offff offf bizim içimiz yandı ya analarının?
2.465 görüntülenme · 33 yanıt
selamun aleyküm hepiizin başı sağolsun inşaallah
şehit kardeşlerimiz dualarımızdadır Rabbimizin izni ile her daim
hayırlı akşamlar Rabbimiz ailelerine sabırlar ihsan eylesin inşaallah..
şehit kardeşlerimiz dualarımızdadır Rabbimizin izni ile her daim
hayırlı akşamlar Rabbimiz ailelerine sabırlar ihsan eylesin inşaallah..
selamun aleykum arkadaslar evet bende cok uzuldum şehitlerimizin yakınlarına allahtan sabır diliyorum arkadaslar ben sızlerden dua ıstıyorum abımde suan asker vede şırnaga gonderılcek sızlerden dua ıstıyorum bu sıralar maddı durumdanda cok zorluk cekıyorum allah rızası ıcın bana ve tum sıkıntıda olanalara dua edelım allaha emanet olun selam sevgı dua ıle.
Rabbim Sabir Versin Tüm şehit Ailelerine. Mekanlari Cennet Olsun. Benim Kardeşimde şirnakta Asker Ve Oda şu Anda Irakta Teröristlerle Savaşiyor. Allahim Yüce Mevlam Bütün Asker Kardeşlerimle Beraber Benim Kardeşimide Koru Kolla. Sen O Zalimlere Firsat Verme. Inş. Hayirli Olarak Sonuçlanir Bu Savaş Bir An önce Biter. Bütün Dualrim Tüm Mehmetçiklere. Allah Yardimcilari Olsun.
Rabbım onlara sehıtlık mertebesını verdı ne mutlu onlara Rabbım aılelerıne sabır versın ınsallah Onlara cennetın 3.kapısından gecmeyı nasıp ettı Rabbım ahırette onları komşumuz eylesın fatıha bende okuyacagım ınsallah
tekrar Allah Rahmet eylesın Amın..
selametle...:(
tekrar Allah Rahmet eylesın Amın..
selametle...:(
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE BÖYLE BİR FORUM ACIP BİZLERİDE CAĞIRMANIZA COK SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN BEN BİR KAC TANE OKUMAK İSTERİM ALLAH KABUL ETSİN ŞEHİTLERİNİZE ALALH RAHMET EYLESİN YAKIN AKRAMALARINA SABUR VERSİN RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

rabbım tüm şehitlerimizin ailelerıne sabırlar versın
şehitlerimiz peygamberımiz cennetın kapısında onları beklıyor rabbım onlara cennetın en ğüzel yerını bagşetı tüm fatıhalarımız onlara
şuan doguda kara harekatında gögsünü düşmana sıper etmış kardeşlerımızı rabbım korusun inşallah başka anaların yüreklerı yanmasın
şehitlerimiz peygamberımiz cennetın kapısında onları beklıyor rabbım onlara cennetın en ğüzel yerını bagşetı tüm fatıhalarımız onlara
şuan doguda kara harekatında gögsünü düşmana sıper etmış kardeşlerımızı rabbım korusun inşallah başka anaların yüreklerı yanmasın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30162-offff-offf-bizim-icimiz-yandi-ya-analarinin · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- "Konuş" ey Ayşe içimiz ferahlasın,nasıl "sus" ey Ayşe içimiz ferahlasın oldu! Dini sohbet 1 cevap
- Offff cok sıkıldım ... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- offf Canım sıkılıyor ... Nasihatler 18 cevap
- offf! anne yaaaaaaaa Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- offf canım sıkılıyor... Tasavvûf 10 cevap
- Konuş ey Aişe içimiz ferahlasın !! Nasihatler 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.