SINAVA GİREÇEKLER İÇİN dua

11.202 görüntülenme · 114 yanıt

Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

RE: SINAVA GİREÇEKLER İÇİN dua

:)
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

esedturkey07

esedturkey07

Kıdemli Üye · 181 mesaj

allahümmerzugnel mürseliin ve il hemel enbiyeei ve fehmel evliyei bi keramike yaa ekramel ekramiiin,ve birahmetike ya erhamerrehımiiyynn....

bu dua zihin açar...tecrübeyle sabittir..
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Allah razı olsun kardeşim

♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

cey_da

cey_da

Yeni Üye · 5 mesaj

ben himmet için yazılan butun duaları okudum amin dedim ve siteye yeni uye oldum suan nasıl acaba merak ettim???

B)onun aracılığı ile Rabbim butun hastalarımıza butun kardeşlerimize yardım etsin kurtuluşlar versin inşallah hayırlı günlerB)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

şuan daha bir şey belli değil sanırım eğerki olsaydı muhakkah bana haber verirdi sanırım mayısta amaliyata gireçek Allah kardeşimize acil şifalar versin inş okumuş olduğunuz duaları mevlam kabul etsin Allah razı olsun

zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

SELAMUN ALEYKUM
11.CI AYIN 23 NE SINAVIMIZ VAR ARKADASIMLA
SIZDEN DUA ISTIYORUZ TABI KENDIMIZDE DUA EDECEZ INSALLAH
ALLAH RAZI OLSUN, CEVABINIZI BEKLIYORUM
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

aleykümselam Allah zihin açıklığı versin başarılarınızın devamını dileriz dualar sizlerle...

siyah_beyaz

siyah_beyaz

Mübarek Üye · 2.656 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI SABAHLAR ... DUALARIMIZ SİZLERLE KARDEŞLERİM, ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN, TEMİZ BİR DİLLE,YÜREKLE EDİLEN DUALARIMIZI KABUL EYLER İNŞAALLAH ...ALLAH'A EMANET OLUN, SELAMETLE ...
aysel-ay

aysel-ay

Aktif Üye · 66 mesaj

kızımın 11.01.2006 çarşamba günü matematik sınavı var, eğer kızım içinde dua okursanız çok mutlu olurum ELİF YAREN adına şimdiden ALLAH razı olsun.
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

aysel-ay yazdı:
kızımın 11.01.2006 çarşamba günü matematik sınavı var, eğer kızım içinde dua okursanız çok mutlu olurum ELİF YAREN adına şimdiden ALLAH razı olsun.

nedemek efendim tabikide Rabbim başarılarının devamını verir inşallah

Muhammed Yasin

Muhammed Yasin

Üye · 28 mesaj

AMİNNNNN!
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Allah Razi Olsun abi bende düsünüyordum ne okusam diye YASIN I SERIF I i zaten okuycaktim, Bide Fetih suresini okuyayim;) Forumda sinav hakkinda ariyordum senin Forum cikti karsima:D ....
Aska Mecnun: derdini söyle derman bulayim:D:D:D:D
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Bahar_58 yazdı:
Allah Razi Olsun abi bende düsünüyordum ne okusam diye YASIN I SERIF I i zaten okuycaktim, Bide Fetih suresini okuyayim;) Forumda sinav hakkinda ariyordum senin Forum cikti karsima:D ....
Aska Mecnun: derdini söyle derman bulayim:D:D:D:D

Allah razı olsun Allah kabul etsin kardeşim Dua et yeter :p:p

beatles

beatles

Yeni Üye · 9 mesaj

s.a ben esra kardeşim süleymanla haziranda öss sınavına gireceğiz bizler içinde dua ederseniz sevniriz.şimdiden allah razı olsun hepinizden allaha emanet olun.B)
beatles

beatles

Yeni Üye · 9 mesaj

s.a ben esra kardeşim süleymanla haziranda öss sınavına gireceğiz bizler içinde dua ederseniz sevniriz.şimdiden allah razı olsun hepinizden allaha emanet olun.B)
beatles

beatles

Yeni Üye · 9 mesaj

mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

s.a abi iyi düşünmüşsün allah razı olsun.ben de açmıştım bu konuyu ama hiç katılım olmamıştı özellikle sizden de cevap gelsin isterdim ama ve bikaç abi abladan da ama olmadı.allah kabul etsin.
selametleB)
mneccar

mneccar

Kıdemli Üye · 146 mesaj

s.a kardeslerim... ALLAH(CC) nasip ederse bu sene üniversiteden mezun olacam... 5 final sinavim kaldi. insallah butunlemelere kalmadan mezun olabilirim... ALLAH(CC) rizasi icin dualarinizi bekliyorum...
28 mayis saat 13:00
30 mayis saat 11:00
01 haziran saat 15:00
05 haziran saat 15:00
08 haziran saat 13:00 en zor sinavimiz...
simdiden ALLAH(CC) sizden razi olsun...
furkan barbaros

furkan barbaros

Kıdemli Üye · 135 mesaj

ALLAH YARDIMCIN OLSUN B)B)
offfffff

offfffff

Üye · 41 mesaj

bütünlemeler e kaldım ve 8-9 eylülde sınavlarım var benim için kardeşler salvat-ı tefriciye okudular sizlerde dualrını eksik etmeyin ne olur..inş bu arada çok faydalı bir forum olmuş rabbim razı olsun inşallah .... ve tekrar aramıza dönmene çok sevindim kardeşim çok dogru bir karar ... bu arada ben mavi hüzün şifremi unuttum ve böyle bir rumuzla tekrar açrım ....
rabbim yar ve yardımcın olsun inş...dualarınızda bizleri de unutmayınız... selam ve dua ile...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.