Offff cok sıkıldım ...

1.143 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Arkadaşlar kalbimde anlatamayacağım bir sıkıntı var ve hiç geçmiyor. Sabah namaza kalkamadım sanırım ondan ve ayrıca ben avatar resmimi ve sizlerin avatar resimlerini göremiyorum seçeneklerden avatarı göster yapmıştım eskiden gösteriyordu ama şimdi göremiyorum kimseninkini.
Ben siteden sandım ama değilmiş nasıl düzeltecem ben bunu bilen varsa bana yardım etsin lütfen from düzeni yönetimdeki ardadaşlar bakabilirmi aceba
bana dua edin size anlatamayacağım daha cok sıkıntım var rabbimn herşeye kadirdir.
tuba_m

tuba_m

Aktif Üye · 97 mesaj

sabret kardesim herseyin basi sabirdir...insallah tez zamanda sikintilarindan kurtulursun..
IMEN

IMEN

Kıdemli Üye · 201 mesaj

tuba kardesım rabbım gonlune ferahlık versın ıns sıkıntını gıdersın selam ve dua ıle
Mehmet Al!

Mehmet Al!

Üye · 11 mesaj

Bazen banada oluyo ben namaz kılmıyorum,başlamak lazım biryerden,dışarı cıkıp hava almak iyi geliyo :S
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

tuba_m, post: 943055, member: 90760sabret kardesim herseyin basi sabirdir...insallah tez zamanda sikintilarindan kurtulursun..

IMEN, post: 943077, member: 89711tuba kardesım rabbım gonlune ferahlık versın ıns sıkıntını gıdersın selam ve dua ıle

Mehmet Al! Bazen banada oluyo ben namaz kılmıyorum,başlamak lazım biryerden,dışarı cıkıp hava almak iyi geliyo :S

Allah C.C. Sizlerden razı olsun arkadaşalar cok şükür bugün cok iyiyim ve her ne olursa olsun sabah namalarıma artık dikkat edcem ve bunun için cok dua ettim rabbim işallah kabul eder hepinizin cuması mübarek olsun cok sağolun selam ve du aile kalın
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.