Bahar_58Listede Ismi Olmayan Kalmasin insALLAH bu Sevaba herkes Dahil olsun Kimse mahrum kalmasin insALLAH bu sevabtan kim ne kadar okuyabilirse 1-10-100-1000-10..... okuyabildiginiz kadar
güllerin efendisine salavat getirilmezmi bende 1000 tane alıyorum bitirince haber veririm rabbim kabul eder inşallah mevlam cümlemizi şefaatine nail eylesin amin
🔒 8 MART 2009 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı.hedef 20.000.00
132.667 görüntülenme · 1.700 yanıt
sabihanurListede Ismi Olmayan Kalmasin insALLAH bu Sevaba herkes Dahil olsun Kimse mahrum kalmasin insALLAH bu sevabtan kim ne kadar okuyabilirse 1-10-100-1000-10..... okuyabildiginiz kadar
güllerin efendisine salavat getirilmezmi bende 1000 tane alıyorum bitirince haber veririm rabbim kabul eder inşallah mevlam cümlemizi şefaatine nail eylesin amin
Amin Amin insALLAH Abla ALLAH Kabul Etsin Enes Abi Isminizi Listeye Ekleyecektir Ilk sayfadan almis oldugunuz, okumus oldugunuz salavatlari takip edebilirsiniz Rabbim okuyacaginiz salavatlarin mükafatini en güzel sekilde versin insALLAH
ALLAH´a Emanet Olun
B)
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 119 mesaj
Selamûn Aleykûm 10.000 tane de ben okuyacam insALLAH ALLAH simdiden kabul etsin selavatlarImIzI.

nesrin_77Selam aleyküm.
10.000.- daha okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 370.000.-
Ve Aleyküm Selam
MASALLAH Abla Sana ne diyim daha RAbbim askini Artirsin
MASALLAH Abla Sana ne diyim daha RAbbim askini Artirsin
ForewwelMerhaba aranıza daha bugün katıldım ve ilk dikkatimi çeken bu kampanya oldu benim içinde 100.000 yazarsanız sevirim.
Hosgeldiniz Aramiza Üyeliginiz Hayirli Olsun Ne Güzel Bir Giris Yaptiniz ALLAH Kabul Etsin
sezer demirSelamûn Aleykûm 10.000 tane de ben okuyacam insALLAH ALLAH simdiden kabul etsin selavatlarImIzI.
Ve Aleyküm Selam
Amin insALLAH Enes Abi isminizi Listeye Ekleyecektir ilk sayfadan takip edebilirsiniz
Amin insALLAH Enes Abi isminizi Listeye Ekleyecektir ilk sayfadan takip edebilirsiniz
ALLAH´a Emanet Olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31687-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-20-000-00 · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.