hüzünlü gurbet kardeş
1.578 görüntülenme · 11 yanıt
aleykumselam degerli kardesim konuyu biraz daha açabilirmisniz acaba? adimi listede forum basligi olarak gorunce hem çok sevindim hemde çok memnun oldum Allah razi olsun hatirlanmak ne guzel seymis selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
canım kardeşim ben de memnun oldum bahsettiğim konu 2001 yılında takip ettiğim bir radyo programıyla ilgili program sunucusu Ömer BAYKAR dı ben de onun manevi kızı olmuştum sizin adınızı da oradan hatırlıyor gibiyim bilmem yanılıyo muyum?
hayatısevcanım kardeşim ben de memnun oldum bahsettiğim konu 2001 yılında takip ettiğim bir radyo programıyla ilgili program sunucusu Ömer BAYKAR dı ben de onun manevi kızı olmuştum sizin adınızı da oradan hatırlıyor gibiyim bilmem yanılıyo muyum?
galiba bir yanlis anlama var kardesim sanirim ben o sandiginiz kisi degilim ... ama bu vesile ile daha iyi tanismis olduk yani site kardesi ve arkadasi olsuk selam ve dua ile...:H
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
hayatısevALLAH ALLAH yok sa yavuz BAHADIROĞLU NUN MANEVİ KIZLARINDAN BİRİMİY DİNİZ ? BU YER VE İSİM BİR YERDE ZİHNİME YERLEŞMİŞ AMA NEYSE yine de inceliğinize teşekkür ederim:gulegule
ama aglayan yuz ifadesi koymussunuz olmadi ama simdi bende uzuldum yapmayin boyle lutfen....:(
hayatısev:h :h :b :b :h :g SİMİLLER ÇIKMAZ OLDU
çok similey kullanmisin belki ondan çikmamistir en fazla 4 benim bildigim kullanabiliyoruz.. selam ve dua ile:K
hayatısevOlabilir Kardeş Seni Gerçekten Sevdim Ben şimdi Kapatmaliyim Allah A Emanet Olun:g :b :h
sagol kardesim sende alemlerin rabbine emanet ol selam ve dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29708-huzunlu-gurbet-kardes · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.