUN..HAYIRLI GECELER
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

selamun aleyküm kardeşim sonuna dek haklısın olaylardan bahsettin uzun zamandır siteye girme şansım olmadı neler oldu acaba.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NASILSINIZ İNŞALLAH İYİSİNDİR COKTAN BERİ GÖRÜŞEMİYORUZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NASILSINIZ İNŞALLAH İYİSİNDİR COKTAN BERİ GÖRÜŞEMİYORUZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Aleyküm selam kardeşim ben bildiğiniz üzere Birleşik Arap Emirliklerinin başkenti olan Abu Dhabi deydim. İş gereği oraya gurup halinde gitmiştik. Rbbime şükürler olsun 6 ay sürdü ve yine yurda dönmekle şereflendirdi beni şükürler olsun. Türkiyeye döner dönmez buradaki işe sarıldık. 1 hafta sonra izine ayrıldım Şuan Antalyanın Elmalı ilçesinde ailemle hasret gideriyorum.(Elmalılı Hamdi Yazır'ın beldesi ve Abdal Musa beldesi bilirsiniz inşaallah) İnşaallah 4 gün sonra tekrar bodruma dönüp işime devap edeceğim. Selametle kalın
_Resul_

_Resul_

fatmanaaleyküm selam kardeşim..çok güzel bi paylaşım son günlerde herkesin ihtiyacı vardı bunları birkez daha anlamaya....RABBİM RAZI OLSUN..HAYIRLI GECELER

İnşallah faydalı olabilmişimdir...

Allah(c.c) sizden de razı olsun inşallah..Hayırlı günler... :H
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

MUDİRselamun aleyküm kardeşim sonuna dek haklısın olaylardan bahsettin uzun zamandır siteye girme şansım olmadı neler oldu acaba.

Ve aleykümselam....

Ben de olayların içinde değildim..Gitmeler üzülmeler oldu...Nefis meselesi..

Allah(c.c) bizleri doğru yoldan ayırtmasın ve bizleri hep bu çatı altında birlik ve beraberlik içinde yaşamamızı nasip etsin inşallah...amin.....

hayırlı günler..:H
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

:evetaleykümselam değerli kardeşim.güzel di.selam ve dua ile kal selametle.hayırlı ve bereketli sabah ve günler olsun.:H
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

ve aleykümselam faydalı bir paylaşım olmuş ellerine sağlık:evet
_Resul_

_Resul_

-KAAN-
:evetaleykümselam değerli kardeşim.güzel di.selam ve dua ile kal selametle.hayırlı ve bereketli sabah ve günler olsun.:H

:HSana da hayırlı sabahlar abi..Allah(cc)'ya emanet ol... :H
_Resul_

_Resul_

-Tuğba-ve aleykümselam faydalı bir paylaşım olmuş ellerine sağlık:evet

:HAllah(c.c) razı olsun inşallah....Hayırlı günler inşallah..:H
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

aleyküm selam kardeşim Tartışmalar bizlere hiç yakışmıyor :( Rabbim Doğru Yoldan ayırmasın bizleri ...inşalah Allah'a emanet ol selam ve dua ile..

... "Allah'ım! Faydasız ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten ve karşılık görmeyen duadan sana sığınırız!!

_Resul_

_Resul_

gecekondualeyküm selam kardeşim Tartışmalar bizlere hiç yakışmıyor :( Rabbim Doğru Yoldan ayırmasın bizleri ...inşalah Allah'a emanet ol selam ve dua ile..

... "Allah'ım! Faydasız ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten ve karşılık görmeyen duadan sana sığınırız!!

Evet gerçekten hiç yakışmıyor..Dışarıdan bakıp izleyince insan çok kötü oluyor..Bizim böyle şeyler yapmamamız lazım burası herhangi bir site değilki..Hepimiz Allah(c.c) rızası için burdayız ve doğru şeyler öğrenmek için....

Amin...İnşallah...

Hayırlı günler..:H
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

_Resul_Bir kez gönül kırdın ise

Bu kıldığın namaz değil

Yetmiş iki millet dahi

Elin yüzün yumaz değil”

yunus emre..............

diyor. Onun için sevgili arkadaşlar abilerim ablalarım son zamanlarda sitede hep bir olay oluyor... bizler de yaşadığımız sürece çok dikkatli olalım. Yeryüzünde bir zerreyi bile incitmeyelim.

Allah(c.c)'ya emanet olun...:H

Selamün Aleyküm

ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN KARDEŞİM . BU PAYLAŞIMIZDAN DOLAYI UNUTABİLDİĞİMİZ VE ANLIK KIZGINLIKLARIMIZLA KALP KIRABİLDİĞİMİZİ TEKRAR HATIRLATTINIZ.....,:G

ALLAH(C.C.)'A EMANET OLUNUZ.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
_Resul_

_Resul_

berat05Selamün Aleyküm

ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN KARDEŞİM . BU PAYLAŞIMIZDAN DOLAYI UNUTABİLDİĞİMİZ VE ANLIK KIZGINLIKLARIMIZLA KALP KIRABİLDİĞİMİZİ TEKRAR HATIRLATTINIZ.....,:G

ALLAH(C.C.)'A EMANET OLUNUZ.

:HVe aleykümselam...Allah(c.c) sizden de razı olsun inşallah....

Hayırlı günler..Allah(c.c)'ya emanet olun..:H
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.