KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

10.349 görüntülenme · 82 yanıt

CEVDET-71, post: 590230, member: 12772selamün aleyküm kardeşlerim bunlar deneme videoları ismimi yazmamışın diye kimse kırılmasın ilede daha gelişmişini yapacam hepimizi tek tek yazacam boyut meselesi var bunu bir cözemedim inşallah bir gün başaracam tekrar özür dilerim ve asla kırılmayın yoksa bende üzülürüm sizlerin hepinizi cok seviyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile HOŞCA KALIN
selamun aleyküm video da adım olmasa da :) sizlerle beraber islamiyet gen tr ailesinde olmaktan çok mutluyum emeğine sağlık cevdet abi Allah'a emanet olun... B)B)B)
cennet_agacivealeyküm selam maşaAllah abi... ne güzel olmuş ellerine sağlık yalnz ben lale resmını tercıh ederdım gül koymuşsun kabul etmıyorum :K:K şaka şaka çok güzel olmuş abım sağol bizlerıde unutmamışsın.. t.ederım .. devamını beklıyoruz inşaAllah dua ile...

kasım hadiselamun aleykum cevdet abi.
RABBİM razı olsun.eşim ve ben çiçekler için teşekkür ederiz.RABBİM de size daha güzellerini verenler nasip etsin.amin.selametle.

ozlem_37, post: 590282, member: 45690Selamün Aleyküm Cevdet Abi ellerine sağlık yine döktürmüşsün.:B
Cevde Abi acizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum ama lütfen alınma.İslamiyet.gen.tr 3 adlı klibininde keşke isimleri kullanmasaydın.Çok önemli resimler kullanmışsın insan adım var mı acaba diye telaş ederken resimlere bakamıyor.İnşallah o güzel resimlerden yeni bir klip yaparsan çok güzel olur.Selam ve dua ile kal.

CEVDET-71, post: 590230, member: 12772selamün aleyküm kardeşlerim bunlar deneme videoları ismimi yazmamışın diye kimse kırılmasın ilede daha gelişmişini yapacam hepimizi tek tek yazacam boyut meselesi var bunu bir cözemedim inşallah bir gün başaracam tekrar özür dilerim ve asla kırılmayın yoksa bende üzülürüm sizlerin hepinizi cok seviyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile HOŞCA KALIN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29931-islami-gen-tr-2 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.