salata sevenler buyrun

1.837 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
yaz gelıyor çıkıyor börülceler ve düşündüm börülceyle ılgılı basıt bır tarıf vereyım dedım :)

malzemelerımız :
1.yarım kılo börülce
2.lımon
3.nar
4.zeytınyağı
5.2 tane havuç
6.tuz

yapılışı

evet börülcelerı haşlıyoruz.ıkıye boluyoruz arzu eden şeklı değiştırebılır tabıı:K
sonra ayrı bır kasede lımon suyunu 3 -4 kaşık zeytınyağını bır narın suyunu ve tuzu karıştırıyoruz
sonra havucu rendelıyoruz .ılk once haşlanmış börülcelerı salata tabağına alıyoruz yanlarını havuçla susluyoruz ve hazırladığımız sosu üzerıne gezdırıyoruz

evet :B

afıyet olsun

allaha emanet olun
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

afıyet olsunnnnn
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

merhaba gülnisa ben mutfakla çok ilgiliyim ama hiç börülce yemedim ismide ilginç,denemek te fayda var eline sağlık allaha emanet ol canım
gülnisa

gülnisa

neslihantozan, post: 632814, member: 33601merhaba gülnisa ben mutfakla çok ilgiliyim ama hiç börülce yemedim ismide ilginç,denemek te fayda var eline sağlık allaha emanet ol canım

selamunaleykum
börülce bılmez mısın
cok lezzetlıdır yemeğı de guzel olur
fasulyenın ıncesı gıbı tarıf edeyım
ızmırde coktur mesela
sımdıden afıyet olsun

allaha emanet ol
gülnisa

gülnisa

seda_seda_afıyet olsunnnnn

afıyet olsun kardeşım
yapın ınanın kı kulağım ı cınlatırsınız :) :)
neslihantozan

neslihantozan

a.s gülnisa hayır gerçekten bilmiyorum ama fasülyeye bayılırım ilk fırsatta tatmak istiyorum kendine i bak hoşçakal
gülnisa

gülnisa

neslihantozana.s gülnisa hayır gerçekten bilmiyorum ama fasülyeye bayılırım ilk fırsatta tatmak istiyorum kendine i bak hoşçakal

olabılır kardeşım tarıf etmeye calıştım memleketın neresı sıcak yerlerde bulunur börülce

yakınsan gondereyım cıktığında gercekten :H
neslihantozan

neslihantozan

aslında çankırılıyız ama orayı da bilmiyorum annemler oranın köyünden çerkeşe bağlı şirin bi köy annemlerde madıma falan toplarlar heryerin farklı lezzetleri var demekki ben şimdi ankaradayım ilgin için teşk canım allaha emanet ol
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa Hocam:).
Emeğinize, ellerinize sağlık olsun inşallah..Tarif çok güzel.. Bunu da yapacağım inşallah değerli hocam.. Teşekkürler paylaştığınız için..Dualarımdasınız inşallah her daim..Selam, dua ve muhabbetle Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetimsiniz inşallah..B)
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

VE ALEYKÜM SELAM

KARDEŞİM

KONUNUN BAŞLIĞINI GÖRÜNCE SALATAYI SALAVAT ANLADIM HEMEN GİRDİM :K
BAKTIM YANLIŞ OKUMUŞUM SALATAYMIŞ BENDE GİRMİŞKEN BAKAYIM DEDİM

BAKTIMKİ İZMİR'İN MEŞHUR BÖRÜLCESİ..:B.OFF ÇOK TA GÜZEL OLUR BİLMEYEN ARKADAŞLARIMIZA ÖNEMLE TAVSİYE EDERİM...
HERKES BİLMEZ.(BABA TARAFIMIZ İZMİR OLDUĞU İÇİN BEN BİLİYORUM )

ARKADAŞLARA TAVSİYEM MUTLAKA DENEYİN...(BEN HAVUÇSUZ YAPIYORUM) SADECE LİMON VE YAĞ..İSTERSENİZ PUL BİBER ATARSINIZ ...
AFİYET OLSUN :H
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
gülnisa

gülnisa

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa Hocam:).
Emeğinize, ellerinize sağlık olsun inşallah..Tarif çok güzel.. Bunu da yapacağım inşallah değerli hocam.. Teşekkürler paylaştığınız için..Dualarımdasınız inşallah her daim..Selam, dua ve muhabbetle Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetimsiniz inşallah..B)

aleykumselam guzel yureklı kardeşım
ben yaparım sana:evet
afıyet olsun
allaha emanet ol
selam ve duaıle:H
gülnisa

gülnisa

berat05, post: 643094, member: 44598VE ALEYKÜM SELAM

KARDEŞİM

KONUNUN BAŞLIĞINI GÖRÜNCE SALATAYI SALAVAT ANLADIM HEMEN GİRDİM :K
BAKTIM YANLIŞ OKUMUŞUM SALATAYMIŞ BENDE GİRMİŞKEN BAKAYIM DEDİM

BAKTIMKİ İZMİR'İN MEŞHUR BÖRÜLCESİ..:B.OFF ÇOK TA GÜZEL OLUR BİLMEYEN ARKADAŞLARIMIZA ÖNEMLE TAVSİYE EDERİM...
HERKES BİLMEZ.(BABA TARAFIMIZ İZMİR OLDUĞU İÇİN BEN BİLİYORUM )

ARKADAŞLARA TAVSİYEM MUTLAKA DENEYİN...(BEN HAVUÇSUZ YAPIYORUM) SADECE LİMON VE YAĞ..İSTERSENİZ PUL BİBER ATARSINIZ ...
AFİYET OLSUN :H

selamunaleykum bazen tesadufler neler öğretırmış demı:)

afıyet olsun guzel kardeşım
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

gülnisaaleykumselam guzel yureklı kardeşım
ben yaparım sana:evet
afıyet olsun
allaha emanet ol
selam ve duaıle:H

Selamün aleyküm Değerli Gülnisa Hocam..

http://forum.islamiyet.gen.tr/ilahiler-ve-ezgiler/45108-sevdigimiz-ilahiler-ekleyelim-60.html

Bu sayfada size de armağan ettiğim bir çalışma var, bakalım beğenecek misiniz?:).. Değerli Hocam..Sizinle görüşebilirsem, her şey benim sürprizim olacak inşallah..Allah c.c razı olsun, güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz..Selam, dua ve muhabbetle kalınız inşallah..B)
gülnisa

gülnisa

aliye_aliye
Selamün aleyküm Değerli Gülnisa Hocam..

http://forum.islamiyet.gen.tr/ilahiler-ve-ezgiler/45108-sevdigimiz-ilahiler-ekleyelim-60.html

Bu sayfada size de armağan ettiğim bir çalışma var, bakalım beğenecek misiniz?:).. Değerli Hocam..Sizinle görüşebilirsem, her şey benim sürprizim olacak inşallah..Allah c.c razı olsun, güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz..Selam, dua ve muhabbetle kalınız inşallah..B)

aleykumselam guzel yureklı kardeşım
allah razı olsun cok guzel defalarca dınlendım
bende bıran once goruşmek ıstıyorum
allahn ıznıyle süprızı de merak ettım hemen goruşelım sımdı uyuyamam da:K
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.