Duygusal Zeka Puaniniz Kaç?

7.242 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
akinkaradag

akinkaradag

Kıdemli Üye · 308 mesaj

ya benim de 46 çıktı hem bu şık hem de sonraki şıkta bana uyuyor.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

39- 51 puan : Sıkıntılarınızı içinize atmak yerine paylaşmayı tercih ediyorsunuz.Yeni bir ortama girdiğinizde insanlarla kaynaşma ve iletişim kurma konusunda hiç fena değilsiniz.Kendi hissettikleriniz kadar arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizdekilerin duygularını da hesaba katmayı unutmayın deriz.

sa evet beni anlatıyor sağol:D
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

akinkaradagya benim de 46 çıktı hem bu şık hem de sonraki şıkta bana uyuyor.

:)ne güzel nasıl hissediyorsanız öyledir elbette
selam ve dua ile
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

kardesler banada 54 cıktı fena sayılmaz :D
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Nevin_198239- 51 puan : Sıkıntılarınızı içinize atmak yerine paylaşmayı tercih ediyorsunuz.Yeni bir ortama girdiğinizde insanlarla kaynaşma ve iletişim kurma konusunda hiç fena değilsiniz.Kendi hissettikleriniz kadar arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizdekilerin duygularını da hesaba katmayı unutmayın deriz.

sa evet beni anlatıyor sağol:D

_____--ne güzel maşallah
rabbime emenetsiniz
selam ve dua ile________
mecai

mecai

Üye · 22 mesaj

tşkler güzel test
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

43 çıktı...
Ama nerdeyse hepsinden bir cümleyle tamamlanıyorum, ben...
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

39- 51 puan : Sıkıntılarınızı içinize atmak yerine paylaşmayı tercih ediyorsunuz.Yeni bir ortama girdiğinizde insanlarla kaynaşma ve iletişim kurma konusunda hiç fena değilsiniz.Kendi hissettikleriniz kadar arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizdekilerin duygularını da hesaba katmayı unutmayın deriz.

hımmm.. :)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

:D :D tam tersiyim ama ben :)
İnsan beğenmez.
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

52- 65 puan : Duygusal zeka seviyeniz oldukça yüksek.İletişim becerileriniz oldukça gelişmiş.Empati yapabiliyor,olaylara sadece kendi çevrenizden bakmıyorsunuz.Anlayışlı ve hoşgörülüsünüz.Bir hata yaptığınızda pişmanlık duymak yerine bunu bir avantaja dönüştürmeyi deniyorsunuz.Hem kendiniz hemde çevrenizdekiler için iyi bir dostsunuz. TEBRİKLER !

54 çıktı :)
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

tam 52 çıktı
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.