Islami.gen.tr. 2

10.349 görüntülenme · 82 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim bunlar deneme videoları ismimi yazmamışın diye kimse kırılmasın ilede daha gelişmişini yapacam hepimizi tek tek yazacam boyut meselesi var bunu bir cözemedim inşallah bir gün başaracam tekrar özür dilerim ve asla kırılmayın yoksa bende üzülürüm sizlerin hepinizi cok seviyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile HOŞCA KALIN

NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

vealeyküm selam maşaAllah abi... ne güzel olmuş ellerine sağlık yalnz ben lale resmını tercıh ederdım gül koymuşsun kabul etmıyorum :K:K şaka şaka çok güzel olmuş abım sağol bizlerıde unutmamışsın.. t.ederım .. devamını beklıyoruz inşaAllah dua ile...
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamun aleykum cevdet abi.
RABBİM razı olsun.eşim ve ben çiçekler için teşekkür ederiz.RABBİM de size daha güzellerini verenler nasip etsin.amin.selametle.
ozlem_37

ozlem_37

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Selamün Aleyküm Cevdet Abi ellerine sağlık yine döktürmüşsün.:B
Cevde Abi acizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum ama lütfen alınma.İslamiyet.gen.tr 3 adlı klibininde keşke isimleri kullanmasaydın.Çok önemli resimler kullanmışsın insan adım var mı acaba diye telaş ederken resimlere bakamıyor.İnşallah o güzel resimlerden yeni bir klip yaparsan çok güzel olur.Selam ve dua ile kal.
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

selamün aleykü cevdet abi..ellerine sağlık...çok güzel olmu...banada yer vermişsin sağl....RABBİME EMANET OL
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

selamünaleyküm Cevdet abi,

gözden ırak olan gönülden ırak olmuyormuş Rabbimiz razı olsun sabah sabah çok mutlu ettiniz beni Rabbimizde size ve sevdiklerinize iki cihan mutluluğu yaşatır inşaALLAH...

selam ve dua ile...
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

CEVDET-71, post: 590230, member: 12772selamün aleyküm kardeşlerim bunlar deneme videoları ismimi yazmamışın diye kimse kırılmasın ilede daha gelişmişini yapacam hepimizi tek tek yazacam boyut meselesi var bunu bir cözemedim inşallah bir gün başaracam tekrar özür dilerim ve asla kırılmayın yoksa bende üzülürüm sizlerin hepinizi cok seviyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile HOŞCA KALIN

selamun aleyküm video da adım olmasa da :) sizlerle beraber islamiyet gen tr ailesinde olmaktan çok mutluyum emeğine sağlık cevdet abi Allah'a emanet olun... B)B)B)
hilal_nur

hilal_nur

Üye · 38 mesaj

Selamün Aleyküm Cevdet Bey, şuanda işteyim ve ben ismimi görünce o kadar duyguladım o kadar sevindimki gözyaşlarımı tutamadım.Sizin beni düşündüğünüz gibi RABBİM de her zaman sizi düşünsün,hiçbir zaman sıkıntıda koymasın,ailenizle beraber size sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin.RABBİME emanet olun.Hoşçakalın
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm değerli büyüğümüz cevdet abimiz
Rabbimiz razı olsun inşaallah emeğine yüreğine sağlık..
Rabbimiz sitemizde varlığını her daim hayırlısıyla eylesin inşaallah
Rabbimize emanet ol inşaallah
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Cevdet abim ellerine sağlık...ben de burada sizlerle olmaktan çok ama çok mutluyum...ALLAHa şükürler olsun...selametle kalınız...
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim

Eline emeğine sağlık gerçekten hariha
Selam ve Baki Dua ile
ALLAH a emanet ol
sevçiçek

sevçiçek

Kıdemli Üye · 129 mesaj

selamün aleyküm cevdet kardeşim ismimi görünce çok mutlu oldum rabbim gönlünüze göre versin selam ve dua ile çok güzel olmuş:G
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agacivealeyküm selam maşaAllah abi... ne güzel olmuş ellerine sağlık yalnz ben lale resmını tercıh ederdım gül koymuşsun kabul etmıyorum :K:K şaka şaka çok güzel olmuş abım sağol bizlerıde unutmamışsın.. t.ederım .. devamını beklıyoruz inşaAllah dua ile...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NAPIYIM ŞANSINA KÜS ÖYLE DENK GELMİŞ BEKLE DEVAMINI BAŞKA YAPACAM İNŞALLAH RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kasım hadiselamun aleykum cevdet abi.
RABBİM razı olsun.eşim ve ben çiçekler için teşekkür ederiz.RABBİM de size daha güzellerini verenler nasip etsin.amin.selametle.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN AMİN AMİN KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ozlem_37, post: 590282, member: 45690
Selamün Aleyküm Cevdet Abi ellerine sağlık yine döktürmüşsün.:B
Cevde Abi acizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum ama lütfen alınma.İslamiyet.gen.tr 3 adlı klibininde keşke isimleri kullanmasaydın.Çok önemli resimler kullanmışsın insan adım var mı acaba diye telaş ederken resimlere bakamıyor.İnşallah o güzel resimlerden yeni bir klip yaparsan çok güzel olur.Selam ve dua ile kal.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM TAVSİYENİZİ DEĞERLENDİRECEM YALNIZ SİZLER İSTERSENİZ ŞİMDİLİK ŞÖYLE YAPIN BİRİNCİDE İSİMLERE BAKIN İKİNCİDE RESİMLERE ÜCÜNCÜDE İLAHİYİ DİNLEYİN TABİ BU ŞAKA RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

selamünaleyküm ...Cevdet abi ALLAH c.c. razı olsun...selam ve dua ile..
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Bişey Soylicem

çooooook Guzel Olmuş

Ellerinize Sağlik

Allah Gonlunuze Gore Versin

Allaha Emaent Olun
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

CEVDET-71, post: 590230, member: 12772selamün aleyküm kardeşlerim bunlar deneme videoları ismimi yazmamışın diye kimse kırılmasın ilede daha gelişmişini yapacam hepimizi tek tek yazacam boyut meselesi var bunu bir cözemedim inşallah bir gün başaracam tekrar özür dilerim ve asla kırılmayın yoksa bende üzülürüm sizlerin hepinizi cok seviyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile HOŞCA KALIN

:AYINE MENDIL ELIMDE

ALLAH RAZI OLSUN
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

selamün aleyküm cevdet abi...
klibin gerçekten çok güzel olmuş....(herne kadar ismim geçmesede:K)
ayrıca özürlerini de kabul etmiyorum...
çünkü binlerce üyesi olan sitemizde, herkesin isminin geçtiği bir klip yapmanın mümkünatı yok gibi...bunun içinde özür dilenecek birşey göremiyorum...:H

ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
Maşallah abiciğim..bu ne güzellik böyle..kliplerin harika..:G
ve benim pastam da çok güzel olmuş..:evet
teşekürü bi borç bilirim..
iyiki varolanlardansın abiciğim..
RABBİM ŞEVKİNİ ARTTIRSIN..
Fİ EMANİLLAH
Selam ve dualarımla..:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.