Islami.gen.tr. 2
10.349 görüntülenme · 82 yanıt
Selamün Aleyküm Abi ilgilendiğin için RABBİM razı olsun doğru söylüyorsun vardır bundada bir hikmeti ilahi diğer konu içinde yardım edersen sevinirin insan isterse yapamıca bir şey yoktur bende öğrenmek istiyorum ABİ şimdi çıkıyorum
SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL
SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL
ashab_kiramBen Yine Yoktum Cevdet Abi
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET FARKINDAYIM VE İNAN GELİŞİNE COK SEVİNDİM BİRDAHA SEN BİZLERİ SENSİZ KOYMA RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ashab_kiram, post: 642062, member: 78174Uzun Zamandir Girmeyince Unutulduk Galiba
KARDEŞİM 3 ADET VİDEO YAPTIM VE İSİMLER BANA SELAM VERENLERİ ALDIM SADECE BU VİDEO ÖNCEDEN YAPMIŞTIM İNAN ALAKASI YOK DİYER VİDEOLARDA VARDIR İSMİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET FARKINDAYIM VE İNAN GELİŞİNE COK SEVİNDİM BİRDAHA SEN BİZLERİ SENSİZ KOYMA RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİĞİM.SENDE ALLAHA EMANET OL
selamünaleyküm kardeslerim ben yeni üye oldum siteye aranızda olmaktan çok memnunum sizlerden bir ricam olacak sitede şiirleri yer alan yakub sani haşimi hoca efendi bu gün bir kalp ameliyatı geçirecek o mübarek kişi için inşirah yasin fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirmisiniz ayrıca dualarınızı bekliyorum allahın izni ve sizlerin duasıyla hocaefendi saglına kavuşur inşallah
kızılmaviselamünaleyküm kardeslerim ben yeni üye oldum siteye aranızda olmaktan çok memnunum sizlerden bir ricam olacak sitede şiirleri yer alan yakub sani haşimi hoca efendi bu gün bir kalp ameliyatı geçirecek o mübarek kişi için inşirah yasin fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirmisiniz ayrıca dualarınızı bekliyorum allahın izni ve sizlerin duasıyla hocaefendi saglına kavuşur inşallah
aleyna ve aleykümselam ben okurum inşALLAH
son osm@nlı
kızılmaviselamünaleyküm kardeslerim ben yeni üye oldum siteye aranızda olmaktan çok memnunum sizlerden bir ricam olacak sitede şiirleri yer alan yakub sani haşimi hoca efendi bu gün bir kalp ameliyatı geçirecek o mübarek kişi için inşirah yasin fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirmisiniz ayrıca dualarınızı bekliyorum allahın izni ve sizlerin duasıyla hocaefendi saglına kavuşur inşallah
aleyküm selam kardeşim..
dua köşesine konu acın inşa-ALLAH.burdan denk gelmz kimselere.
rabbimn acil şifalar versin..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
kızılmavi´isimli üyeden Alıntı
selamünaleyküm kardeslerim ben yeni üye oldum siteye aranızda olmaktan çok memnunum sizlerden bir ricam olacak sitede şiirleri yer alan yakub sani haşimi hoca efendi bu gün bir kalp ameliyatı geçirecek o mübarek kişi için inşirah yasin fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirmisiniz ayrıca dualarınızı bekliyorum ALLAHın izni ve sizlerin duasıyla hocaefendi saglına kavuşur inşALLAH
aleyküm selam kardeşim..
İman edip güzel amellerde bulunanlar, namazı dosdoğru kılanlar ve zekatı verenler; şüphesiz onların ecirleri Rablerinin katındadır. Onlara korku yoktur ve onlar mahzun olmayacaklardır(bu yaşanan son dem.veda tadında)haklar helal olsun inşa-ALLAH..
selamünaleyküm kardeslerim ben yeni üye oldum siteye aranızda olmaktan çok memnunum sizlerden bir ricam olacak sitede şiirleri yer alan yakub sani haşimi hoca efendi bu gün bir kalp ameliyatı geçirecek o mübarek kişi için inşirah yasin fatiha ve ihlas surelerini okuyabilirmisiniz ayrıca dualarınızı bekliyorum ALLAHın izni ve sizlerin duasıyla hocaefendi saglına kavuşur inşALLAH
aleyküm selam kardeşim..
İman edip güzel amellerde bulunanlar, namazı dosdoğru kılanlar ve zekatı verenler; şüphesiz onların ecirleri Rablerinin katındadır. Onlara korku yoktur ve onlar mahzun olmayacaklardır(bu yaşanan son dem.veda tadında)haklar helal olsun inşa-ALLAH..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29931-islami-gen-tr-2 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.