(:arkadaşlar merak ederek soruyorum acaba seçtiğimiz rumuzlar bize neyi hatırlatıyor?

10.443 görüntülenme · 96 yanıt

Paylaş:
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

ysmnkaosselamünaleyküm...
benim ismim de yasemin... rumuzum ysmnkaos ise,
ysmn: ismimin sessizleri
kaos ise, içinde bulunduğumuz zamanın karışıklığını en iyi ifade eden kelime...
hayırlı akşamlar...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

:HTANŞTIĞIMA SEVİNDİM YASEMİN, EVET GERÇEKTENDE KAOS İÇİNDE YAŞADĞIMZ ZAMANI ÇOK İYİ ANLATIYOR SELAMETLE KAL....
derya61

derya61

Aktif Üye · 60 mesaj

GizliOzne, post: 625434, member: 77548Estağfurullah yok bir mahsuru.
Türkçe Öğrt. okuyorum; nickinizdeki yaşadığınız şehir mi bilmiyorum ama hem de ktü' de okuyorum:)

evet ben trabzonluyum tabzonda yaşıyorum adım derya okul öncesi öğretmenlği yapıyorum tanıştığımıza çok memnun oldum. Allah yardımcınız olsun
GizliOzne

GizliOzne

Kıdemli Üye · 395 mesaj

derya61, post: 626736, member: 752evet ben trabzonluyum tabzonda yaşıyorum adım derya okul öncesi öğretmenlği yapıyorum tanıştığımıza çok memnun oldum. Allah yardımcınız olsun

Çok güzel bir meslek Allah muvaffak eylesin abla.
Ben de tanıştığıma çok memnun oldum.Selametle
derya61

derya61

Aktif Üye · 60 mesaj

GizliOzneÇok güzel bir meslek Allah muvaffak eylesin abla.
Ben de tanıştığıma çok memnun oldum.Selametle

sağolasın güzel kardeşim Allah senide muvaffak eylesin. inşallah hayatta Özne olmayı Gizli Özne olmayı başarırız. çok memnun oldum senin gibi değerli bir insanla tanıştığım için.
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim...
ismim Orhan Nicki gelince Efendimiz (s.a.v.)in Dini Mübin-i İslamı tebliği için Habeş Kralı Necasi yi İslama Daver için gönderrdiği Elçi Amr Bin Umeyye

Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emanet ol
GizliOzne

GizliOzne

Kıdemli Üye · 395 mesaj

derya61sağolasın güzel kardeşim Allah senide muvaffak eylesin. inşallah hayatta Özne olmayı Gizli Özne olmayı başarırız. çok memnun oldum senin gibi değerli bir insanla tanıştığım için.

Kalbi ve içi güzel olan güzel görür abla:) Dediğiniz gibi İnşaAllah hayatta Özne olmayı başarırız.Amin
Tekrar ben de sizin gibi sevecen, hoş sohbet birini tanıdığıma falzasıyla memnun oldum.Kendinize iyi bakın..En güzele emanetsiniz abla.

melek91

melek91

Üye · 33 mesaj

Benim adım Melek... nurdan yaratılmış varlık demek.1991 yılında doğduğum için nickimde melek91...Allaha şükür adımdan memnunum....HEPİNİZ SAĞLIK,SELAMET VE DUA İLE KALIN...
snunh_0587

snunh_0587

Yeni Üye · 2 mesaj

selamı aleyküm
snunh bunu tersten okuyunca anlayacaksınız neden kulandıgımı
0587 gelince biri 05 memleketim diğeride 87 doğum yılım
selametle.........
ahnef

ahnef

Kıdemli Üye · 191 mesaj

S. A arkadaşlar bnm adım tuba ama rumuzum ahnef . ahnef bir sahabedir . rumuzumun güzel olduunu sanıyorum inş oledir. sahabe olmasına rağmen pygamber efendimizi(s) hiç görmemiştir
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

Selamun Aleyküm. Benim Adim Zeynep.... "s" Ise Soyadimin Baş Harfi.allaha Emanet Olun...
ahnef

ahnef

Kıdemli Üye · 191 mesaj

şükür oynu oynamaya ne dersiniz??????

şükür oynu oynamaya ne dersiniz??????

arkadaşlar s.a öncelikle oynayacağımız oyun çok basit. yapacağımız tek şey halimize şükretmek .eğer şükredicek bişi bulamasakta aldımız nefesi verdiimize şükredelim . yani her kötü bişeyin içinden iyilikler bulmaya şükredicemiz bişey bulmaya çalışalım. halimizden memnun olalım en kötü zaman da bile şükredicek bişey bularsak oynu anlamış ve uygulamış oluruz hadi kolay gelsin. aslında bu oynu pollyanna adlı hikayeden okudum aslında kitap okumayı hiç sevmem okuyamam uzun hikayeler canım sıkılmıştı aldım ve okudum .bu kitaptada bu oyundan bahsediliyor çok güzel bir oyundu yni şükretme oyunu inş oynayabiliriz...
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

umeyye
Selamün Aleyküm Kardeşim...
ismim Orhan Nicki gelince Efendimiz (s.a.v.)in Dini Mübin-i İslamı tebliği için Habeş Kralı Necasi yi İslama Daver için gönderrdiği Elçi Amr Bin Umeyye

Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emanet ol

a.selam tanışığıma memnun oldum nikiniz gerçekten güzel sahabe ismi oluda güzel olmazmı.selametle kalın......:H
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

melek91Benim adım Melek... nurdan yaratılmış varlık demek.1991 yılında doğduğum için nickimde melek91...Allaha şükür adımdan memnunum....HEPİNİZ SAĞLIK,SELAMET VE DUA İLE KALIN...

melekcim tanışığıma memnun oldum avatarıda çok güzel.onlarda birer melek :evet selametle.......
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

snunh_0587selamı aleyküm
snunh bunu tersten okuyunca anlayacaksınız neden kulandıgımı
0587 gelince biri 05 memleketim diğeride 87 doğum yılım
selametle.........

tanıştığıma memnun oldum yunus kardeşim.selam ve dua ile.......:H
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

ahnefS. A arkadaşlar bnm adım tuba ama rumuzum ahnef . ahnef bir sahabedir . rumuzumun güzel olduunu sanıyorum inş oledir. sahabe olmasına rağmen pygamber efendimizi(s) hiç görmemiştir

a.selam canım tanışığıma memnun oldum,gerçekten güzel bir rumuz,sahabelerden demek duymamıştım senin sayende öğrendim.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN selamele kal.......
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

zeynep.s
Selamun Aleyküm. Benim Adim Zeynep.... "s" Ise Soyadimin Baş Harfi.allaha Emanet Olun...

tanışığıma memnun oldum zeynep ismi çok sevdiğim isimlerden biridir:B selam ve dua ile kal.......
turkislam54

turkislam54

Aktif Üye · 51 mesaj

Selamun aleyküm benim ismim ilker nickim gelince Türklük ve İslamiyetin hakim oldugu bir dünya istedigim için böyle bir nick tercih ettim 54 ise sakaryalı oldugum için
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

turkislam54, post: 664543, member: 58297Selamun aleyküm benim ismim ilker nickim gelince Türklük ve İslamiyetin hakim oldugu bir dünya istedigim için böyle bir nick tercih ettim 54 ise sakaryalı oldugum için

Allah razı olsun kardeşim
hangimiz istemiyoruzki,
ama bizim çok çalışmamız gerekiyor galiba.
aslında düşünürsek bize islamiyeti yaşamayın diye baskı yapan yok,
ama galiba biz tam anlamıyla yaşayamıyoruz,
mevlam yaşayıp,sevgili rasulümüze hakkıyla ümmet eylesin
selametle...rahmana emanet olun,,
resulemeftun

resulemeftun

Üye · 38 mesaj

rumuzum bana resule içimin yanmış olduğunu daha da yanacağımı hatırlatıyor :( çünkü hasretim özlemim her geçen gün artıyor.
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

benim rumuzum hayat yolunda yalniz bir yolcu olan insanı yansıtıyor...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.