Islami.gen.tr. 2

10.349 görüntülenme · 82 yanıt

Paylaş:
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

Uzun Zamandir Girmeyince Unutulduk Galiba
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Selamün Aleyküm Abi ilgilendiğin için RABBİM razı olsun doğru söylüyorsun vardır bundada bir hikmeti ilahi diğer konu içinde yardım edersen sevinirin insan isterse yapamıca bir şey yoktur bende öğrenmek istiyorum ABİ şimdi çıkıyorum

SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

ŞAKA ŞAKA........
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum. emeğinize sağlık. çok güzel olmuş:)
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ashab_kiramBen Yine Yoktum Cevdet Abi

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET FARKINDAYIM VE İNAN GELİŞİNE COK SEVİNDİM BİRDAHA SEN BİZLERİ SENSİZ KOYMA RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ashab_kiram, post: 642062, member: 78174Uzun Zamandir Girmeyince Unutulduk Galiba

KARDEŞİM 3 ADET VİDEO YAPTIM VE İSİMLER BANA SELAM VERENLERİ ALDIM SADECE BU VİDEO ÖNCEDEN YAPMIŞTIM İNAN ALAKASI YOK DİYER VİDEOLARDA VARDIR İSMİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET FARKINDAYIM VE İNAN GELİŞİNE COK SEVİNDİM BİRDAHA SEN BİZLERİ SENSİZ KOYMA RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ALLAH RAZI OLSUN ABİCİĞİM.SENDE ALLAHA EMANET OL
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

nuresmaselamun aleykum. emeğinize sağlık. çok güzel olmuş:)

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

kızılmavi

kızılmavi

Yeni Üye · 1 mesaj

selamünaleyküm kardeslerim ben yeni üye oldum siteye aranızda olmaktan çok memnunum sizlerden bir ricam olacak sitede şiirleri yer alan yakub sani haşimi hoca efendi bu gün bir kalp ameliyatı geçirecek o mübarek kişi için inşirah yasin fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirmisiniz ayrıca dualarınızı bekliyorum allahın izni ve sizlerin duasıyla hocaefendi saglına kavuşur inşallah
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

kızılmaviselamünaleyküm kardeslerim ben yeni üye oldum siteye aranızda olmaktan çok memnunum sizlerden bir ricam olacak sitede şiirleri yer alan yakub sani haşimi hoca efendi bu gün bir kalp ameliyatı geçirecek o mübarek kişi için inşirah yasin fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirmisiniz ayrıca dualarınızı bekliyorum allahın izni ve sizlerin duasıyla hocaefendi saglına kavuşur inşallah

aleyna ve aleykümselam ben okurum inşALLAH
son osm@nlı
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

kızılmaviselamünaleyküm kardeslerim ben yeni üye oldum siteye aranızda olmaktan çok memnunum sizlerden bir ricam olacak sitede şiirleri yer alan yakub sani haşimi hoca efendi bu gün bir kalp ameliyatı geçirecek o mübarek kişi için inşirah yasin fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirmisiniz ayrıca dualarınızı bekliyorum allahın izni ve sizlerin duasıyla hocaefendi saglına kavuşur inşallah

aleyküm selam kardeşim..
dua köşesine konu acın inşa-ALLAH.burdan denk gelmz kimselere.
rabbimn acil şifalar versin..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
emre_619

emre_619

Üye · 11 mesaj

herinizin ALLAH yardımcısı olsun
emre_619

emre_619

Üye · 11 mesaj

kızılmavi´isimli üyeden Alıntı
selamünaleyküm kardeslerim ben yeni üye oldum siteye aranızda olmaktan çok memnunum sizlerden bir ricam olacak sitede şiirleri yer alan yakub sani haşimi hoca efendi bu gün bir kalp ameliyatı geçirecek o mübarek kişi için inşirah yasin fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirmisiniz ayrıca dualarınızı bekliyorum ALLAHın izni ve sizlerin duasıyla hocaefendi saglına kavuşur inşALLAH

aleyküm selam kardeşim..
rabbimn acil şifalar versin..
İman edip güzel amellerde bulunanlar, namazı dosdoğru kılanlar ve zekatı verenler; şüphesiz onların ecirleri Rablerinin katındadır. Onlara korku yoktur ve onlar mahzun olmayacaklardır(bu yaşanan son dem.veda tadında)haklar helal olsun inşa-ALLAH..
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

Selamun aleyküm
emre_619

emre_619

Üye · 11 mesaj

>AYLİN<aleyküm selam kardeşim..
rabbimn acil şifalar versin..[/QUOT
ALLAH acil şifalar versin
emre_619

emre_619

Üye · 11 mesaj

AşK giBi SiLah,,,NeFiS giBi düŞmaN yoKtuR
emre_619

emre_619

Üye · 11 mesaj

iy günler arkadaşlar
emre_619

emre_619