SINAVA GİREÇEKLER İÇİN dua
11.202 görüntülenme · 114 yanıt
RE: SINAVA GİREÇEKLER İÇİN dua
ALLAH IM UTANDIRMA YA RABBİ..... DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ÇOK ÖNEMLİ BİR SINAV KISACA SON ŞANSIMIZ....:(:((MAVİ HÜZÜN)
meftun61 yazdı:
selamun aleyküm cumartesi ve pazar günü benim ve benim gibi sınava girecek olanların allah yar ve yardımcısı olsun.ben idam fermanımı şimdiden hazırladım.:(:(:D
ALLAH IM UTANDIRMA YA RABBİ..... DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ÇOK ÖNEMLİ BİR SINAV KISACA SON ŞANSIMIZ....:(:((MAVİ HÜZÜN)
AMİN KARDEŞİM AMİN İNŞALLAH. EVET SON ŞANSIMIZ.
offfffff yazdı:
meftun61 yazdı:
selamun aleyküm cumartesi ve pazar günü benim ve benim gibi sınava girecek olanların allah yar ve yardımcısı olsun.ben idam fermanımı şimdiden hazırladım.:(:(:D
AMİN KARDEŞİM AMİN İNŞALLAH. EVET SON ŞANSIMIZ.
SINAVLARA GİRECEK OLAN TÜM KARDEŞLERİME, YÜREKTEN BAŞARILAR DİLİYORUM.
"DÜNYEVİ VE UHREVİ YAŞAMLARIMIZDA, "ALLAH(cc) İKİ SINAVDANDA BAŞARI İLE ÇIKMAMIZI
CÜMLEMİZE NASİB-İ MÜYESSER EYLESİN(AMİN)
DUALARIMIZ SİZLER İLE....
SELAM VE DUA İLE
ALLAH"A EMANET OLUN
"DÜNYEVİ VE UHREVİ YAŞAMLARIMIZDA, "ALLAH(cc) İKİ SINAVDANDA BAŞARI İLE ÇIKMAMIZI
SELAM VE DUA İLE
ALLAH"A EMANET OLUN
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
amin amin amin ablacım Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaAllah..
meftun61 yazdı:
amin amin amin ablacım Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaAllah..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
ABİİİ ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL DUA ETMİŞSİN.CUMARTESİ PAZAR SABAHTA SAAT 9 DA YİNE BİZİM İÇİN DUA EDERMİSİN.:(:(:(GERÇİ BENİM İDAM FERMANIM HAZIRDA.:)
Resulaydin yazdı:
SELAM VE DUA İLE
ALLAH"A EMANET OLUN
ABİİİ ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL DUA ETMİŞSİN.CUMARTESİ PAZAR SABAHTA SAAT 9 DA YİNE BİZİM İÇİN DUA EDERMİSİN.:(:(:(GERÇİ BENİM İDAM FERMANIM HAZIRDA.:)
selamun aleyküm cumartesi ve pazar günü benim ve benim gibi sınava girecek olanların allah yar ve yardımcısı olsun.ben idam fermanımı şimdiden hazırladım.
SELAMUN ALEYKUM MEFTUN ABLA SENİNDE DEDİĞİN GİBİ İNŞALLAH RABBİM HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN BENDE DAHA BU YIL MEZUN OLDUM BU SINAV STRESİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM BU YÜZDEN. İNŞALLAH RABBİM MEZUN KARTLARINI ELİNE ALMAYI TÜM KARDEŞLERİME NASİP ETSİN. SİZLER İÇİN GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM. RABBİM'E EMANET OLUN B)B)
selamun aleyküm cumartesi ve pazar günü benim ve benim gibi sınava girecek olanların allah yar ve yardımcısı olsun.ben idam fermanımı şimdiden hazırladım.
SELAMUN ALEYKUM MEFTUN ABLA SENİNDE DEDİĞİN GİBİ İNŞALLAH RABBİM HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN BENDE DAHA BU YIL MEZUN OLDUM BU SINAV STRESİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM BU YÜZDEN. İNŞALLAH RABBİM MEZUN KARTLARINI ELİNE ALMAYI TÜM KARDEŞLERİME NASİP ETSİN. SİZLER İÇİN GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM. RABBİM'E EMANET OLUN B)B)
KARDEŞİM MEFTUN.
ELBETTE"Kİ DUALARIMIZ TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN.
SINAV PSİKOLOJİSİNDE "ACABA,LAR" HER ZAMAN VARDIR.
BUNUN PAN-ZEHİRİ,
BEN BU SINAVI BAŞARI İLE TAMAMLAYABİLME DONANIMINA SAHİPİM; PSİKOLOJİSİ İLE İNANDIĞINDA, SINAV BAŞARI İLE SONUÇLANACAKTIR İNANKİ.
HİÇ KARAMSARLIĞA GEREK YOK,
ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN, BİLİNİZ"Kİ DUALARIMIZ SİZLER İLE.
ALLAH"A EMANET OLUN
SELAM VE DUA İLE
ESSELAMÜN ALEYKÜM.
meftun61 yazdı:
Resulaydin yazdı:
SELAM VE DUA İLE
ALLAH"A EMANET OLUN
KARDEŞİM MEFTUN.
ELBETTE"Kİ DUALARIMIZ TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN.
SINAV PSİKOLOJİSİNDE "ACABA,LAR" HER ZAMAN VARDIR.
BUNUN PAN-ZEHİRİ,
BEN BU SINAVI BAŞARI İLE TAMAMLAYABİLME DONANIMINA SAHİPİM; PSİKOLOJİSİ İLE İNANDIĞINDA, SINAV BAŞARI İLE SONUÇLANACAKTIR İNANKİ.
HİÇ KARAMSARLIĞA GEREK YOK,
ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN, BİLİNİZ"Kİ DUALARIMIZ SİZLER İLE.
ALLAH"A EMANET OLUN
SELAM VE DUA İLE
ESSELAMÜN ALEYKÜM.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3224-sinava-girecekler-icin-dua · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sınava girecek arkadaşlarım bu duayı alın ve sınava girerken 3 kere okuyun... Dua Listesi 5 cevap
- sınava girecek arkadaşlar için dua Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Evvela Allah rızası için. fatma halam için.tüm ölenlerimiz -hastalarımız için YASİN Hatim Listesi 4 cevap
- Sanat için soyunursunuz da, ALLAH için örtünmezmisniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- HZÖMER;Bir şey için ağlarım ve Bir şey için gülerim. İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 2 cevap
- Bugün Allah (C.C.) için Ne Yaptın ?-Dün Allah (C.C.) için ne yapmıştın ? Nasihatler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.