Fatma-zehra Kardeşim Başin Sağolsun
3.856 görüntülenme · 44 yanıt
Alah(c.c)rahmet eylesin fatma zehra kardeşimize ve tüm geride kalan sevdiklerine sabır versin.Ölüm bu ne zaman geleceği belli olmuyor. hiç aklımıza gelmeyen bir anda çıkıyor karşımıza.....:(
inna lillahi ve inna ileyhi raciun amin... Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insAllah çok uzuldum Rabbim sabir versin kardesimize ve nisanlisinin ailesine Rahman,a emanet ol kardesim selam ve dua ile......
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
inna lillahi ve inna ileyhi raciun amin
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun inşaALLAH.Çok üzüldüm.mevlam sabır versin kardesimize ve vefat eden kardeşimizin ailesine de.bunun üzerine yazılacak çok şey vardır.okurken içim yandı desem haberin tesir derecesi belirtilir sanırım.fatma-zehra kardeşim mevlam yar ve yardımcınız olsun hakkınızda ALLAH cc hayırlısını versin.selam ve dua ile kalın selametle.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun inşaALLAH.Çok üzüldüm.mevlam sabır versin kardesimize ve vefat eden kardeşimizin ailesine de.bunun üzerine yazılacak çok şey vardır.okurken içim yandı desem haberin tesir derecesi belirtilir sanırım.fatma-zehra kardeşim mevlam yar ve yardımcınız olsun hakkınızda ALLAH cc hayırlısını versin.selam ve dua ile kalın selametle.
selamın aleyküm bacım başın sağolsun hepimiz toprak olacağız rabbim cennetine nail etsin inşallah sabır sabır sadece sabredip kabullenecez başka çaremiz yok
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN(Allah'tan geldik ve yine Allah'a döneceğiz).Allah geride kalanlara sabır versin.Allah diğer dünyada buluşmayı nasip etsin ,ve cennetine koyar inşallah
ALLAH RAHMET EYLESİN... RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN...
FATMA ZEHRA KARDEŞİMİN VE YAKINLARININ BAŞI SAĞ OLSUN...
RABBİM SABIR VERSİN...
FATMA ZEHRA KARDEŞİMİN VE YAKINLARININ BAŞI SAĞ OLSUN...
RABBİM SABIR VERSİN...
Allah Rahmet Eylesin..
Allah(CC) rahmet eylesin vefat eden Kardeşimize..
FATMA-ZEHRA Kardeşimize..ailesi ve yakınlarına da sabr-ı cemil ihsan eylesin..
Bizlerde Kardeşimizin bu zor günlerinde kendisine dualarımızla destek olalım inşaAllah..Selam ve dua ile..
Allah Rahmet Eylesin..
FATMA-ZEHRA Kardeşimize..ailesi ve yakınlarına da sabr-ı cemil ihsan eylesin..
Bizlerde Kardeşimizin bu zor günlerinde kendisine dualarımızla destek olalım inşaAllah..Selam ve dua ile..
İNNÂ LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİUN
Selamün Aleyküm vefat eden kardeşimize RABBİM den rahmet diliyorum ailesine ve FATMA_ZEHRA kardeşimizede sabrı cemil diliyorum dualarım onlarla olacak RABBİM yar ve yardıımcıları olsun TAKDİRİ İLAHİ böyleymiş
Selamün Aleyküm vefat eden kardeşimize RABBİM den rahmet diliyorum ailesine ve FATMA_ZEHRA kardeşimizede sabrı cemil diliyorum dualarım onlarla olacak RABBİM yar ve yardıımcıları olsun TAKDİRİ İLAHİ böyleymiş
başınız sağolsun diyorum.çok üzüldüm.Allah güzel şeylerle imtihan eder bizleri inşallah.biliyoruz ki Rabbim bizim kaldıramayacağımız hiçbir şeyi başımıza vermez.gerçekten zor.
FATMA-ZEHRA Kardeşimize..ailesi ve yakınlarına da sabr-ı cemil ihsan eylesin.
FATMA-ZEHRA Kardeşimize..ailesi ve yakınlarına da sabr-ı cemil ihsan eylesin.
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Selamün Aleyküm
Rabbim kardeşimize, ailesine ve yakınlarına sabır versin inşallah mekanı cennet olur çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcıları olsun zor bir durum denilecek pek bişey yok çok üzüldüm:A 1 Fatiha ve 3 İhlas okudum Rabbim kabul etsin Amin Selametle:gulegule
Rabbim kardeşimize, ailesine ve yakınlarına sabır versin inşallah mekanı cennet olur çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcıları olsun zor bir durum denilecek pek bişey yok çok üzüldüm:A 1 Fatiha ve 3 İhlas okudum Rabbim kabul etsin Amin Selametle:gulegule
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32438-fatma-zehra-kardesim-basin-sagolsun · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.