Annemm.....
1.758 görüntülenme · 17 yanıt
DuaLarEllerine saglık kardeşim
çok güzel olmuş
sagol kardeşim teşekkür ederim yanlız yanlış anlaşılmasın videoyu ben yapmadım video eklemeyi yeni ögrendim demiştim
selametle
selametle
Onlari Kaybetneden Annelerimizin Ve Babalarimizin Kiymetini Bilelim Inşallah.anne Olmadan önce Annemi Hiç Bu Kadar Anlamamiştim. Rabbim Evlatlarimizi Bize,bizleride Anne Ve Babalarimiza Hayirli Evlatlar Olmamizi Nasib Etsin Inşallah. Ellerine Sağlik Kardeşim. Allah A Emanet Olun
esfaka, post: 609999, member: 24008Onlari Kaybetneden Annelerimizin Ve Babalarimizin Kiymetini Bilelim Inşallah.anne Olmadan önce Annemi Hiç Bu Kadar Anlamamiştim. Rabbim Evlatlarimizi Bize,bizleride Anne Ve Babalarimiza Hayirli Evlatlar Olmamizi Nasib Etsin Inşallah. Ellerine Sağlik Kardeşim. Allah A Emanet Olun
hakklısınız kardeşim onların kıymetlerini yanımızdayken anlamalıyız
rabbim evladınızı size bagışlasın
hayırlakalın
rabbim evladınızı size bagışlasın
hayırlakalın
gencfenerli, post: 623557, member: 16903Ellerinize sağlık Rabbimiz Anne ve babalarımızı başımızdan eksitmesin........
_____--amin amin karedeşim teşekkür ederim
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile_______
eylülüm.Ahh annem.. değer ve kıymet bilenlerden oluruz inşAllah sağolasın kardeşim..
inşallah annelerimiz başımızın tacı degerlerini hep bilenlerden oluruz inşallah
selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31199-annemm · 31.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gizli Kamera ile Beytullah'ı gezelim Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 220 cevap
- Burada komik bulduğunuz karikatürleri paylaşabilirsiniz :) Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 129 cevap
- Filistinim...filistinim...filistinim Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 115 cevap
- Gülmek Isteyen AMA Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 93 cevap
- Kabe yi izlemek istermisiniz CANLI Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 91 cevap
- Doğumgünü e- kartları Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 73 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.