islamiyet.gen.tr yuvasının şehidi seni unutmayacağız....moslem_omer
3.972 görüntülenme · 51 yanıt
bende bi an bu nedir diye düşündüm.gözlerim yaşardı.Allah mekanını cennet eylesin İnşaAllah.Rabbim gerçekten şehitlerden eylemiştir inş...
RABBİM ailesine sabır versin inşaallah...
kahrolası pislikler böyle işte karşı karşıya gelmek istemezler hiçbi zaman böyle kalleşçe tuzaklarla kardeşlerimizi sehit ederler.
makamı cennet inşaallah.
RABBİM herkeze nasip etmez sehitlik rütbesini.
kahrolası pislikler böyle işte karşı karşıya gelmek istemezler hiçbi zaman böyle kalleşçe tuzaklarla kardeşlerimizi sehit ederler.
makamı cennet inşaallah.
RABBİM herkeze nasip etmez sehitlik rütbesini.
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 36
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
İman edenler, Allah yolunda savaşırlar. İnkâr edenler de tağut yolunda savaşırlar. O halde siz şeytanın taraftarlarına karşı savaşın. Çünkü şeytanın hilesi zayıftır.[Nisa 76].
SELAMUN ALEYKUM CANIM KARDESLERIM.ARTIK BEN DE SIK GIREMIYORUM.COK SUKUR ÇALIŞMAYA BASLADIM.SIMDI GIRIYORUM VE ŞEHİT OLAN KARDESIMIZIN HABERINI OKUYORUM.COK DUYGUALNDIM.MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH.
CANIM KARDESLERIM,ŞU ÜÇ GUNLUK DUNYADA BIRBIRIMIZI HIC KIRMAYALIM OLUR MU? KİME NE ZAMAN NE OLACAĞI BELLİ DEGIL.KALP KIRMAYA DEGER Mİ?
DUALARINIZDA BENI DE UNUTMAYIN KARDESLERIM.
DUALARIMDASINIZ.
Selametle...
CANIM KARDESLERIM,ŞU ÜÇ GUNLUK DUNYADA BIRBIRIMIZI HIC KIRMAYALIM OLUR MU? KİME NE ZAMAN NE OLACAĞI BELLİ DEGIL.KALP KIRMAYA DEGER Mİ?
DUALARINIZDA BENI DE UNUTMAYIN KARDESLERIM.
DUALARIMDASINIZ.
Selametle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31107-islamiyet-gen-tr-yuvasinin-sehidi-seni-unutmayacagiz-moslem-omer · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hz.Omer (r.a) soyundan bir alim : HAYDAR HATIPOGLU (k.s) İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 17 cevap
- arif gürler 2005 ırak şehidi Dini sohbet 4 cevap
- Başörtü(sü) Şehidi (2) Boykot 1 cevap
- Başörtü(sü) Şehidi Boykot 2 cevap
- Can feda olsun yoluna ey şehidî kerbelâ Şiirler 4 cevap
- Demokrasi Şehidi mi Dediniz... Edebiyat 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.