🔒 8 MART 2009 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı.hedef 20.000.00
132.666 görüntülenme · 1.700 yanıt
sabihanur
güllerin efendisine salavat getirilmezmi bende 1000 tane alıyorum bitirince haber veririm rabbim kabul eder inşallah mevlam cümlemizi şefaatine nail eylesin amin
1000
sabihanurben 1000 tane okudum 1000 tane daha okumuş kabul edin Allhın izniyle birazdan okurum mevlam kabul etsin inşallah
1000
sabihanurben 100 tane okudum 200 tane daha alıyorum bitirince haber veririm ALLAH a emanetsiniz
sabihanurya kusura bakmayın ben 1000 yerine 100 yazmışım bin tane okundu 200 değil 2000 alıyorum yanlışlıktan dolayı özür diliyorum
2000 okundu
2000 daha aliyorsun dimi Abla Dogru anlamismiyim? kontrol edermisin Abla yanlis Olmasin B)
Kardeşlerim benim size bir sorum olacak salavat çekiyoruz ya herhangi bir salavat olurmu yoksa illa
allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
bunu degiştirebilirmiyiz
mesela
allahümme salli ala muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
veya
allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina ve nebina muhammed
lütfen evap bekliyorum ben hep kariştiriyorum birini söylerken digerine geçiyorum bir sakinca olurmu :(:(:(:(
bunu degiştirebilirmiyiz
mesela
veya
allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina ve nebina muhammed
lütfen evap bekliyorum ben hep kariştiriyorum birini söylerken digerine geçiyorum bir sakinca olurmu :(:(:(:(
EFECEKardeşlerim benim size bir sorum olacak salavat çekiyoruz ya herhangi bir salavat olurmu yoksa illa
bunu degiştirebilirmiyiz
mesela
veya
lütfen evap bekliyorum ben hep kariştiriyorum birini söylerken digerine geçiyorum bir sakinca olurmu :(:(:(
EFECEsorumu cevaplandıracak yokmu ???
Selamun Aleyküm
bu konuda tam bi bilgim yok ama enes abi ilk sayfada yazdigi ALLAHÜMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALI SEYYIDINA MUHAMMED o yüzden bu salavati okuyorum, okuyoruz... enes abi online oldugu zaman size cevap verecektir
B)
ALLAH´a Emanet Olun
B)
ALLAH´a Emanet Olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31687-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-20-000-00 · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.