🔒 8 MART 2009 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı.hedef 20.000.00
132.651 görüntülenme · 1.700 yanıt
Bahar_58Amin B) INSALLAH
İnşallah Allah'ın sevdiği kullardan oluruz.10.000 okuduğumu söylemiştim.Aslında daha fazla salavat getiriyorum ama yoğun iş temposundan ancak bu kadarının tam sayısını takip edebiliyorum.Bir 5.000 daha alıyorum.Allah'ın izniyle yakın zamanda okuyup haber veririm inşallah.
es_selam
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamun aleyküm arkadaşlar ben üç bin beş yüz ünü çektim devamıda gelcek inşallah selam ve dualarımla ALLAH a emanetimsiniz...
asirastrİnşallah Allah'ın sevdiği kullardan oluruz.10.000 okuduğumu söylemiştim.Aslında daha fazla salavat getiriyorum ama yoğun iş temposundan ancak bu kadarının tam sayısını takip edebiliyorum.Bir 5.000 daha alıyorum.Allah'ın izniyle yakın zamanda okuyup haber veririm inşallah.
Ne Güzel bir aliskanlik
INSALLAH.. bu güzel aliskanliginiz hep devam etmesi dilegiyle
ALLAH´a Emanet Olun

Aleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:
"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi. Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler. Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31687-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-20-000-00 · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.