islamiyet.gen.tr yuvasının şehidi seni unutmayacağız....moslem_omer

3.974 görüntülenme · 51 yanıt

Paylaş:
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ALLAHım sen kardeşimize makamların en güzelini ver...ona rahmet eyle...
ALLAH'IM SEN KARDEŞİMİZİ PEYGAMBER EFENDİMİZE, ŞEHİDLERİN SEYYİDİ OLAN HZ. HAMZA YA KOMŞU EYLE...AMİN AMİN AMİN...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

aliye_aliye, post: 607740, member: 35590
Selamün Aleyküm,

Çok duygulandım ve çok etkilendim..Forumda ilk kez böyle bir haber, bir şehadet haberi..Ve hem de bir zamanlar aramızda bulunan bir kardeşimiz.. Yazabilecek pek bir şey bulamıyorum.. Rabbim ailesine sabırlar versin, şehit kardeşimizin mekanı, Cennetül baki olsun inşallah..Rabbimiz c.c katında her daim diri kalacak ve rızıklandırılmaya devam edecek olan kardeşimizin şehadetini kabul etsin Rabbimiz..

Selam ve dua ile.

ve aleykümselam abla evet birde formdaki yazılarını görünce etkilenmemek elde degil Rabbimiz sevenlerine sabırlar ihsan eylesin kardeşimizin inşaallah
Rabbimize emnaet ol inşaallah....
:gulegule:gulegule
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

tuğbacığım çok güzel bi forum hazırlamışsın eline sağlık..çok duygulandım...RABBİM MEKANINI CENNET ETSİN.....YAZILARINDNADA BELLİ OLUYOR TEMİZ Bİ KARDEŞİMİZMİŞ..SON FORMUNDAN BİRİDE NAMAZLA İLGİLİ....RABBİM ALİSENİNE VE SEVENLERİNE SABIR VERSİN.....NE MUTLU ONLARAKİ BU VATAN İÇİN HAYIRLI EVLAT YETİŞTİMRİŞLER....RABBİME EMANET OL CANIM..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

fatmanatuğbacığım çok güzel bi forum hazırlamışsın eline sağlık..çok duygulandım...RABBİM MEKANINI CENNET ETSİN.....YAZILARINDNADA BELLİ OLUYOR TEMİZ Bİ KARDEŞİMİZMİŞ..SON FORMUNDAN BİRİDE NAMAZLA İLGİLİ....RABBİM ALİSENİNE VE SEVENLERİNE SABIR VERSİN.....NE MUTLU ONLARAKİ BU VATAN İÇİN HAYIRLI EVLAT YETİŞTİMRİŞLER....RABBİME EMANET OL CANIM..

selamun aleyküm ablacım Rabbimiz razı olsun istedimki tanımayan kardeşlerimiz tanısın
amin abla inşaallah Rabbimiz cümlemize şehit olabilmeyi nasip etse keşke....
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

Selamün Aleyküm Tuğba Kardeşim...

ALLAH rzı olsun Kardeşim Bİzleri çok duyğulandırdın MEVLA Ömer kardeşimizi Makamların en büyüklerinden olan ŞAHADET ile şerflendirmiş. Ne mutlu ona Ne Muttlu O Anne ve Baba ya Mevla Ömer Kardeşimizin Şefatine bizleride nail eylesin İnşaALLAH

Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emanet ol
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

NİLGÜNşehit Olan Kardeşimize Allah Tan Rahmet Yakinlarina Sabir Diliyorum. Mekani Cennet Olsun. çok üzüldüm Ne Denirki Başka. Kahrol Pkk. Pislikler Nasil ödeyeceksiniz Bu Katlettiğiniz Insanlarin Günahini. Allahim O Yaratiklara Firsat Vermesn. Bütün Askerlerimizle Beraber Benim Kardeşimide Korusun Amin. A.e.o

selamun aleyküm amin inşaallah....
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

M DENIZAllah(c.c) Rahmet Eylesin...Mekani Cennet Oldu Inşallah...Rabbim Herkese Nasip Etmiyo Işte...Allah(c.c) Ailesine Sabir Versin...

amin inşaallah...
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

A.S Tugba kardeşim
allah senden razı olsun cok ğüzel düşünmüşsün
sayende ömer kardeşimizi tanıdık
öyle duygulandımkı agladım
rabbım ailesine sabırlar versın
daha yazacak bişi bulamıyorum bogazıma yumruk gibi bişi oturdu
cümlemızın başı sagolsun
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

-Tuğba-
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın

şehit düşen kardeşimizin aramızda geçen günlerini bir nebze olsun hatırlatmak istedim
Rabbimiz mekanını cennet eylesin kardeşim nur içinde yat
.....

Üye No: 61777
Toplam Mesajları: 43Toplam Konuları: 3

s.a
Esselamun Aleykum sevgili kardeşlerim. moslem_omer (ömer) 20 yaşındayım. imam-hatip lisesi mezunuyum.bu siteye daha yeni üye oldum. bir tiyatro grubunda rejisör'lük yapıyorum. bayburtluyum. nasip olursa 21 kasım'da askere gideceğim. ALLAH'a Emanet Olun kardeşlerim

selamun aleykum bende arapça ve almanca biraz biliyorum. asker'den sonra nasip olursa arapçayı geliştiricem. ALLAH'a emanet olun kardeşlerim

O kâfir olanlar, görmediler mi ki, göklerle yer bitişik bir halde iken biz onları ayırdık. Hayatı olan her şeyi sudan yarattık. Hâlâ inanmıyorlar mı? ( Enbiya , 30

Esselamu aleykum sevgili kardeşlerim. bu videu'yu gözyaşları içerisinde izledim.ALLAH israil ve onlar gibi kafirleri kahretsin.

Selamün aleyküm Kardeşimizin Mekanı cennet olsun. Rabbim derecesini yükseltsin , ailesine sabırlar versin, bizleride onun şefaatine nail etsin. AMİN. Selam ve dua ile
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

umeyye
Selamün Aleyküm Tuğba Kardeşim...

ALLAH rzı olsun Kardeşim Bİzleri çok duyğulandırdın MEVLA Ömer kardeşimizi Makamların en büyüklerinden olan ŞAHADET ile şerflendirmiş. Ne mutlu ona Ne Muttlu O Anne ve Baba ya Mevla Ömer Kardeşimizin Şefatine bizleride nail eylesin İnşaALLAH

Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emanet ol

ve aleykümselam abi Rabbimiz şehadetini kabul eylesin inşaallah...
amin abi...
Rabbimize emanet ol inşaallah selametle...
:gulegule:gulegule
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

lütfi
Selamün aleyküm Kardeşimizin Mekanı cennet olsun. Rabbim derecesini yükseltsin , ailesine sabırlar versin, bizleride onun şefaatine nail etsin. AMİN. Selam ve dua ile

ve aleukümselam amin inşaallah abi..
selam ve dua ile Rabbimize emnaetsin..
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

selamünaleyküm -Ammar Bin Yasir - kardeşimiz...

İsteğiniz üzere belirttiğiniz konuları silme amacıyla konularınızı gözden geçiriyordum ki , bir anda gözlerime inanamadım.
Acaba doğru mu okuyorum dedim kendi kendime.

Bizler bu forumla tanışmadan önce aranızda olan bir kardeşimiz şehit olmuş.
Onun anısı adına paylaşımda bulunmuşsunuz.

Ben de kardeşlerimizin birer '' FATİHA '' okuması amacıyla güncellemek istedim.

Mekanı cennet olsun inşaAllah.
Rabbim , cennetinde Efendimiz ( SAV ) ile komşu olmayı nasip etsin.
Amin...
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

inanamıyorum çok üzüldüm ya mekanı cennet olsun
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

ne büyükmüş ki o makam ona nasip olmuş.
allies

allies

Mübarek Üye · 702 mesaj

Allah rahmet eylesin kardesimize. bende okudum. soyleyecek bir soz bulamıyorum kitlendim.
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Allah'u teala mekanını cennet eylesin inşaAllah
Selamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Salavat-ı şerife okuyup onun ruhuna hediye eyler isek,Rabbim inşallah onu cennetin en güzel yerine yerleştirir.
Fatihalarımız da onunla...
Çok üzüldüm :(
Ama ne mutlu şehit olana bu zamanda,nasılsa ölüm yok mu,NE ŞEREFLİ ÖLÜM ŞU ŞEHİTLİK!!!Ne Mutlu Şehit oldu denilene...
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

ben de fatıha okudum
Allah c.c rahmet eylesın..
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

bende fatiha okudum çok duygulandım,üzüldüm birde yazılarını okuyunca ama arkadaşlarında dediği gibi ne mutlu şehit olana ALLAH rahmet etsin...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Selamun aleyküm. Konuyu güncelleyen kardeşim. Allah razı olsun. Çok duygulandım, çok tuhaf oldum. Rabbim kardeşimizin mekanını cennet eylesin inşaallah.. Bir fatiha okudum kardeşimiz için. Rabbim okunanları kabul eylesin..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.