En Son Hangi Kitabı Okudunuz?
6.451 görüntülenme · 67 yanıt
GizliOzne
Selamunaleykum.Evet en son hangi kitabı okudunuz arkadaşlar?En son hangi kitabı okuduğunuzu buraya yazarsanız ve o kitap hakkındaki fikirlerinizi beyan ederseniz fikir sahibi olur ve o kitaplardan faydalanabiliriz.
İlk ben yazayım
Ben en son Mustafa İslamoğlunun Yürek Devleti'ni okudum.Konu olarak kısaca şunu diyor başka gönüllere tesir edebilmemiz için ilk önce kendi yüreğimizi fethetmemiz lazım diyor.
Yürek Devleti DÜŞÜN YAYINCILIK
Selamün Aleyküm kardeşim güzel düşüncen için RABBİM razı olsun YÜREK FETHİ kitabınıda okumanı tavsiye ederim emin ol en az YÜREK DEVLETİ kadar güzel ve etkileyici bir kitap
SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL
gunyetütttalibin konu olarak tarikatten bahseden bir kitaptır ben herkese tavsiye ederim dünyalık dandik kitaplar yerine bunlar iyidir iki cihanda ışıktır insana bu dünyada yol ahirette ise ışık olur bu kitaplar tabiki icraat olursa okunduktan sonra yoksa nekadar okursan oku
Böyle bir konu açtığın için öncelikle teşekkür etmek istiyorum Gizliozne kardeş;
ilk msj ındaki kitabı alıp okuyacağım en kısa zamanda....
Benim en son okuduğum kitaplar:
İstemenin Esrarı....... yzr: Muhammed Bozdağ
Psikolojik Savaş........ yzr: Prof.Dr. Nevzat Tarhan
Üzüntüsüz Yaşamak.... yzr: Vehbi Vakkasoğlu
99 esma 99 dua ..1-2-3....yzr: Senai Demirci
şu anda okuduklarım....:
Beden dili........yzr: Şafak Layiç
İnsanları Tanıma Sanatı......yzr: Oğuz Saygın
şu aralar kişisel gelişim kitaplarına merak sardım , tavsiye etmek isteyen varsa bekliyorum.....
Allah'a emanet olun....
ilk msj ındaki kitabı alıp okuyacağım en kısa zamanda....
Benim en son okuduğum kitaplar:
İstemenin Esrarı....... yzr: Muhammed Bozdağ
Psikolojik Savaş........ yzr: Prof.Dr. Nevzat Tarhan
Üzüntüsüz Yaşamak.... yzr: Vehbi Vakkasoğlu
99 esma 99 dua ..1-2-3....yzr: Senai Demirci
şu anda okuduklarım....:
Beden dili........yzr: Şafak Layiç
İnsanları Tanıma Sanatı......yzr: Oğuz Saygın
şu aralar kişisel gelişim kitaplarına merak sardım , tavsiye etmek isteyen varsa bekliyorum.....
Allah'a emanet olun....
asos1907Hekimoğlu ismail....derdimi seviyorum 1 ve 2 bitti..
3 de devam ediyorum...nasipse yakında 4 ....çok güzel bir kitap 4 cilt
3 ve 4. kitaplarınıda okudum...şu an elimde
musa kazım gülçür'ün
çocuk ve ergende karekter eğitimi okuyorum
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
ben en son necip fazil'in "hazreti ali" kitabini okudum...
simdi ise elimde halit ertugrul "etesle yeserdim" var...
simdi ise elimde halit ertugrul "etesle yeserdim" var...
selamün aleyküm. 3saniyede karşınızdaki insanı nasıl anlarsınız?kişisel gelişim kitabı.güzel bir kitap beğendim.şimdide şifalı dualara başladım arif pamuk'un çok güzel dualar var tavsiye ederim..ALLAHA emanet olun.
GizliOzneAllah cümlenizden razı olsun.Gerçekten güzel bir katılım oluyor.
İllaki en son okuduğunuz değil okuyupta beğendimiz başka kitaplarda olur.
Cemil Meriç
Bu Ülke ve Umrandan Uygarlığa.Çok farklı bir adamCemil Meriç 37 yaşında 30 numaralı gözlük kullandı.Şuandaki İstanbulda olan kitaplığı halka açık ve şu bir kütüphane gibi yaklaşık 11 bin kitabı var.
Öteki önereceğim eser ise EBU'L ALA EL MEVDUDİ 'nin Gelin Bu Dünyayı Değiştirelim ve Gelin Müslüman Olalım.Özellikle modern kavramların gerçek yüzünü ortaya koyuyor.İslamın aksiyon boyutuyla ilgileniyor Mevdudi.Gelin Bu Dünyayı Değiştirelim bir ara(1990 olmalı tam bilmiyorum ama) yasaklandı.Yasaklanmasının nedeni doğruları söylediği için belki olabilir;)
bugün bu kitabı bulmam mümkün mü?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32802-en-son-hangi-kitabi-okudunuz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.