Kiziyorum Ama Arkadaşlar Bu Kadar Duyarsiz Olmayin

19.880 görüntülenme · 174 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

şehitlerimiz Için Hatim Açalim Dedik Maşallah Daha Iki Kişi Katildi Dünden Beri Hepimiz Birer Cüz Okusak Sevabina Nail Olucaz Inş Bekliyorum Onlar Bizim Için şehit Oldular Lütfen :a

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

salih cingöz

salih cingöz

Kıdemli Üye · 323 mesaj

hafizeşehitlerimiz Için Hatim Açalim Dedik Maşallah Daha Iki Kişi Katildi Dünden Beri Hepimiz Birer Cüz Okusak Sevabina Nail Olucaz Inş Bekliyorum Onlar Bizim Için şehit Oldular Lütfen :a

selamun aleykum bu konuyu yeni gördüm çok iyi düşünmüşsün kardeşim bende okurum ama liste !!!hangi cüzü okıyım
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

ben söylemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

KUSURA BAKMAYIN BEN FORMUNUZU GÖRMEMİŞTİM ELİMDEN GELDİĞİNCE HATİMLERE KATILIYORUM.HANGİ CÜZ OLDUĞU FARKETMEZ BENİDE KATARSANIZ SEVİNİRİM.SELAM VE DUA İLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
salih cingöz

salih cingöz

Kıdemli Üye · 323 mesaj

zunnun_u_misri, post: 599816, member: 49515ben söylemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım

selamun aleykum ben bu konudan bi şey anlamadım yeni gördüm yardımcı olursanız bende okumak istiyorum
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

selamünaleyküm kardeşim

anlaşılmıycak bişey yok başka bir formda sanırım kardeşimiz şehit askerlerimize hatim başlatmış okunması için fazla demiyimde ilgi olmamış tabi o kardeşimiz cüz leri yazarsa seçelim 19-20-20-21-22-23 cüzler olurmu
salih cingöz

salih cingöz

Kıdemli Üye · 323 mesaj

zunnun_u_misriselamünaleyküm kardeşim

anlaşılmıycak bişey yok başka bir formda sanırım kardeşimiz şehit askerlerimize hatim başlatmış okunması için fazla demiyimde ilgi olmamış tabi o kardeşimiz cüz leri yazarsa seçelim 19-20-20-21-22-23 cüzler olurmu

aleyna ve aleykum selam teşekkür ettim kardeşim tabiki olur kardeşim 19.cüz'ü alıyorum ben. konuyu açan kardeşim kusura bakmayın yeni gördüm hakkınızı helal edin
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

hafize 1.2.cüz
safiye3.cüz
andelip 4.cüz
resul 30.cüz
zunnun_u_misri 19.20,21.22.23.cüz
salih cingöz 19.cüz
bülent tunalı 24. cüz
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Turgay.

Turgay.

Kıdemli Üye · 337 mesaj

13.cü Cüz'ü alıyorum kardeşim. Allah Yolunda Şehit Olan Şehitlerimizin Ruhlarına hediye olsun.
tekin

tekin

Kıdemli Üye · 205 mesaj

bende 5.cüzü alayım kardeşim eger kimse almamışsa
abdülbaki

abdülbaki

Kıdemli Üye · 273 mesaj

sa

sa

hafizeşehitlerimiz Için Hatim Açalim Dedik Maşallah Daha Iki Kişi Katildi Dünden Beri Hepimiz Birer Cüz Okusak Sevabina Nail Olucaz Inş Bekliyorum Onlar Bizim Için şehit Oldular Lütfen :a

çüjjjjjjjjjjjjjjj
bızım için mı ...
çarpılacaksın...
ALLAhtan utan...
sadece şehıtlık ALLAH İÇİNDR...
minel_aşk

minel_aşk

Üye · 24 mesaj

abdülbaki, post: 599967, member: 26071çüjjjjjjjjjjjjjjj
bızım için mı ...
çarpılacaksın...
ALLAhtan utan...

haklısın, ama kelimelerine dikkat etmeni öneriyorum :!
Efendimiz SAV. bu şekilde mi uyarıyordu kişileri ?
tekin

tekin

Kıdemli Üye · 205 mesaj

evet kardeşim niraz yanlış bi uyarma olmuş bizi allah için koruyorlar namusumuzu bekliyorlar anlamında yazmış yanılmıyosam
Turgay.

Turgay.

Kıdemli Üye · 337 mesaj

abdülbaki, post: 599967, member: 26071çüjjjjjjjjjjjjjjj
bızım için mı ...
çarpılacaksın...
ALLAhtan utan...

minel_aşk
haklısın, ama kelimelerine dikkat etmeni öneriyorum :!
Efendimiz SAV. bu şekilde mi uyarıyordu kişileri ?

Hafize kardeşim bu şekilde yazmış olabilir, ama herhalde o da biliyordur ki Şehitlik Allah İçindir, o anlık konuya cevap alamayınca sinirle yanlış yazmış olabilir.
minel_aşk

minel_aşk

Üye · 24 mesaj

Turgay., post: 599976, member: 66917Hafize kardeşim bu şekilde yazmış olabilir, ama herhalde o da biliyordur ki Şehitlik Allah İçindir, o anlık konuya cevap alamayınca sinirle yanlış yazmış olabilir.

BENİM DE HAKLI OLDUĞUNU BELİRTTİĞİM DURUM "ŞEHİTLİĞİN ALLAH İÇİN OLDUĞU " İDİ. HİTABINI TASVİP ETMEDİĞİMİ BELİRTTİM ZATEN.. YOKSA HİTABI İÇİN HAKLISIN DEMEDİM ONA..:evet
SELAMUN ALEYKÜM
Turgay.

Turgay.

Kıdemli Üye · 337 mesaj

minel_aşkBENİM DE HAKLI OLDUĞUNU BELİRTTİĞİM DURUM "ŞEHİTLİĞİN ALLAH İÇİN OLDUĞU " İDİ. HİTABINI TASVİP ETMEDİĞİMİ BELİRTTİM ZATEN.. YOKSA HİTABI İÇİN HAKLISIN DEMEDİM ONA..:evet
SELAMUN ALEYKÜM

Ben sözlerinize katılıyorum anlamında alıntı yaptım kardeşim. Yanlış anlamayın
şevvalmina

şevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

selam aleyküm bende 6. cüzü alıyorum ALLAH kabul etsin. ne zamana kadar bitirmemiz gerekiyor yani bi zamanı varmı
tekin

tekin

Kıdemli Üye · 205 mesaj

tartışmayı bence bitirelim konu dagıldı

konumuz şehitler için hatim
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

selamün aleyküm .... inşallah bende 10 cüzü alıyorum.... mevla her daim bu vatan için savaşanlara yardım etsin... amin... okumam biraz uzun sürebilir çünkü okumam gereken başka cüzlerde var... ama okuyunca haber veririm inşallah.... selametle mevla yar ve yardımcımız olsun...
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar bende 11.cüzü alabilirim RABBİM kabul etsin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.