arkadaşlar bu sözü çok seviyorum bakalım sizde sevicekmisiniz
1.352 görüntülenme · 8 yanıt
evet çok güzelmiş bende bu sözü çok seseverim
helal haram demez toplarsın malı yüzbin olsa dersin milyon olmalı gözün aç bu dünya fanidir fani gidecek sende çok osa NE FAYDA
helal haram demez toplarsın malı yüzbin olsa dersin milyon olmalı gözün aç bu dünya fanidir fani gidecek sende çok osa NE FAYDA
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
1ağaçtan milyonlarca kibrit çıkar bir kibrit milyonlarca ağaç yakar.
çok insanlar gördüm üstünde elbisesi yok .çok elbise gördüm içinde insan yok
çok insanlar gördüm üstünde elbisesi yok .çok elbise gördüm içinde insan yok
allahu teala sizden razı olsun cok güzel sözlerdi
(görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ) bende bunu cok sever ve hep söylerim hz mevlana sözüdür
(görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ) bende bunu cok sever ve hep söylerim hz mevlana sözüdür
es_selam
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
niyetler salih olunca ameller olmaz heder..bende bunu çok sevrim..ama sizinkilerde çok anlamlı... RAHMANA EMANET OLUN.. dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30537-arkadaslar-bu-sozu-cok-seviyorum-bakalim-sizde-sevicekmisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kimin sözü çok beğenilecek bakalım...sizde yazın Güzel Sözler 75 cevap
- seni seviyorum Efendim seniş çok çok çok seviyorum Kendi Şiirleriniz 3 cevap
- Kulun Sözü Bitebilir Ama O'nun ( cc ) Sözü Bitmez !!! Allah (c.c) Hazretleri 1 cevap
- Eşimi seviyorum ama aramızda sorunlar var tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar İslam'da Aile Hayatı 53 cevap
- Haydi bakalım arkadaşlar teste beyniniz kaç yaşında:-) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- ARKADAŞLAR YARIŞIYORUZ! Katılmayan kalmasın!!!~kim bilecek bakalım/ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 32 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.