Korkunç

7.990 görüntülenme · 60 yanıt

Paylaş:
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

t.nurallah bu insanlarin belasini veriri. Işallah resmi gördüm cok canim sikildi. Payalşim için allah razi olsun

Allaha emanet olun...hayirli akşamlar..
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim Gerçekten çok üzüldüm Rabbim Nasil Biliyorsa öyle Yapsin. Bunlara Insan Denilebilirmi Ya ? çok Afedersiniz Ama Hayvan Bile Demek Hayvanlara Hakaret Sayilir. Içime Nasil Işledi Anlatamam. Rabbim Herşeyi En Iyi Gören Bilendir.rabbimizin Bunlaravereceği Azapta En Güzel Cevap Olacak Inşallah.
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

derya86Selamun Aleykum Kardeşim Gerçekten çok üzüldüm Rabbim Nasil Biliyorsa öyle Yapsin. Bunlara Insan Denilebilirmi Ya ? çok Afedersiniz Ama Hayvan Bile Demek Hayvanlara Hakaret Sayilir. Içime Nasil Işledi Anlatamam. Rabbim Herşeyi En Iyi Gören Bilendir.rabbimizin Bunlaravereceği Azapta En Güzel Cevap Olacak Inşallah.

VE ALEYKÜM SELAM.ÇOK HAKLISINIZ.BUNLARIN YAPTIĞI İNSANLIK OLAMAZ...ALLAHA EMANET OLUN.HAYIRLI AKŞAMLAR..
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

...B)B)...
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

Selamun Aleyküm..
_sümeyra_

_sümeyra_

Yeni Üye · 0 mesaj

yahh bukadrda olmaz yazık Allah bildiği gibi yapsın bu insanı:(
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum akrdeşim..Allah yardımcıları olsun.Ni diyek Allah cezalarını verecek bigün vesselamB)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

çok ağır şeyler yazmak isterim fakat bunu içimde saklıyorum.ALLAH celle celalühu islah eylesin.cümle müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşaALLAH.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Allah'ım zalimlerin zulmünden sana sığınıyoruz....sana inananları boynu bükük bırakma(amin...)
ÂNI YAŞA...
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

_sümeyra_, post: 714028, member: 81763yahh bukadrda olmaz yazık Allah bildiği gibi yapsın bu insanı:(

Amin.Allaha emanet olun..
ishakyakup

ishakyakup

Mübarek Üye · 550 mesaj

selamün aleyküm..

bu resim, veya daha önce görmüş olduğumuz ebu gureyb hapishanesindeki çirkin resimler..aslında bu resimlerdeki askerlerin aşağılık durumları değil bu resimleri götürüp gösterecekleri kişilerin bu askerlerden daha vahşi ve daha hayvan olduğunun kanıtıdır..

sebebine gelince..
hepimiz zaman zaman resim çekiliriz..ve bunlar hep mutlu günlerin resimleri olur ileride bakıp bu mutlulukları hatırlamak veya bu mutlu günlerimize katılamayan dostlarımıza göstermek için...

şimdi düşünün bir amerikalı asker yaptığı bu tür insanlık dışı fiillerin fotoğrafını neden çektirir...? arkadaşlarına, dostlarına kahramanlıklarını(!) göstermek için... peki bu ne demektir..? bu şu demektir...yapmış oldukları bu rezillikleri takdir edecek bir topluma mensuplar...yani vahşi olan sadace bu askerler değil...arkalarında ki toplumdur...
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

Nevin_1982, post: 714031, member: 2262selamun aleykum akrdeşim..Allah yardımcıları olsun.Ni diyek Allah cezalarını verecek bigün vesselamB)

Ve Aleyküm Selam Abla. Amin İnşallah.Allaha emanet olun.

zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

-KAAN-
çok ağır şeyler yazmak isterim fakat bunu içimde saklıyorum.ALLAH celle celalühu islah eylesin.cümle müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşaALLAH.

Amin İnşallah abi.Allaha emanet olun...
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

tevbeya-hakallah'ım zalimlerin zulmünden sana sığınıyoruz....sana inananları boynu bükük bırakma(amin...)

Amin İnşallah.Selametle...
Kübraa

Kübraa

Üye · 47 mesaj

Bu resmi önceden bi sitede daha görmüştüm...Acı ama gerçek
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

ay ne kötü yaa...:(
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

ishakyakupselamün aleyküm..

bu resim, veya daha önce görmüş olduğumuz ebu gureyb hapishanesindeki çirkin resimler..aslında bu resimlerdeki askerlerin aşağılık durumları değil bu resimleri götürüp gösterecekleri kişilerin bu askerlerden daha vahşi ve daha hayvan olduğunun kanıtıdır..

sebebine gelince..
hepimiz zaman zaman resim çekiliriz..ve bunlar hep mutlu günlerin resimleri olur ileride bakıp bu mutlulukları hatırlamak veya bu mutlu günlerimize katılamayan dostlarımıza göstermek için...

şimdi düşünün bir amerikalı asker yaptığı bu tür insanlık dışı fiillerin fotoğrafını neden çektirir...? arkadaşlarına, dostlarına kahramanlıklarını(!) göstermek için... peki bu ne demektir..? bu şu demektir...yapmış oldukları bu rezillikleri takdir edecek bir topluma mensuplar...yani vahşi olan sadace bu askerler değil...arkalarında ki toplumdur...

Size katılıyorum.Allaha emanet olun.
muro

muro

Aktif Üye · 73 mesaj

yorumsuz..........................................
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

Kübraa, post: 716323, member: 83140Bu resmi önceden bi sitede daha görmüştüm...Acı ama gerçek

Malesef öyle.Allah onları bildiği gibi yapsın.Selametle.
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

senokli, post: 716339, member: 21045ay ne kötü yaa...:(

Malesef.Allah onları bildiği gibi yapsın İnşallah.Allaha emanet ol kardeşim..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.