Hadi Eyvallah....
5.338 görüntülenme · 46 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
rüyam3Selamün Aleyküm
Ben artık aranızda yokum gidiyorum hakkım varsa helal olsun
Salavat kampanyasından aldığım 5,000 adet salavatı okundu olarak yazabilirsiniz
Selamün Aleyküm Allah'a Ismarladık
ALEYKÜM SELAM
rüyam....bak güzel kardeşim
gitmek ne kazandıracak sana??
kalmaksa çok şey??
bunları almak istemiyormusun??
kin nefret duymayınız birbirinize....diğer foruma yazdım ama okumadınız sanırım..
AHİRETİ DÜŞÜNÜN...HANGİMİZ CEVAP VEREBİLİRİZ YARADANIN KARŞISINDA
BEN HAKLIYIM BANA NE DİYEBİLİR MİSİNİZ O'(C.C.)NUN KARŞISINDA
BUNU GÖZE ALABİLİYOR MUSUNUZ???
BENİM HAKKIM YOKTUR AMA OLSAYDI BİZİDE KIRIP EZİP GEÇTİĞİNİZ İÇİN HAKKIMIZ KALACAKTI
BİR DÜŞÜN GÜZEL KARDEŞİM???
İYİCE BİR DÜŞÜN
GİTMEK Mİ KALMAK MI????
rüyam3Selamün Aleyküm
aleykümselam kardeşim hayırdır ne oldu ...sakın yanlış anlamayın aldığınız karara karşı sagısızlık yapmak değil kesinlikle gitmenizi istemiyorum...aldığınız kararı bir kez daha düşünseniz...bir hakkım yok eğer var ise helal olsun...
inanın gönlüm kalmanızı istiyor ...İNŞALLAH gitmezsiniz...:(:(
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...
rüyam3Selamün Aleyküm
ALEYKÜM SELAM
RÜYAM BU NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ SON ZAMANLARDA HOŞ ŞEYLER OLMADI BİLİYORUM FARKINDAYIM HEM KIRILDIK HEMDE KIRDIK.UNUTALIM HERŞEYİ HEM SEN DEMİYOMUYDUN AÇTIĞIN BİR FORUMDA SİZLER SAYESİNDE İYİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ.BU ARALAR KÖTÜ HİSSETTİĞİNİN FARKINDAYIM BENDE ÖYLEYİM ÖNCEDEN BU SİTE ÇOK DAHA GÜZELDİ BENİM İÇİN AMA YİNE ÖYLE OLACAK İNŞALLAH.HİÇ BİYERE GİTME SEN .HAYIRLI HABERLER VERECEKSİN BİZE MAHKEMEDEN SONRA BİYERE GİTMEK YOK ÇOK ÜZÜLÜRÜM SEN GİDERSEN ZATEN YETERİNCE ÜZÜLDÜM BUGÜN BİRDE BUNU ÇIKARMA LÜTFEN
abla sizdemi gidiyorsunuz
hakkım varsa helal olsun
ALLAHA EMANET OLUN
Ara sıra uğrarsan seviniriz
Sivas'ın En İyi Radyosu
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
rüyam3Selamün Aleyküm
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NEDEMEK BU ŞİMDİ ÖYLEYSE BİZLERDE GİDELİ DEMİ BİR ACIKLAMA YAPMADAN İNAN ŞU AN COK ÜZÜLDÜM NEDENNNNNNNNNNNN İNŞALLAH KARARINI DEĞİŞTİRİRSİN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Sizi özlüyoruz..
VeAleynaAleykümSelam Değerli HÜLYA Kardeşim..
Gidiş kararı almanıza gerçekten çok üzüldüm..Bunun bir anlık kırgınlıkla ve aceleye getirilmiş bir karar olduğunu düşünüyorum..
Vazgeçeceğinizi..bizleri terk etme niyetinizin sizi de üzeceğini hissediyorum..ve GÜLE GÜLE diyemiyorum..demeyeceğim de.. bir aralık kapının..hatta anahtarı cebinizde bir kapının burası..bu yuva olduğunu..kendi eviniz olduğunu sadece hatırlatmak istiyorum..
Tatile çıkmış..biraz hava değişikliğine duyulan ihtiyaç olarak görüyorum bu kısa ayrılığı..dönmenizi büyük bir özlemle bekliyor olacağız inşaAllah Canım Kardeşim..
Rüyam'ında gözlerinden..yanaklarından öperim..helalleşme faslına da hiç girmeyeceğim..Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Kaan kardeşim ve diğer tüm güzel kardeşlerim sizleri çok ama çok özledim bugün rüyamda siteye girdiğimi gördüm bende fazla dayanamadım girdim aslında geri dönme niyetiyle girmemiştim "Yasin-i Şerif" formu için girmiştim o forum pek ilgi görmüyo listeyi düzeltip giderim demiştim ama forma girince sizleri çok özlediğim anladım :A ishakyakup'u bile rüyamda gördüm bu aralar kızım biraz rahatsız onunla ilgilendiğimden bu kadar zaman ayrı kaldım sizlerden Rüya gayet iyi biraz kusma, ateş ve ishal olmuştu tahliller yaptırmakla uğraştım mağlum 1.5 yaşındaki:D çocuktan hemen idrar ve dışkı alınmıyo çok uğraştırdı hergünüm hastanede geçti dünde sonuçları aldık p.tesi yine hastanedeyiz kıl kurdu yumurtası göründü ama kötü değilmiş ilaç tedavisiyle düzelir dedi doktor
sizleri çok özlemişyim gerçekten
SELAM VE DUA İLE...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
rüyam3Selamün Aleyküm
Kaan kardeşim ve diğer tüm güzel kardeşlerim sizleri çok ama çok özledim bugün rüyamda siteye girdiğimi gördüm bende fazla dayanamadım girdim aslında geri dönme niyetiyle girmemiştim "Yasin-i Şerif" formu için girmiştim o forum pek ilgi görmüyo listeyi düzeltip giderim demiştim ama forma girince sizleri çok özlediğim anladım :A ishakyakup'u bile rüyamda gördüm bu aralar kızım biraz rahatsız onunla ilgilendiğimden bu kadar zaman ayrı kaldım sizlerden Rüya gayet iyi biraz kusma, ateş ve ishal olmuştu tahliller yaptırmakla uğraştım mağlum 1.5 yaşındaki:D çocuktan hemen idrar ve dışkı alınmıyo çok uğraştırdı hergünüm hastanede geçti dünde sonuçları aldık p.tesi yine hastanedeyiz kıl kurdu yumurtası göründü ama kötü değilmiş ilaç tedavisiyle düzelir dedi doktor
rüyam3Selamün Aleyküm
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HOŞGELDİN..ÇOK SEVİNDİM GELMENE...RÜYA'YA ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM..GEÇMİŞ OLSUN....MERAK ETME O KORKULACAK BİŞEY DĞEİL İLAÇLA GEÇİYOR.....ALLHA EMANET OL ..HAYIRLI GÜNLER
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32448-hadi-eyvallah · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.