(:arkadaşlar merak ederek soruyorum acaba seçtiğimiz rumuzlar bize neyi hatırlatıyor?

10.440 görüntülenme · 96 yanıt

Paylaş:
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

ilk olarak ben açıklayayım benim ismim BETÜL ve ismim FATIMA validemizin lakabı.ve SEYYİDETÜN_NİSA'da hz.FATIMAvalidemize söylenen bir lakab olduğu için seçtim.ve manasıda kadınların efendisi demek. fatıma validemize yakın olmak için seçtim ALLAHA EMANET OLUN........
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Es-Selamün Aleyküm benim ismimde Ebru.Nickimde €bru farsça bir sözcük anlamı kaş..ALLAH'a emanet olun.Tanıştığıma memnun oldum...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
esfaka

esfaka

Aktif Üye · 71 mesaj

selamun aleyküm hayırlı geceler betül kardeş.benim nickimin bi anlamı yok.benim ,eşimin ve oğlumun isimlerinin ilk ikiharflerinden oluşuyor.adım Esra eşimin adı Fatih oğlumun adı ise Abdulkadir ama ben Kadir in ilk iki harfini yazdım. esfaka oldu. RABBİM E EMANET OLUN
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_____selamün aleyküm
benim nickim hz amineyi çok seviyorum o yüzeden aminenur asıl ismin selma
rabbime emanetsiniz ________
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

€bru;620107Es-Selamün Aleyküm benim ismimde Ebru.Nickimde €bru farsça bir sözcük anlamı kaş..ALLAH'a emanet olun.Tanıştığıma memnun oldum...

tşkkr ederim bende memnun oldum kardeşim
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

esfakaselamun aleyküm hayırlı geceler betül kardeş.benim nickimin bi anlamı yok.benim ,eşimin ve oğlumun isimlerinin ilk ikiharflerinden oluşuyor.adım Esra eşimin adı Fatih oğlumun adı ise Abdulkadir ama ben Kadir in ilk iki harfini yazdım. esfaka oldu. RABBİM E EMANET OLUN

ne kadar güzel demekki mutlu bir aile memnun oldum
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

aminenur_____selamün aleyküm
benim nickim hz amineyi çok seviyorum o yüzeden aminenur asıl ismin selma
rabbime emanetsiniz ________

ne kadar güzel tanıştığıma memnun oldum a e o....
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

DeleteEsselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

ve aleyküm selam arkadaşım
GizliOzne

GizliOzne

Kıdemli Üye · 395 mesaj

Yaklaşık 4 sene önce İstanbul da imamhatipli abilerimle Süleymaniye Camiisi altında sohbet ediyorduk...İyiliklerden müslüman gencin aksiyonundan hayat duruşundan konuşurken.Bir abim hayatın, hareketin tam içinde olacaksın.Yani Özne almalısın...Ama yaptığın işleri, fedakarlıkları kendin için gösteriş için değil Allah Rızasın için yapmalısın.Bunun için Özne olmalısın ama bir sıfatı var "GizliOzne".Çünkü bu sayede kibirden uzak olursun.Neticesinde Gizli'yi de açığı da muhakkak Rabbim göreceğinden mukafatını verir demişti.
Bundan dolayı hep bu takma adı kullanırım.
Hem okuduğum bölümle de alakalı olduğu için seviyorum "GizliOzne"yi:]
selam olsun

selam olsun

Yeni Üye · 6 mesaj

.......................
selam olsun

selam olsun

Yeni Üye · 6 mesaj

Selamun Aleyküm sevgili Betül
bu siteye üye olurken çok düşündüm ne yazabilirim diye
ama ilk etapta aklıma bu geldi SELAM OLSUN

bu site bana unuttuğum bi çok şeyi bana tekrar hatırlattı
artık huzur doluyum

Hepinize selam olsun
ALLAH'a emanet olun Duayla kalın
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

Selamün Aleyküm

Benimde Oğlumun Ismi Berat .ismini 9 Ay Aramiştim.islama Uygun Olsun Istemiştim.MİRAC Ile BERAT Kandil Arasi Doğdu.berat Koyduk Ismini.

:)) O Yüzden Bu Nickle Girdim..

Allah' A Emanet Olun
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

S.a. Kardeşim
Bende Bu Rumuzu Bu Siteye Kayit Olurken üzgündüm O Yüzden Uzgun Diye Kayit Oldum.
hatice DURSUN

hatice DURSUN

Üye · 29 mesaj

Hayirli Günler

Hayirli Günler

Selam Aleykum Din Kardesim Allahin Rahmeti Ve Bereketi Uzerinde Olsun
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

Benim aklımdan ölüm ve sonrası hiç çıkmıyor o yüzden nickimde ahirzamangülü.selametle kalın :G
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamun aleykum.
adımda nickimde aynı.:evet:H
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

GizliOzneYaklaşık 4 sene önce İstanbul da imamhatipli abilerimle Süleymaniye Camiisi altında sohbet ediyorduk...İyiliklerden müslüman gencin aksiyonundan hayat duruşundan konuşurken.Bir abim hayatın, hareketin tam içinde olacaksın.Yani Özne almalısın...Ama yaptığın işleri, fedakarlıkları kendin için gösteriş için değil Allah Rızasın için yapmalısın.Bunun için Özne olmalısın ama bir sıfatı var "GizliOzne".Çünkü bu sayede kibirden uzak olursun.Neticesinde Gizli'yi de açığı da muhakkak Rabbim göreceğinden mukafatını verir demişti.
Bundan dolayı hep bu takma adı kullanırım.
Hem okuduğum bölümle de alakalı olduğu için seviyorum "GizliOzne"yi:]

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KARDEŞİM TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

ahirzamangülüBenim aklımdan ölüm ve sonrası hiç çıkmıyor o yüzden nickimde ahirzamangülü.selametle kalın :G

ÇOK GÜZEL MEMNUN OLDUM TANIŞTIĞIMA
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

kasım hadiselamun aleykum.
adımda nickimde aynı.:evet:H

MEMNUN OLDUM SELAMETLE KALIN İNŞAALLAH
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.