Kiziyorum Ama Arkadaşlar Bu Kadar Duyarsiz Olmayin
19.882 görüntülenme · 174 yanıt
Turgay.Hafize ablam aldığım 28.ci Cüz'üde aralıksız okudum. Şu an bitirdim. Allah'a Emanet Olun
ALLAH RAZI OLSUM ALLAH KABUL VE MAKBUL EYLESİN İNŞ AMİN
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
keltepe, post: 605310, member: 597341. Cüz ..|HAFİZE ....OKUNDU
2. Cüz ..|HAFİZE.... OKUNDU
3. Cüz ..|SAFİYE......OKUNDU
4. Cüz ..|ANDELİP.....OKUNDU
5. Cüz ..|TEKİN..... OKUNDU
6. Cüz ..|ŞEVVALMİNA....OKUNDU
7. Cüz ..|SEMA.MAR_OKUNDU
8. Cüz ..|SEMA.MAR_OKUNDU
9. Cüz ..| 1 T. Secdesi | @EBRULİ OKUNDU
10. Cüz |FATIMA....HAFİZE OKUNDU
11. Cüz |AFAKİSEVDA OKUNDU
12. Cüz | @EBRULİ OKUNDU
13. Cüz | 1.T. Secdesi |TURGAY... OKUNDU
14. Cüz | 1.T. Secdesi | @EBRULİ.... OKUNDU
15. Cüz | 1.T. Secdesi | @EBRULİ.... OKUNDU
16. Cüz | 1.T. Secdesi | HAFIZ KIZ OKUNDU
17. Cüz | 1.T. Secdesi | UMEYYE OKUNDU
18. Cüz | SALİH CİNGÖZ okundu
19. Cüz | 2.T. Secdesi |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU
20. Cüz |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU
21. Cüz | 1.T. Secdesi | ZUNNU-U MİSRİ..... OKUNDU
22. Cüz |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU
23. Cüz | 1.T. Secdesi |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU
24. Cüz | 1.T. Secdesi |BÜLENT TUNALI OKUNDU
25. Cüz | KURŞUN KALEM OKUNDU
26. Cüz | ABDA
27. Cüz | 1.T. Secdesi | ABDA
28. Cüz | NESRİNAKYAZİLİ TURGAY OKUNDU
29. Cüz |KELTEPE..... OKUNDU
30. Cüz | 2.T. Secdesi|RESUL
Bitis, Teslim Tarihi:15.03.08
26.27.30. BEN OKUYORUM İNŞ
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
abdülbakiBEN HAFIZIM AMA SIZE EY ... ACAYIPLER GURUHU(HAFIZE...KASIM HADİ.)YAĞMURLU HAVADA SU YOK.....
SELAM KARDEŞİM KEŞKE HAFIZ OLDUĞUNU YAZMASAYDIN BEN DE BİR HAFIZIM LAKİN AĞZINDAN ÇIKAN O SÖZLERİ SİZE YAKIŞTIRAMADIM.AHLAKIMIZA DA ÇOK TERS DÜŞER ÇÜNKÜ BİZLER TOPLUMA ÖRNEK OLACAĞIZ.LÜTFEN BİR DAHA BİR ŞEY SÖYLEYECEKSEK 10 DÜŞÜNÜP 1 SÖYLEYELİM
:):)selam Hafize Abla Bende Forumu Bu Gün Tesadüfen Gördüm çok Güzel Bir çalişma Iyiliğe çiğir Açanlar Hadisi şerifince Okuyanlara önder Olduğundan Okuyanlarin Sayisinca Bi O Kadar Sevap Da Sana Geliyor Ne Mutlu Sana.bidaki Sefere Ben De Okurum Inşalllah.ALLAHA EMANET OLUN.
akinkaradagSELAM KARDEŞİM KEŞKE HAFIZ OLDUĞUNU YAZMASAYDIN BEN DE BİR HAFIZIM LAKİN AĞZINDAN ÇIKAN O SÖZLERİ SİZE YAKIŞTIRAMADIM.AHLAKIMIZA DA ÇOK TERS DÜŞER ÇÜNKÜ BİZLER TOPLUMA ÖRNEK OLACAĞIZ.LÜTFEN BİR DAHA BİR ŞEY SÖYLEYECEKSEK 10 DÜŞÜNÜP 1 SÖYLEYELİM
O ZAMAN AĞZINIZDAN ÇIKAN SÖZLERE SİZ DİKKAT EDİN O KADAR KIRICI ALAYLI YAZMIŞSINIZ Kİ ÇOK ÜZÜLDÜM YATTIM KALKTIM AKLIMDAN ÇIKMADI SİZ BENİ NE KADAR TANIYORSUNUZ Kİ ALAYLI KONUŞUYORSUNUZ SİZİN OKUMUŞLUĞUNUZ HAFIZLIĞINIZ SİZE BENİMDE BİLDİKLERİM ELHAMDÜLLİLLAH BANA BEN HAYATIMDA DAHA BİR KİMSEYİ KIRMADIM KIRMAMDA AMA SİZİN SÖZLERİNİZE ÇOK ÇOK KIRILDIM :A
BEN HAFIZIM AMA SIZE EY ... ACAYIPLER GURUHU(HAFIZE...KASIM HADİ.)YAĞMURLU HAVADA SU YOK.....GÜZELMİ BEĞENDİNMİ
AKINKARADAĞ SÖZÜM SİZE DEĞİL ÖZÜR DİLERİM O KİŞİYE YAZDIĞIMI ZANNETTİM ÇOK MORALİMİ BOZDU O KİŞİ TABİKİ HAFIZLAR BİZLERE ÖRNEK OLACAK KİŞİLER HAFIZLARIDA OKADAR SEVERİMKİ BANA HEP ANLATSINLAR BİLSEMDE TEKRAR TEKRAR DİNLEMEYİ SEVERİM AMA BEN ONUN HAFIZLIĞINDAN ŞÜPHE DUYARIM O KADAR İSME BAKMADAN CEVAP YAZDIM RABBİM VE SEN AFFET ÖZÜR DİLİYORUM
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
SAFİYEselamün aleykğm hayırlı sabahalr abla kusura bakma aldığım cüzü henüz bitiremedim çalışıyor olunca geç oldu biraz en kısa zamanda inş. okuyup size hbr veririm selam ve dua ile
TAMAM CANIM OKUYAMIYANLAR OLURSA BİTİRMEYE ÇALIŞACAĞIM İNŞ SELAMETLE
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
:A selamün aleyküm hafize abla benim laflarım da sana değildi.sana o kötü sözlrei sarfeden abdülbaki kardeşimize idi.Allah onu da ıslah eylesin.inşallah hafız ise o hafızlığın hürmetine Allah ona da güzel ahlakla süslenmeyi nasip eylesin.senide üzdüysem çok özür dilerim bu arada benim adım asiye ama ben gerçekten hafızlık yaptım daha bu yıl bitirdidm unutmamam için bana da dualarınızda yer verir misiniz?:H
akinkaradag:):)selam Hafize Abla Bende Forumu Bu Gün Tesadüfen Gördüm çok Güzel Bir çalişma Iyiliğe çiğir Açanlar Hadisi şerifince Okuyanlara önder Olduğundan Okuyanlarin Sayisinca Bi O Kadar Sevap Da Sana Geliyor Ne Mutlu Sana.bidaki Sefere Ben De Okurum Inşalllah.ALLAHA EMANET OLUN.
AKINKARADAG İNŞ BU SEVABA BEREKETE HEPİMİZ NAİL OLALIM KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN HATİMLER AÇTIK KATILIRSAN SEVİNİRİZ
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
akinkaradag, post: 609523, member: 33601:A selamün aleyküm hafize abla benim laflarım da sana değildi.sana o kötü sözlrei sarfeden abdülbaki kardeşimize idi.Allah onu da ıslah eylesin.inşallah hafız ise o hafızlığın hürmetine Allah ona da güzel ahlakla süslenmeyi nasip eylesin.senide üzdüysem çok özür dilerim bu arada benim adım asiye ama ben gerçekten hafızlık yaptım daha bu yıl bitirdidm unutmamam için bana da dualarınızda yer verir misiniz?:H
NE KADAR GÜZEL TÜYLERİM ÜRPERDİ SENİ TANIMIYORUM AMA İNANKİ GURU DUYDUM RABBİM HAFIZLIĞINI DAİM ETSİN İNŞ AHİRETTE HAFIZLARIN MÜKAFATI ÇOK OLACAKMIŞ RABBİM BİZZAT KENDİSİ DİNLEYECEKMİŞ AZ BİRŞEYMİ ÇOK ÇOK OKU HİÇ SIKILMA DUALARA GİTTİĞİM ZAMAN HAFIZIN KARŞISINDA OTURMAK İSTİYORUM AĞZINDAN ÇIKACAK HİÇBİR SÖZÜ KAÇIRMAMAK İÇİM RABBİMDE SANKİ DUAMI KABUL EDİYOR OLACAK Kİ HEP KARŞIMA GELİYOR SENİ ÇOK SEVDİM DİN KARDEŞLİĞİ ADINA BURADA OLANLAR HERKEZ KIZIM OĞLUM KARDEŞİM GİBİLER A.E.O RABBİM DAİM ETSİN İNŞ
SÖZLERİM SANA DEĞİL BİRAN İÇİN O İSMİ GÖRÜNCE GENE O KİŞİ ZANNETTİM HER YAZDIĞIM FORUMLARDA KARŞIMA ÇIKIYOR
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
:)bir şey Değil Hafize Abla Kusura Bakmayin Abla Diyorum Ama Kizmiyorsunuz Inşallah.kiziniz Olarak,kardeşiniz Olarak Görürseniz Sevinirim..zaten Evin Tek Kiziyim Bana Ablalik Yaparsaniz Sevinirim.:h
ooo
ooo
bakıyorumda hafıze hanım.. hatım standı açmış ne ala...
ama bu hatım hatım den baska her seyı için de barındırıyor yazık.....
hafızlığıma gelınce kımse sakın benım kur anıma ve hafızlığıma dıl uzatmasın yok sa yarın hz MUHAMMED(asm)nın huzurunda ondan hakkımı alırımm...
ooo
bakıyorumda hafıze hanım.. hatım standı açmış ne ala...
hafızlığıma gelınce kımse sakın benım kur anıma ve hafızlığıma dıl uzatmasın yok sa yarın hz MUHAMMED(asm)nın huzurunda ondan hakkımı alırımm...
abdülbaki, post: 610388, member: 68290bakıyorumda hafıze hanım.. hatım standı açmış ne ala...
AYNEN KARŞILIĞINI BENDE ALIYORUM HAFIZ BEY:!:!:!
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
Selamünaleyküm Hayirli Sabahlar Arkadaşlar Hatimleri Bitirelim Ve Duasini Yapalim Inş
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
SAFİYEselamün aleyküm benim aldığım cüzü annem okudum kusura bakma ablacığım selametle
SAĞOL SAFİYECİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN İNŞ :H
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30533-kiziyorum-ama-arkadaslar-bu-kadar-duyarsiz-olmayin · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.