Duygusal Zeka Puaniniz Kaç?
7.242 görüntülenme · 30 yanıt
39- 51 puan : Sıkıntılarınızı içinize atmak yerine paylaşmayı tercih ediyorsunuz.Yeni bir ortama girdiğinizde insanlarla kaynaşma ve iletişim kurma konusunda hiç fena değilsiniz.Kendi hissettikleriniz kadar arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizdekilerin duygularını da hesaba katmayı unutmayın deriz.
sa evet beni anlatıyor sağol:D

akinkaradagya benim de 46 çıktı hem bu şık hem de sonraki şıkta bana uyuyor.
:)ne güzel nasıl hissediyorsanız öyledir elbette
selam ve dua ile
Nevin_198239- 51 puan : Sıkıntılarınızı içinize atmak yerine paylaşmayı tercih ediyorsunuz.Yeni bir ortama girdiğinizde insanlarla kaynaşma ve iletişim kurma konusunda hiç fena değilsiniz.Kendi hissettikleriniz kadar arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizdekilerin duygularını da hesaba katmayı unutmayın deriz.
_____--ne güzel maşallah
rabbime emenetsiniz
selam ve dua ile________
43 çıktı...
Ama nerdeyse hepsinden bir cümleyle tamamlanıyorum, ben...
Ama nerdeyse hepsinden bir cümleyle tamamlanıyorum, ben...
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
39- 51 puan : Sıkıntılarınızı içinize atmak yerine paylaşmayı tercih ediyorsunuz.Yeni bir ortama girdiğinizde insanlarla kaynaşma ve iletişim kurma konusunda hiç fena değilsiniz.Kendi hissettikleriniz kadar arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizdekilerin duygularını da hesaba katmayı unutmayın deriz.
hımmm.. :)
hımmm.. :)
:D :D tam tersiyim ama ben :)
:D :D tam tersiyim ama ben :)
İnsan beğenmez.
52- 65 puan : Duygusal zeka seviyeniz oldukça yüksek.İletişim becerileriniz oldukça gelişmiş.Empati yapabiliyor,olaylara sadece kendi çevrenizden bakmıyorsunuz.Anlayışlı ve hoşgörülüsünüz.Bir hata yaptığınızda pişmanlık duymak yerine bunu bir avantaja dönüştürmeyi deniyorsunuz.Hem kendiniz hemde çevrenizdekiler için iyi bir dostsunuz. TEBRİKLER !
54 çıktı :)
54 çıktı :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31998-duygusal-zeka-puaniniz-kac · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- DUYGUSAL ZEKA NEDİR?? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- Duygusal canlandırma gücü Nasihatler 2 cevap
- ilahi klip ama cok duygusal İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
- ender tekin abimizin yeni ciakrdigi annem ilahisi cok duygusal insani aglatiyor İlahiler ve Ezgiler 3 cevap
- Duygusal Klavye tuşları ve tesettürlü şeytan Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Eşle Duygusal İletişim... İslam'da Aile Hayatı 40 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.