(:arkadaşlar merak ederek soruyorum acaba seçtiğimiz rumuzlar bize neyi hatırlatıyor?
10.440 görüntülenme · 96 yanıt
ilk olarak ben açıklayayım benim ismim BETÜL ve ismim FATIMA validemizin lakabı.ve SEYYİDETÜN_NİSA'da hz.FATIMAvalidemize söylenen bir lakab olduğu için seçtim.ve manasıda kadınların efendisi demek. fatıma validemize yakın olmak için seçtim ALLAHA EMANET OLUN........
Es-Selamün Aleyküm benim ismimde Ebru.Nickimde €bru farsça bir sözcük anlamı kaş..ALLAH'a emanet olun.Tanıştığıma memnun oldum...
selamun aleyküm hayırlı geceler betül kardeş.benim nickimin bi anlamı yok.benim ,eşimin ve oğlumun isimlerinin ilk ikiharflerinden oluşuyor.adım Esra eşimin adı Fatih oğlumun adı ise Abdulkadir ama ben Kadir in ilk iki harfini yazdım. esfaka oldu. RABBİM E EMANET OLUN
_____selamün aleyküm
benim nickim hz amineyi çok seviyorum o yüzeden aminenur asıl ismin selma
rabbime emanetsiniz ________
€bru;620107Es-Selamün Aleyküm benim ismimde Ebru.Nickimde €bru farsça bir sözcük anlamı kaş..ALLAH'a emanet olun.Tanıştığıma memnun oldum...
tşkkr ederim bende memnun oldum kardeşim
esfakaselamun aleyküm hayırlı geceler betül kardeş.benim nickimin bi anlamı yok.benim ,eşimin ve oğlumun isimlerinin ilk ikiharflerinden oluşuyor.adım Esra eşimin adı Fatih oğlumun adı ise Abdulkadir ama ben Kadir in ilk iki harfini yazdım. esfaka oldu. RABBİM E EMANET OLUN
ne kadar güzel demekki mutlu bir aile memnun oldum
aminenur_____selamün aleyküm
ne kadar güzel tanıştığıma memnun oldum a e o....
Yaklaşık 4 sene önce İstanbul da imamhatipli abilerimle Süleymaniye Camiisi altında sohbet ediyorduk...İyiliklerden müslüman gencin aksiyonundan hayat duruşundan konuşurken.Bir abim hayatın, hareketin tam içinde olacaksın.Yani Özne almalısın...Ama yaptığın işleri, fedakarlıkları kendin için gösteriş için değil Allah Rızasın için yapmalısın.Bunun için Özne olmalısın ama bir sıfatı var "GizliOzne".Çünkü bu sayede kibirden uzak olursun.Neticesinde Gizli'yi de açığı da muhakkak Rabbim göreceğinden mukafatını verir demişti.
Bundan dolayı hep bu takma adı kullanırım.
Hem okuduğum bölümle de alakalı olduğu için seviyorum "GizliOzne"yi:]
Selamun Aleyküm sevgili Betül
bu siteye üye olurken çok düşündüm ne yazabilirim diye
ama ilk etapta aklıma bu geldi SELAM OLSUN
bu site bana unuttuğum bi çok şeyi bana tekrar hatırlattı
artık huzur doluyum
Hepinize selam olsun
ALLAH'a emanet olun Duayla kalın
bu siteye üye olurken çok düşündüm ne yazabilirim diye
ama ilk etapta aklıma bu geldi SELAM OLSUN
bu site bana unuttuğum bi çok şeyi bana tekrar hatırlattı
artık huzur doluyum
Hepinize selam olsun
ALLAH'a emanet olun Duayla kalın
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Selamün Aleyküm
Benimde Oğlumun Ismi Berat .ismini 9 Ay Aramiştim.islama Uygun Olsun Istemiştim.MİRAC Ile BERAT Kandil Arasi Doğdu.berat Koyduk Ismini.
:)) O Yüzden Bu Nickle Girdim..
Allah' A Emanet Olun
Benimde Oğlumun Ismi Berat .ismini 9 Ay Aramiştim.islama Uygun Olsun Istemiştim.MİRAC Ile BERAT Kandil Arasi Doğdu.berat Koyduk Ismini.
:)) O Yüzden Bu Nickle Girdim..
Allah' A Emanet Olun
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Hayirli Günler
Hayirli Günler
Selam Aleykum Din Kardesim Allahin Rahmeti Ve Bereketi Uzerinde Olsun
Hayirli Günler
Selam Aleykum Din Kardesim Allahin Rahmeti Ve Bereketi Uzerinde Olsun
GizliOzneYaklaşık 4 sene önce İstanbul da imamhatipli abilerimle Süleymaniye Camiisi altında sohbet ediyorduk...İyiliklerden müslüman gencin aksiyonundan hayat duruşundan konuşurken.Bir abim hayatın, hareketin tam içinde olacaksın.Yani Özne almalısın...Ama yaptığın işleri, fedakarlıkları kendin için gösteriş için değil Allah Rızasın için yapmalısın.Bunun için Özne olmalısın ama bir sıfatı var "GizliOzne".Çünkü bu sayede kibirden uzak olursun.Neticesinde Gizli'yi de açığı da muhakkak Rabbim göreceğinden mukafatını verir demişti.
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KARDEŞİM TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM
ahirzamangülüBenim aklımdan ölüm ve sonrası hiç çıkmıyor o yüzden nickimde ahirzamangülü.selametle kalın :G
ÇOK GÜZEL MEMNUN OLDUM TANIŞTIĞIMA
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31970-arkadaslar-merak-ederek-soruyorum-acaba-sectigimiz-rumuzlar-bize-neyi-hatirlatiyor · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.