Hz.Veysel Karani türbesi

6.536 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Allah c.c. şefaat lerini nasip eylesin

Yüce peygamberimiz (sav) “Ümmetimden bir kimse vardır ki, Rebî’a ve Mudar kabîlelerinin koyunları kıllarının adedince kişiye kıyâmette şefâat edecektir.” buyurdu.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
sendeki bu veysel karani aşkı oldugu müddetçe,
RABBIMDA senide VEYSEL KARANİ hz. lerinin yanında efendimizle birlikte cennete girmeyi nasip etsin.
son nefesi vermeden RASULLULLAH EFENDİMİZİN gül cemali ile karşılaşmayı nasip etsin.amin.
ömrün uzun bahtın açık olsun.selametle :H
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

kasım hadiSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
sendeki bu veysel karani aşkı oldugu müddetçe,
RABBIMDA senide VEYSEL KARANİ hz. lerinin yanında efendimizle birlikte cennete girmeyi nasip etsin.
son nefesi vermeden RASULLULLAH EFENDİMİZİN gül cemali ile karşılaşmayı nasip etsin.amin.
ömrün uzun bahtın açık olsun.selametle :H

Vealeykumselam abi Allah c.c. razı olsun mubarek cuma gunu hürmetine AMİN diyorum cok sagolasın İnşallah tüm ummetimuhammed olarak inşallah abi a.e.ol cok sagolasın dua nı eksik etme abi
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

B) B) B) B)
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm Ahmet kardeşim...ALLAH razı olsun emeğine sağlık...amin amin amin...ALLAHım cülemize nasip eylesin...Hayırlı günler...bir süredir görüşemedik...ALLAHa emanet ol...
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Im_muslimSelamünaleyküm Ahmet kardeşim...ALLAH razı olsun emeğine sağlık...amin amin amin...ALLAHım cülemize nasip eylesin...Hayırlı günler...bir süredir görüşemedik...ALLAHa emanet ol...

Vealeykumselam Allah c.c. razı olsun şehir dısındaydım internete giremedim ama gönlümüz bir olduktan sonra hersey vız gelir kardeşim a.e.ol dua et inşallah hayırlı günler
Im_muslim

Im_muslim

Kardeşim ben çıkıyorum akşam konuşuruz inşaallah . ALLAHa emanet ol...
Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Im_muslim, post: 607439, member: 20924Kardeşim ben çıkıyorum akşam konuşuruz inşaallah . ALLAHa emanet ol...

Selamunaleykum kardeşim biraz gec oldu ama neyse nasılsın inşallah hayırlı aksamlar
Im_muslim

Im_muslim

Çoban Uveys, post: 608801, member: 42919
Selamunaleykum kardeşim biraz gec oldu ama neyse nasılsın inşallah hayırlı aksamlar

ALeykümselam Esteğfirullah kardeşim. ALLAHa şükür iyiyim. seni sormalı sen nasılsın. İnşaallah iyisidir...ALLAHa emanet ol...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.