Hadi Eyvallah....

5.338 görüntülenme · 46 yanıt

Paylaş:
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

berat05, post: 637819, member: 10047selamün aleyküm

h o ş g e l d i n:B

bizleri çok sevindirdin haberin var mı???:evet

Aleyküm Selam

Hoşbulduk ablam sizleri sevindirdiysem bende çok mutlu oldum

hayırlı akşamlar:H
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

hoşgedlin abla çok sevindim tekrar dönmenize allaha emanet olunü

abdurrahman onul 2007 cehennem - video izletici
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Rüyam3

Rüyam3

ekremeee, post: 637870, member: 77977hoşgedlin abla çok sevindim tekrar dönmenize allaha emanet olunü

abdurrahman onul 2007 cehennem - video izletici

Hoşbulduk ablam bende sizlerle olmaktan çok mutluyum ilahi içinde Allah c.c. razı olsun star tv.de dosta doğruyu izlerim orda sende bilirsin abdurrahman da var onu dinledikçe sen aklıma geliyosun:D inşallah bigün canlı canlı dinlersin onu selametle :H
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

Merhaba Kardeşim..

Merhaba Kardeşim..

EsSelamuAleyküm Kıymetli Hülya Kardeşim..

Öncelikle Rabbim Rüya'ma şifalar ihsan eylesin..yanaklarından öpüyorum cici yeğenimi..
Şimdi gelelim size..bizler beraberce kardeşlerimiz için gitmeyin diyeceğiz..birlikte sayfalar hazırlayacağız..sonra Siz bizi bırakıp gideceksiniz !!!
Allah(CC) elem keder vermesin..çok büyük bir şey olmadıkça bir daha teşebbüs etmek yok tamam mı ?..
Sizleri Allah(CC) için seviyoruz ve ayrılıklar bizleri-hepimizi üzüyor..
siz de bunu en iyi bilenlerden birisiniz..

Neyse..hoş geldiniz yuvanıza..sizi görmek..haberinizi almak bizi mutlu etti..sağolunuz Kardeşim..
Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
Rüyam3

Rüyam3

talipamca, post: 637969, member: 16903
EsSelamuAleyküm Kıymetli Hülya Kardeşim..

Öncelikle Rabbim Rüya'ma şifalar ihsan eylesin..yanaklarından öpüyorum cici yeğenimi..
Şimdi gelelim size..bizler beraberce kardeşlerimiz için gitmeyin diyeceğiz..birlikte sayfalar hazırlayacağız..sonra Siz bizi bırakıp gideceksiniz !!!
Allah(CC) elem keder vermesin..çok büyük bir şey olmadıkça bir daha teşebbüs etmek yok tamam mı ?..
Sizleri Allah(CC) için seviyoruz ve ayrılıklar bizleri-hepimizi üzüyor..
siz de bunu en iyi bilenlerden birisiniz..

Neyse..hoş geldiniz yuvanıza..sizi görmek..haberinizi almak bizi mutlu etti..sağolunuz Kardeşim..

Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Aleyküm Selam

Benim çok kıymetli Talipamcam yemin ederim sizi bekliyodum selamlaşmak için amcam dayanamadım ayrı kalmaya çok özledim, sizleri üzdüğüm için beni affedin böyle sevildiğimi bilmiyodum çok pişman oldum rüya da yanımda kocaman öptüm sizin için onu amcam Rabbim size uzun ve sağlıklı ömürler versin iyiki sizi tanımışyım benim 2 tane amcam vardı sizinle 3 etti sizi gerçekten amcalarım gibi sevdim tanımasamda içimden öyle geldi neyse uzatmiyim vazla hayırlı akşamlar selametle
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

Önceki mesajdan..
Vazgeçeceğinizi..bizleri terk etme niyetinizin sizi de üzeceğini hissediyorum..ve GÜLE GÜLE diyemiyorum..demeyeceğim de.. bir aralık kapının..hatta anahtarı cebinizde bir kapının burası..bu yuva olduğunu..kendi eviniz olduğunu sadece hatırlatmak istiyorum..

Tatile çıkmış..biraz hava değişikliğine duyulan ihtiyaç olarak görüyorum bu kısa ayrılığı..dönmenizi büyük bir özlemle bekliyor olacağız inşaAllah Canım Kardeşim..

rüyam3Aleyküm Selam

rüyam3

Benim çok kıymetli Talipamcam yemin ederim sizi bekliyodum selamlaşmak için amcam dayanamadım ayrı kalmaya çok özledim, sizleri üzdüğüm için beni affedin böyle sevildiğimi bilmiyodum çok pişman oldum rüya da yanımda kocaman öptüm sizin için onu amcam Rabbim size uzun ve sağlıklı ömürler versin iyiki sizi tanımışyım benim 2 tane amcam vardı sizinle 3 etti sizi gerçekten amcalarım gibi sevdim tanımasamda içimden öyle geldi neyse uzatmiyim vazla hayırlı akşamlar selametle

Biliyorsunuz kimseye özel olarak"amca"lık yapma gibi bir seçim değildi adıma ekli amca sıfatı..Fakat sizler gibi kıymetli kardeşlerimiz bize bunu uygun gördüğü için..biz de bu hitabı kullanan herkese kendi yeğenimiz hükmünde gördüğümüz için kabullendik..
Amca..baba yarısı demek bilinciyle biz de sorumluluk yüklenmiş olduğumuz hissini her daim uyandırmıştır..
Yani "talipamca" evet "nick" ismim..
Ancak
"Talip amcam" denildiği zaman bu yere layık gören herkese biliyorsunuz "Yeğenim" sıfatını kullanma gereği hissettim..
HÜLYA YEĞENİM..
teşekkür ediyorum..madem amcanız yerine kabul buyurdunuz..
ben de size kabul ederseniz YEĞENİM diyebilirim değil mi ?..

Vesilenizle bu durumda vuzuha kavuşmuş olsun inşaAllah..

Hayırlı geceleriniz olsun..Allah(CC)'a emanet olunuz..
EsSelamuAleyküm Yeğenim..

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

rüyam3Hoşbulduk ablam bende sizlerle olmaktan çok mutluyum ilahi içinde Allah c.c. razı olsun star tv.de dosta doğruyu izlerim orda sende bilirsin abdurrahman da var onu dinledikçe sen aklıma geliyosun:D inşallah bigün canlı canlı dinlersin onu selametle :H

evet abla biliyorum ama çok geç oluyo saat 24.00 da tam program başlıyo ben yatıyorum 2 haftadır izleyemiyorum ama bu hafta izleyecem işaallah
abdurrahman önülün hemen hemen bütün resimlerini telefona yükledim çok yakışıklı

ALLAHA emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kabede Hacılar Konser :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.