Fatma-zehra Kardeşim Başin Sağolsun

3.844 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

HAYRİYE

S,A
gönül isterdiki fatma-zehra kardeşimin evlilik haberini size
vereyim ama kendisi ile bir kaç saat önce konuştum.
kıymetli nişanlısı hayatını kaybetmiş.
rabbim fatma-zehra kardeşime sabır versin

ARKADAŞLAR HAYRİYE KARDEŞİMİN VERDİĞİ HABERE GÖRE FATMA ZEHRA KARDEŞİMİZ NİŞANLISINI KAYBETMİŞ...ALLAH RAHMET EYLESİN...DİĞER BAŞLIK NİŞAN TEBRİK BAŞLIĞI OLDUĞU İÇİN GÜNCELLEDİKÇE BAZI BİLMEYEN KARDEŞLERİMİZ TEBRİK YAZMAYA DEVAM EDİYOR...TEKRARDAN BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Allah Sabir Versin çok.başlari Sağolsun.üzüldüm Nediyeyim.allah Rahmet Eylesin Nur Içinde Yatsin.

Fatmana Sana Bi Arkadaşimizin Açmiş Olduğu Keşke şaka Olsaydi Başlikli Konuda Yazdim Canim.
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm çok zor bi durum Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inşallah
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Fatmana Neden ölmüş Birde öğrenebildinmi Ani ölümmü Yoksa Rahatsizmiymiş Ne Olmuş Gerçekten çok üzüldüm
fatmana

fatmana

isranurrAllah Sabir Versin çok.başlari Sağolsun.üzüldüm Nediyeyim.allah Rahmet Eylesin Nur Içinde Yatsin.

Fatmana Sana Bi Arkadaşimizin Açmiş Olduğu Keşke şaka Olsaydi Başlikli Konuda Yazdim Canim.

isranurcum bende bilmiyorum ölüm nasıl olmuş..sadece diğer başlık tebrik başlığı başlığı gören kardeşlerimiz kutlama yazısı yazmaya devam etmiş..bend eayrı bi sayfa açayım dedim....isranur okumadım orayı....bakayım bi yazına...
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Rabbim kardeşimize de sabır versin inşallah

Geride kalanlara da hayrılı ömür nasip etsin inşallah

Dua ile
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Kardeşimizin imtihanı bu Rabbim bu imtihanı sabırla geçmesini nasip etsin inşallah.
esmagül

esmagül

Üye · 11 mesaj

başın sağolsun kardeşim rabbim sabır versin dicek bişey bulamıyorum çok üzüldüm ama hayat bu bir gün hepimizin gidice yer orası er yada geç rabbim imanla gitmeyi nasip etsin
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

Selamun aleyküm ,

allah celle celaluhu rahmet eylesin ...

geride kalanlara allah sabırlar versin ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Selemu alaykum,başın sağolsun kardeşim,çok üzücü bir durum:A.Rabbimizin imtihanı sabır etmekten başka çaremiz yok, her canlı ölümü tadacaktır.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

Başınız sağolsun kardeşim..Bu durumda insan ne diyebilir kii..SABIR dilemekten başka..

Yüce Mevlam SABIR VERSİN ÖNCELİKLE SİZE ,ANNESİNE,BABASINA,KARDEŞLERİNE,geride kalanlara..

Allah Rahmet Eylesin.Mekanı cennet olsun..

Çok ÜZÜLDÜM...
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

Arzu_76Kardeşimizin imtihanı bu Rabbim bu imtihanı sabırla geçmesini nasip etsin inşallah.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..

Allah c.c rahmet eylesin, size ve ailesine sabırlar ihsan eylesin..Başınız sağolsun.
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

fatma ablam Allah razı olsun haber verdin
çok üzüldüm kendimi bir an yerine koymaya çalıştım
olmadı yapamadım
kardeşimize baş sağlığı diliyorum rabbim ölen kardeşede rahmet eylesin kabri nur ile dolsun.
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Kardeşimizin Ve Yakinlarinin Başi Sağolsun Rabbim Mekanini Cennet Eylesin. Rabbim Sabirlar Versin Geride Kalanlara.
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Kardeşim Başınız sağolsun. ALLAH sabrınızı artırsın...
ALLAH rahmet eylesin...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. işte gelin ata binmiş ya nasip demiş ne olacağı belli olmuyor bu dünyada. imtihan dünyası. başın sağolsun Fatma Zehra kardeşim.
fatmana

fatmana

Kardelen..fatma ablam Allah razı olsun haber verdin
çok üzüldüm kendimi bir an yerine koymaya çalıştım
olmadı yapamadım
kardeşimize baş sağlığı diliyorum rabbim ölen kardeşede rahmet eylesin kabri nur ile dolsun.

sağol canım...bend eçok üzüldüm ama yapacak bişey yok..çok zor bi durum...güzel şeyleR düşünüp hayal ederken hayelleri yıkılıyor kolay dğeil..komşumuzun başınada gelmişti çok zor...ALLAH YARDIMCISI OLSUN...nişanlısınında mekanı cennet olsun...
savaş78

savaş78

Üye · 31 mesaj

İnnalillahiveinnaileyhiraciun
vuslat_hasen

vuslat_hasen

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Allah rahmet eylesin.
mekanı cennet olsun
kardeşimize ALLAH sabır versin
çok üzüldüm