🔒 8 MART 2009 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı.hedef 20.000.00
132.651 görüntülenme · 1.700 yanıt
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 119 mesaj
Bahar_58VE ALEYKÜM SELAM
Masallah bu ne güzel bir gayret ALLAH KABUL ETSIN B)
Bahar_58, post: 886529, member: 54443Ne Güzel Okuyan Dillerinize Saglik Rabbim Mükafatini En güzel sekilde nasip eylesin insALLAH B)
Hayirli Aksamlar ALLAH´a Emanet Olun
çok teşekkür ederim bahar kardeşim.bir kaç gündür biraz yoğundum ve kötüydüm ara vermek zorunda kaldım malesef ama devam tabiki.az kaldı çünkü marta .ALLAHA emanet olun.amin inşallah RABBİM kabul etsin.
serap8191çok teşekkür ederim.hala devam ediyor ama olsun .500 tane daha okudum.ALLAHA emanet olasınız.
“Sizin hayır sandığınız şeyler de şer, sizin şer sandığınız şeylerde de sizin için hayır vardır” ne gibi bir sorununuz var bilmiyorum ama herneyse insALLAH sonu Hayirli olur. Önemli olan bu durumlarda daha cok sükretmek beterin beterini düsünmek... Mevla ne Eylerse Güzel Eyler
INSALLAH Kardesim En kisa zamanda gecerde sIkIntiniz feraha kavusursunuz
ALLAH Yardimciniz olsun INSALLAH ALLAH´a Emanet Olun
Bahar_58, post: 892519, member: 10315“Sizin hayır sandığınız şeyler de şer, sizin şer sandığınız şeylerde de sizin için hayır vardır” ne gibi bir sorununuz var bilmiyorum ama herneyse insALLAH sonu Hayirli olur. Önemli olan bu durumlarda daha cok sükretmek beterin beterini düsünmek... Mevla ne Eylerse Güzel Eyler
INSALLAH Kardesim En kisa zamanda gecerde sIkIntiniz feraha kavusursunuz
ALLAH Yardimciniz olsun INSALLAH ALLAH´a Emanet Olun
evet gerçekten öyle .çok şükür RABBİME aşılmaz engellerim yok biraz daraldım o kadar.Ama RABBİM zaten en güzelini biliyor.o yüzden ondan gelen herşeye hoşgeldin derim.insanlar ne acılar çekiyor.filistindeki kardeşlerimiz gibi.şükür bin şükür tabibugünüme.Çok sağol kardeşim.ALLAH razı olsun.ALLAHA emanet ol.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31687-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-20-000-00 · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.