Korkunç
7.990 görüntülenme · 60 yanıt
efzairembu fotgrafla dava açıla bilinir
nerde insan hakları mahkemesi ?
türbana izin vermeyen insan hakları mahkemesi bu duruma ne der acaba?
AMERİKALILARIN YAPTIĞI İNSANLIK DIŞI BİR ŞEY,İNSANLIKTANDA ÖTE... RABBİM, BÖYLE DAVRANIŞ SERGİLEYENLERİ, MASUM İNSANLARDAN UZAK TUTSUN...AMİN İNŞALLAH...
VAY KANI BOZUKLAR VAY.
SİZLER EY KAFİR ORDUSU!!!!!!
YARIN MAHŞER GÜNÜ BUNUN BİR BEDELİ OLDUGUNU HİÇ AMA HİÇ UNUTMAYIN.
gözde22sadece bugün için yaşayan insan bunlar yarını ve rabbimin huzuruna çıkacaklarını bilmiyorlarmı. allah onları ıslah etsin.ırakta bu zorlukları çeken insanlarında rabbim yar ve yardımcısı olsun.
AMİN İNŞALLAH...
rüyam3Selamün Aleyküm
Rabbim o çavuşa cehennemin en derin yerine girmeye nasip etsin ve sonsuza denk orda kalsın bakalım o zamanda böyle sırıtabilecek mi? şerefsiz herif
ALLAHA HAVALE BÖYLE YAPANLARIN HEPSİ...AHİRETTE YÜZLERİ TUTAR MI Kİ YÜZLEŞMEYE...!!!
DuaLar, post: 608582, member: 73339Allah'ı sakın zulmedenlerin yapmakta olduklarından habersiz sanma, onları yalnızca gözlerin dehşetle belireceği bir güne ertelemektedir (İbrahim suresi 42)
Kâfirun Suresi
Rahman, Rahim olan Allah'ın adıyla.
De ki: Ey kafirler! Ben sizin kulluk ettiğinize kulluk etmem. Siz de benim kulluk ettiğime kulluk edenler değilsiniz. Ben sizin kulluk ettiğinize kulluk edecek değilim. Sizde benim kulluk ettiğime kulluk edecek değilsiniz. Sizin dininiz size benim dinim bana.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31151-korkunc · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.