selamün aleyküm kardeşlerim benim dönem ödevim var konusu 1918-1920 yıllar arsında anadoluda kurulan kongreler tarihi ben araştırdım ama doğru dürüst bir şey bulamadım din kardeşlerim bana yardım ederseniz çok sevinirim allah yardım edenlerden razı olsun hayırlı günler:H
Allah(c.c) rızsası için yardım
959 görüntülenme · 2 yanıt
aleykümselam bacım ödevine baktım ama çok geniş zamanım yok işyerindeyim ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ belki bu linkte işine yarayacak bişiler bulursun selametle
safiye kardeşim
safiye kardeşim
Allah razı olsun kardeşim düşünüp yardım etmeniz bile beni çok mutlu etti hayırlı günler :H
safiye kardeşim
SAFİYE, post: 597835, member: 75604aleykümselam bacım ödevine baktım ama çok geniş zamanım yok işyerindeyim ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ belki bu linkte işine yarayacak bişiler bulursun selametle
Allah razı olsun kardeşim düşünüp yardım etmeniz bile beni çok mutlu etti hayırlı günler :H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30399-allah-c-c-rizsasi-icin-yardim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- Allah Rızası İçin Hz Muhammed Aşkı İçin Ne olur Yardım Edin Dua Bölümü 14 cevap
- allah rızsı için yardım edin yuva içİN Dua Bölümü 4 cevap
- allah rızsı için yardım edin yuva için eşim bunalımda son kez konuşacağız bugün Dua Bölümü 5 cevap
- Evvela Allah rızası için. fatma halam için.tüm ölenlerimiz -hastalarımız için YASİN Hatim Listesi 4 cevap
- Bugün Allah (C.C.) için Ne Yaptın ?-Dün Allah (C.C.) için ne yapmıştın ? Nasihatler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.