tavuk gögsü seven varmı?????hemde pudınklı

3.393 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
kubat

kubat

Aktif Üye · 94 mesaj

150gr margarın
1s.b un
1ç.k nişasta
1.5s.b şeker
1vanilya
1lıtre süt
margarını erıt un ve nısastayı bıraz kavur sora seker vanılya sut u koy karıstır
koyu ve kaynayınca altını kapat mıkserle cırp ve yassı bı borcam a dok uzerınede kakaolu pudınk yap ve uzerıne dok cccccooookkkk mukemmel oluyo tavsıye ederım..a.e.o
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

tarif için teşekkürler cidden çok pratik birkaç dk sürüyor yapması. çikolatalı sosla da oluyor.
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Ah!bu pastayı çok seviyorum.Paylaşım için teşekkürler...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
gurunlu

gurunlu

Üye · 26 mesaj

bunu cok denedim tutturamadim
kubat

kubat

Aktif Üye · 94 mesaj

bunu herkes yapamıyo aslında
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

tavuk göğsünü çok seviyorum bide canım çektiki sormayın şimdi:K
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

kubat, post: 600135, member: 1200150gr margarın
1s.b un
1ç.k nişasta
1.5s.b şeker
1vanilya
1lıtre süt
margarını erıt un ve nısastayı bıraz kavur sora seker vanılya sut u koy karıstır
koyu ve kaynayınca altını kapat mıkserle cırp ve yassı bı borcam a dok uzerınede kakaolu pudınk yap ve uzerıne dok cccccooookkkk mukemmel oluyo tavsıye ederım..a.e.o

SELAMÜN ALEYKÜM.BENDE BU TATLIYI ÇOK SEVERİM.TARİFİNİDE KAYBETMİŞTİM. ÇOK İYİ OLDU PAYLAŞMANIZ. YANLIZ BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM. BENİM YAPTIKLARIM BORCAMA YAPIŞIYOR. RAHAT ÇIKARTAMIYORUM. BAZILARINI GÖRÜYORUM KALIP GİBİ. NAPABİLİRİM SİZCE....
SELAM VE DUA İLE KALIN...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

EBRARNISASELAMÜN ALEYKÜM.BENDE BU TATLIYI ÇOK SEVERİM.TARİFİNİDE KAYBETMİŞTİM. ÇOK İYİ OLDU PAYLAŞMANIZ. YANLIZ BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM. BENİM YAPTIKLARIM BORCAMA YAPIŞIYOR. RAHAT ÇIKARTAMIYORUM. BAZILARINI GÖRÜYORUM KALIP GİBİ. NAPABİLİRİM SİZCE....
SELAM VE DUA İLE KALIN...

kardeşim aleyküm selam.arkadaş online değil o yüzden ben yazayım dedim. borcama dökmeden önce borcamı suyun altına tutun yıkar gibi ama fazla su kalmasın içinde sonra mikserde güzelce çırptırdığınız tatlıyı dökün. bu şekilde ne borcama ne emaye tepsiye yapışmaz. :Gbende ki tarifte de 1 litre süte 1 su brd şeker koyuluyor. şekeri kendiniz ayarlarsınız. margarin de daha az tabi bunlar ağız tadına göre ayarlanır. pudingli denemedim ama denicem inşallah çikolatalı sosla mükemmel oluyor. hayırlı günler.
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

Ben De 2 Gün önce Yapmiştim.ama Enim Tarifte Niaşasta Girmiyor Ve Her Kaşikladinizda Sakiz Gibi Uzuyir.övünmek Gibi Olmasin Bu Tavuk Gögsünü Neden Benim Gibi Yapan Yok.veriyorum Tarifi Arkadaşlara Neden Hep Dedikleri şey Senin Gib Olmuyor.:)ben Yaptimda 6 Kilo Süt Ile Yapiyorum 3 Kişilik Bir Aile Için çok Ama 2 Günde Tükeniyor. Eee Hani Derler Ya Komşuda Pişer Bize De Düşer Hesabi Binada 3 Daire Var Her Bir Daireye 3 Kase Ee Geriye Kaldi Bize 30 Kase Her Oturuşta 2 Kase Yiyince. Ne Edrsin 2 Günde Tükeniyor.bu Tavuk Gögsü Tatlisi Bir Gece Dolapta Bekledimi Daha Da Güzel Oluyor:))) şimdiden Her Kese Afiyet Olsun.
nnuurr

nnuurr

Üye · 19 mesaj

yani inanmıyorum 30 kaseyi nasıl bitiriyosunuz şşşşaaaşşşşııııırrrdııım bize yokmu ya
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

sıla1, post: 631779, member: 77146kardeşim aleyküm selam.arkadaş online değil o yüzden ben yazayım dedim. borcama dökmeden önce borcamı suyun altına tutun yıkar gibi ama fazla su kalmasın içinde sonra mikserde güzelce çırptırdığınız tatlıyı dökün. bu şekilde ne borcama ne emaye tepsiye yapışmaz. :Gbende ki tarifte de 1 litre süte 1 su brd şeker koyuluyor. şekeri kendiniz ayarlarsınız. margarin de daha az tabi bunlar ağız tadına göre ayarlanır. pudingli denemedim ama denicem inşallah çikolatalı sosla mükemmel oluyor. hayırlı günler.

teşekkür ederim Allah razı olsun. tarifte tepsi ıslak kalmalı gibi birşey yazmayınca bende bilemedim tabiki. selam ve dua ile kalın.....:H
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

cnm çekti bende yapıcam inş.
son osm@nlı
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.